tiistai 17. marraskuuta 2015

Biancaneve vol. 2

Kuten täällä mainitsin, niin olen himoillut noita Biancaneven treenivaatteita jo pidempään. Kesällä siis hommasin tuon kirsikkatopin ja sortsit. Päätin sitten, että hommailen näitä vaatekappale kerrallaan ettei tuu niin iso paukku kerralla ;) Kävästiin siis äitin ja Paltsin kanssa tuolla liikkeessä, ajatuksena hommata mulle tuo Esbelt korsetti. Sen olin päättänyt hommata jo tuolloin edellisen käyntikerran jälkeen ja niin heti synnytyksestä, kuin mahdollista. No samalla päätin että nyt, kun Mama oli mukana ja kattoi Paltsin perään niin sovitan samalla noita pitkiä housuja. Sortseista siis otin isomman koon tuolloin raskaana ollessa, jotta menevät varmasti ja alessa oli juuri sopivat. Nyt ajatuksena oli hommata ihanista syksyn uutuuksista noi pitsikuosiset pitkät housut. No siis alkuperäinen ajatus oli ne leopardit, mutta noi pitsit oli vaan niin kivat nettikaupasta katsoessa :P Siinä sitten sovituskopin vieressä oli niitä kirsikkakuosisia pitkiä housuja ja pitihän nekin sovittaa, kun se toppi jo löytyi kaapista. Ne näyttivät jotenkin paljon kivemmalta päällä ja siinä vaiheessa, kun myyjä kertoi, että ne poistuvat kokonaan ja pitsikuosiset tulee olemaan mallistossa pidempään niin päätin, että ne kirsikat on pakko saada. 

No korsettiahan ei ollut mun kokoa tietenkään varastossa…tietenkään! No sanoin sitten, että jään odottamaan housujenkin kanssa seuraavaan viikkoon, kun korsetin haen ja pohdin niiden ostoa. Kävästiin sitten kahvilla ja jäihän ne mua vaivaamaan. Poistuva malli ja näytti hyvältä mun päällä+mun tuuri on surkein ikinä: kannattaako odottaa? No ei! Pakkohan sitä oli kahvilta juosta takaisin liikkeeseen ja napata ne housut varmuudeksi itselle heti :)Päästiin sitten lähtemään eteenpäin, kun saankin jo soiton ja juuri oli tullut kuorma, jossa oli Esbelt-korsetteja. Eikun takaisin ja sekin vielä samaan syssyyn mukaan :P Korsettia saan siis tällä hetkellä käyttää vähän kerrallaan päivittäin. Mulle paras tapa on ollut aamusta. Kun heräillään Paltsin kanssa ja pikkumies on syönyt, niin hän hengailee leikkimatolla tai keinussaan ja sillä aikaa yleensä laitan tiskikoneen, pyykkikoneen ja itelle kahvit jne. järjestelen vähän paikkoja niin ton häsäyksen ajaksi siis korsetti päälle! Sen, kun päälle laittaa niin huomaa samantien miten ryhti paranee. Josko sitä myös sais nuo jossain hyvin hyvin syvällä piilevät vatsalihakset kurottua sen verran kasaan, että joskus uskaltaisi niitä ehkä vähän treenatakin :D Pääasia miksi tän halusin niin oli toi ryhdin korjaus. Mulla on aina ollut hieman notko selkä ja nyt raskauden jälkeen vielä enemmän. Huomaa, että väkisin, kun tota pikkumiestä kantaa niin selkä menee kaarelle ja vatsa ulos…ei se haluttu tilanne! Katsotaan millainen vaikutus tällä on pidemmällä käytöllä :)

Sain myös kaupanpäälle treenipullon, joten nyt alkais olee kaikki kunnossa kevättä varten, jos silloin pääsisi mamma treenaamaan ;) Tällä hetkellä siis me otetaan ihan rauhaksiin ja tehdään pikkusia vaunulenkkejä. Hiljaa hyvä tulee!  Mitään kiirettä en aio asian kanssa pitää. Kerrankin saa hyvällä syyllä olla vähän mahaa ja löllöä :P


Tuli myös sitten hommattua ihan vaunulenkkejä varten kunnon ulkoiluvaatteet. Sellasiahan mulla ei oikein oo ollut. Tai no ihan liian toppavaatteita ja sit lämpimimmillä keleillä on ollu kaikenmoisia virityksiä. Nyt kun on varusteet kunnossa, niin tulee ihan eri tavalla lähdettyäkin liikkeelle :) Varusteurheilu siis kunniaan :P Haha! Ekaa kertaa aina oikein odottaa päivittäistä lenkkiä, kun joutui niin kauan olemaan ulkoilematta ja nyt on ihana saada raitista ilmaa ja tuo lapsikin nukkuu niin ihanan rauhallisesti ulkoilmassa. Painoahan mulle tuli raskausaikana reilu 20kiloa (oh my!) ja yli puolet on jo poissa! Siitä oon ollu positiivisesti yllättyny, koska yhtään mitään en oo asian eteen tehnyt, päinvastoin. Odotin, että menee pidempään noiden kanssa…enää pitää toivoa, että myös loput karisee ”itsekseen” ja olis taas edes lähellä sitä lähtöpainoa siinä vaiheessa, kun saa alkaa kunnolla liikkumaan ja kokeilemaan pitkästä aikaa sitä treenausta. Onneks kevääseen on aikaa hyvin ;) 


Sellaisia tällä kertaa! Vähän vaihtelua täysin vauvapainotteiseen postaukseen :) Nyt kynttilät tulille ja kahviseuraa odottelemaan!


2 kommenttia:

  1. Moikka, Blogisi tuli vastaan, kun googlasin pankkityötätekevien blogeja. Minua kiinnostaisi kuulla omia kokemuksia ym. tarinaasi alalta, joten voinko laittaa sinulle esim. sähköpostia asiasta? Kovasti kiinnostaa siis työskentely alalla ja ensi kesän harjoittelupaikkaa ja siitä mahdollisesti aukeavia uramahdollisuuksia silmälläpitäen etsin tietoa ja haluaisin kuulla kokemuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Itsellä on vielä hyvin lyhyt kokemus alalla työskentelystä, mutta laita ihmeessä sähköpostia, niin vastailen parhaani mukaan kunhan on sellainen väli :) (päivitin profiiliin sähköpostiosoitteeni)

      Poista