tiistai 18. elokuuta 2015

Kesäflunssa vol.2

Meikäläisen vastustuskyky on tällä hetkellä luokkaa nolla…. tai no taitaa olla jopa ihan pakkasella :P Ei tarvii, kun jonkun ajatella olevansa tulossa kipeeksi niin mä jo saan taudin. Ihan kun ei jo muuten olis tarpeeks tuskasta olla. Tässä siis jo lauantaista asti podettu mukavaa ”pikku” flunssaa ja tosiaan ne hoitokeinot on tasoa panadol, joten kestettävä taas vaihteeks ilman apuja. Yöunista ei tuu sitäkään vähää mitään, kun happi ei kulje millään. Oon niin kade tolle miehelle, kun saa ottaa Duactia! Ollaan siis kumpikin täällä taudin kourissa :/ Luulin jo, että pärjään yhdellä flunssalla kesän aikan, kun tauti iski silloin toukokuun lopussa, mutta toiveajattelua oli se.

Fiksun näköinen toi meidän keittiön tason kulma :D

Eilen kävin kuitenkin neuvolassa, kun oli sovittu aika. Sekin teki tiukkaa, mutta onpahan alta pois! Soitin mun neuvolatädille aamusta, että saako edes tulla tälläisessä kunnossa, mutta sain luvan, joten olihan se mentävä :)

Flunssalook RV33

Näissä oloissa vielä tuo kuumuus, niin voi morjens! Onneks ei tarvii edes yrittää liikkua ulkona näillä keleillä. Tällä hetkellä on Ratinan kämpästä ikävä ilmastointia…ja hyvin kovasti! Olis aika päheetä maata vaan sohvalla ja naputtaa ilmastointiin pientä lukemaa :P No onneks meidän makkarin ikkunaan ei kerkee paistamaan missään vaiheessa aurinko ja se pysyy melko viileenä läpi päivän! Mulla olis tossa lista aiheita, joista haluun kirjottaa sekä muutamat Diy jutut odottelee kuvausta, jotta saan niistä laittaa oman postauksensa. Toivottavasti loppuviikosta tauti helpottaa sen verran, että jaksaa koneella näppäillä hieman enemmän :) Nyt vaihteeksi kylmään suihkuun, panadol naamariin ja lepoasentoon Nemon esimerkin mukaisesti (ehkä kuitenkin linnoittaudun sänkyyn lattian sijasta)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti