lauantai 5. syyskuuta 2015

Tilannepäivitys

Olisko aika taas perus kuulumisille? Oli tai ei, niin tässä tulee ;) Eilenhän olisi siis se ihan virallinen ensimmäinen äitiyslomapäivä! Wuhuuu! Tuntuuko nyt erilaiselta?…eipä juuri :D Sama möllötys jatkuu vaan. Ootan niin kovasti, että saisin jo vauvan syliin, jotta olis järkevääkin tekemistä päiviin ja toivottavasti synnytyksen myötä olo helpottaisi muutenkin. Tällä hetkellä olo on lähinnä sellainen, että katujyrä olis rullannu päältä muutamaan otteeseen, päässä sekoo kun ei oo ihmisiä ympärillä, univaje on järjetön ja joka toinen päivä tekis mieli itkeä 24h putkeen tätä fiilistä. No onneks on ne joka toinen päivä, jolloin on tsemppi päällä ja asenne luokkaa ”Tästä selvitään, ei enää kauan jäljellä!” Asenne kysymyshän tääkin tietysti on :)

kuva: Pinterest

Mulla oli tossa välissä sellanen muutaman viikon jakso, kun koitin jaksaa panostaa itteeni vähän. Tai no lähinnä siihen, etten näytä ihan kamalalta, kun jonnekkin poistun kotoa. Sitä ”intoa” kesti vain hetken. Kaks viikkoa sitten, kun kävin neuvolassa, niin olin jaksanut laittaa vähän huulipunaa ja tukan muutenkin kuin ponnarille. Päällä oli vielä mekko ja huulilla hymy. Mites tän viikon tiistainen neuvolakäynti? Lökövaatteet, tukka ponnarilla ja sen verran karu naama; järjettömän mustat silmäpussit sekä valju naama ja väkinäinen hymyntynkä, että neuvolan täti kysyi ensimmäisenä onko kaikki hyvin? :D Teki mieli vastata, että määrittele ensin mikä on hyvin, niin katotaan sitten :P 

Meijän jätkähän on kasvanut koko ajan yläkäyrällä. Kaikki matkan varrella saadut painoarviot on myös olleet vähän yläkanttiin ”oletusarvioista”. Reippaan kokoinen poika siis pitäisi olla tulossa. Taas napsahti iloisesti yläkäyrälle sf-mitta ja neuvolantädin kokeilujen perustella kuulemma pikkusen tän hetken oletusta reippaamman kokoinen on. No kannattaako näitä ottaa niin tosissaan ja varmana tietona? Ja onko nää tae siitä että vauva todella on iso? Ei missään nimessä :) Toki se tuon leikkauspelkoni kanssa on vähän jännittävä tieto ja varmasti yksi syy huonoihin yöuniin. Onneksi nyt olisi lähete ultraan ja lääkärille, jotta päästään tutkimaan tilannetta tarkemmin ja josko olisi tarvetta käynnistää jo hieman etukäteen. Sitä asiaa en oo uskaltanut vielä edes jännittää ja ajatella sen enempää. Aletaan sitten panikoimaan, kun siellä ultrassa ja lääkärillä on oikeesti käyty ja päätöksiä aletaan tekemään jos niikseen tulee :)

Tän viikon piristys oli Maman pikainen visiitti maanantaina illasta! Maanantaina oli siis tuo Jutan voimaluento ja olisin kovasti halunnut mennä paikan päälle…no enhän mä voinut lähteä :( Mama meni ja toi mulle mukanaan Jutan voimakirjan nimmarilla! Jeeeeee <3 Piristi kummasti iltaa :) Kirja tuli ahmittua toissailtana kannesta kanteen ja hyviä juttuja tuolla oli! Jos ei muuta niin saa ajattelemaan asioita positiivisen kautta. Ja sitähän mä tällä hetkellä tarviin enemmän, kun koskaan! Oon siis lähinnä keskittynyt noihin muihin aiheisiin ja jätän ruokavaliojutut jne. luettavaksi kunnolla sitten synnytyksen jälkeen ;) Nyt, kun kirja on koluttu läpi, niin sitä voi lukea uudestaan ajatuksen kanssa aina siitä aihepiiristä, kun tuntuu sillä hetkellä hyvältä.


Mitäs muuta me ollaan puuhattu Nemon kanssa? No Nemo on normaaliin tapaansa nukkunut jatkuvalla syötöllä :D Voikun saisin edes rippusen tuon koiran (tai miehen!) unenlahjoista, niin helpottais kummasti. Meikäläinen on taas puolestaan maannut zombina sohvalla, kirjoittanut ja lukenut, sekä katsonut kaikki maailman mahdolliset hömppäsarjat mitä telkkarista mahtaa tulla päivisin….noiden viiden miljoonan tv shopin jälkeen :D

Mun kokkailuintokin on ollut tiessään. Tai no ei nyt tiessään, mutta ei jaksa olla pystyssä yhtä soittoa niin pitkään, että alkaisin kummallisuuksia kokkailemaan, perushuttuja vain. Leipasin mä tossa pitkästä aikaa mustikka-vadelma muffinsseja ja hyvin meni kaupaks :)Sellasia kuulumisia tänne…oikein kuulumisia kerrakseen, haha :D Nyt koitan päästä tän päivän nimiin hieman liikkeelle, niin josko se piristäisi oloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti