maanantai 24. elokuuta 2015

Almost ready for the baby!

Nonni! Täällä olis hoidettu nyt lähes kaikki valmiiksi, että pikkuinen saa tulla, kun siltä tuntuu :) Pikkukaverin nurkkaus on viime silausta vaille valmis! Rakensin itse pinnasänkyn päälle katoksen (oma postaus tulossa!), joka tuon miehen pitäisi vielä kiinnittää ja sitten se on bueno ;) Vaunut ja turvakaukalo on testattu autoon! Pikkukaverin kotiintulo vaatteet jne. on pakattuna valmiiksi, toki oma sairaalakassi on vielä tekemättä…tietysti :D Neverfullista sain nyt kassin siihen hommaan, mutta mitäs sinne pakataan mukaan? Sehän onkin sitten vaikeempi homma, no ehkä mä kehittelen jotain ja kirjottelen siitäkin, niin saatte sitten kommentoida, että kuinka paljon meinaan tuttuun tapaani roudata turhaa kamaa mukana ;)


Näiden lisäksi sain hoidettua flunssasta huolimatta kaksi ”reissua” altapois, jotka olin päättänyt, että aivan varmasti teen, vaikka sattuis ihan joka paikkaan ja vaikka kuinka monta päivää pitäis maata rampana sen jälkeen :D Nää kumpikin piti toteuttaa noin viikkoa kahta ennen laskettua aikaa, mutta tää mun kunto laskee, kun lehmän häntä, joten nyt oli pakko, jottei jää vaan haaveksi. Pakko kyllä sanoa, että kumpikin vei veronsa. Järjettömät kivut jo illasta, yöllä ei saanut nukuttua, koska joka paikkaan sattui ja missään asennossa ei pysty olemaan. Onneks kävin hakemassa jo useempi viikko takaperin tuollaisen tukivyön niin sillä saanut vähän helpotusta oloon seuraavien päivien ajaksi! Pikkukaveri kuitenkin liikkuu sen verran reippaasti ihan koko ajan ja murskaa mun kylkiluita (ainakin siltä tuntuu :D), että hänellä ei kyllä oo hätää :) Se on vaan tää mamma kenellä on vaikeeta, kun päätti liikkua muuallekkin, kun lähikauppaan tai neuvolaan. No kaikesta huolimatta en kadu sekuntiakaan, että lähdin käymään ja kärsin hymyssä suin :)

Eka reissu oli siis Helsinkiin äitin kanssa. Kävin siis vihdoin ostamassa sen laukun! Oli rankka reissu, mutta oon järjettömän iloinen, että lähdin! Mukaan saattoi tarttua jotain muutakin ;)


Toinen reissu taas puolestaan oli Lammille. Mun ystävä on ottanut kaksi kissanpentua (joista toinen on tavallaan mun :P) ja mä rakastan kaikkia eläimiä ja koirien lisäksi kissoja eniten, joten mun oli ihan pakko päästä näkemään ne <3 Mä en enää ees muistanu kuinka pieniä kissanpennut onkaan! Ai että! Mä olisin halunnut salakuljettaa ne taskussa meidän autoon ja tuoda kotiin, mutta tietysti Tuomas kielsi…ilonpilaaja :P Oli myös ihana päästä moikkaamaan vielä kaikkia ja höpisemään ihmisten kanssa, koska välillä (lue:lähes aina) kotona yksin möllöttäminen saa mut hulluuden partaalle. Sain myös anopilta mukaan järjettömän kasan vadelmia! <3 Mä rakastan vadelmia! Ne on ihan parhaita! Nyt on aamupala jugurtin ja myslin sekaan pitkäksi aikaa vattuja! :)Näiden kahden ”uhkarohkeen” reissun lisäks meillä on ollut joka viikko jotain neuvolan tai sairaalan puolesta. Maanantaisin on ollut perhevalmennuksia ja niitäkin muutama vielä jäljellä. Näiden lisäksi ollaan käyty tutustumassa Taysiin ja meille on kerrottu, kuinka sairaalassa sitten toimitaan ja mitä vaihtoehtoja löytyy niin kivunlievityksen kuin huoneiden osalta. Valmennuksista en koe saaneeni niin paljon irti, kun halusin saada, mutta tuo Tays käynti oli kyllä hyvä! :) Perusjuttujahan siinäkin käytiin, mutta just sellasia käytännön asioita, jotka on askarruttanut mieltä ja sai tuo mieskin hyvää tietoa, että mitä tapahtuu ja missä vaiheessa. Tais olla ensimmäinen kommentti ton jälkeen, että ”Tullaan sitten synnyttämään sunnuntaina, kun on parkkeeraus ilmasta” No näin… :D

Mun puhelin osas kertoo ihan liikenteenkin sujuvuuden :D

Kerkesin myös vaihtamaan kynsilakan väriä ja testaamaan sitä toista ostamaani OPI:n lakkaa! Eli siis kyseessä on se vaaleampi sävy ja tää on myös ihana! Aavistuksen lilaan taittaa tääkin, kun sen kynsiin laittoi. Oikein hyvät löydöt siis ;)


Mitäs vielä? Aivan! Aavistuksen alko naurattamaan, kun surffailin blogiani taaksepäin eilen. Mulla oli siis viime lauantaina päällä sama mekko, kun rakenneultrassa. Muistan kuinka se maha tuntu sillon aivan järjettömän isolta, kun mentiin sinne ultraan ja nyt, kun se on valtava oikeesti, niin tuo kuvan RV21 maha näyttää niin pieneltä ja söpöltä :D Ei vitsit! On se hassua miten tää kroppa muuttuu ja jokainen muutos tuntuu sillä hetkellä hurjalta ja isoimmalta mahdolliselta, mutta todellisuudessa lisää on vain tiedossa. Hauskahan näitä on näin katsoa ja muistella niitä fiiliksiä, mitä alussa oli :)Noin! Eli siis enää puuttuu muutama viimeinen silaus ja kaikki on valmista! Enää ei myöskään mun tarvii kyetä Tampereen rajojen ulkopuolelle ja voin rauhassa keskittyä vaan palautumaan näistä reissuista, lepäämään ylipäätään, neuvolassa käymiseen ja valmistautua henkisesti synnytykseen :) vajaa kuutisen viikkoa näyttää tuo puhelin, että olis aikaa…eli ei siis juuri mitään ;)

2 kommenttia:

 1. Noniin, se siitä lasketusta-ajasta sitten... meidän neiti otti varaslähdön ja syntyi lauantaina. Nyt jo kotiuduttu. Hih, parkkeeraukseen kiinnitti miehenikin alkujaan huomionsa ja, kun kerroin, että samanlaisia kommentteja on kuultu muuallakin, niin käski laittaa, että parkeeraus on ilmaista jo perjantaista alkaen :D. Tältä osin teki itse diiliä masuun ja vaavi hoiti homman toivotusti :D. Tsemppiä viimeisiin viikkohin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit! Onnea teille kovasti <3 Pitääkin sanoa tuolle miehelle, että ei turhaan pähkäile asian kanssa :D Ihania nuo miehet ajattelee... :D

   Kiitos! :)

   Poista