torstai 3. joulukuuta 2015

Christmas is coming!

Meillä on joulumieltä tänä vuonna enemmän, kuin aikaisempina vuosina yhteensä. Johtuu ehkä tuosta minimiehestä? :D Meikäläinen on hommannu jouluisia tyynynpäällisiä, joulukoristeita ja yks kinkkukin ollaan jo syöty. Iskämies taas puolestaan ilmoitti, että joulukuusihan meille tulee tänä vuonna.. jep jep :D Koitin selittää ettei poika sitä vielä ymmärrä, mutta kuulemma ymmärtää sen verran. Meille siis tulee kuusi.

Pienestä on hyvä lähteä liikkeelle :P

Joululahjat on aina niitä vaikeimpia. Mä rakastan antaa lahjoja ja miettiä ne tarkasti, kasata erilaisia juttuja pakettiin ja jokainen koriste myös pakkausvaiheessa on harkittu tarkasti. Mutta mitä sitten annetaan ja kenelle. Huoh! Aina se vaikein. Nyt oon onneks ollut jo ajoissa liikkeellä ja iso osa lahjoista on jo hommattu. Silti ne vaikeimmat on vielä hankkimatta. No ehkä me jotain keksitään :P Näitä lahjoja kun mietin, niin muistin kirjoittaneeni oman joululahjalistan viime vuonna tänne! Ensimmäiset kolme toteutunu tavallaan! Wuhuu! Lopuista kaikki ottaisin edelleen mielelläni ;) Vaikka lahjoja on ihana antaa, niin toki niitä on myös ihana saada.



Päätin kuitenkin tänä vuonna kirjoittaa uuden ja samoja ei saa olla. No sen verran huijaan, että toi tatuointi jäi ottamatta viime keväänä tietystä syystä :D Eli siis sen laitan tähän edelleen ja samoin KC Clinicille voisin ottaa tuon lahjakortin, jotta saan huulet fiksattua. Ne siis samat, kuin viime vuonna, mutta en laita kuvia niin ei lasketa fuskaukseksi :P Tähän samaan voisin haaveilla jostain hemmotteluhoidosta. Ihana jalkahoito? Hieronta? Voi että, hieronta olis ihana! tai vaikka kasvohoito? Edellinen käyty viime huhtikuussa…hups! Kyllä kelpais siis oma aika ja rentoutuminen tänne osoitteseen :)

kuva: google haku

Sitten se materia. Tänä vuonna mun haaveet on hieman eri luokkaa (ainakin hinnaltaan :D). Näin, kun kotona tulee vietettyä paljon enemmän aikaa, niin korkokengät ei ehkä oo se tärkein haave. Tän vuoden ykkösjuttu olis siis uudet aamutossut. Rakastan aamutossuja ja mulla onkin niitä muutamat. Joo pinkit Reinot on ihan parhaat, mutta niitä käytän myös ulkona, joten ei sovellu sisäkäyttöön enää :) Sitten on kaikkia ihania, pehmeitä ja söpöjä, mutta väärän mallisia! Huomaan ettei tuu käytettyä, jos ei oo tuollaset kantapää auki-versiot. Ne muut on ihania ja lämpimiä, mutta muka vaikee käyttää :P Ihanimmat olis joko nää Shepherdin Jessica-tossut ”leopardi” kuosissa tai käärmekuosissa

kuva: ellos.fi

kuva: Stockmann.com

Myös nää pallokuosiset Espritin tossut on ihanat <3

kuva: Stockmann.com

Prismasta bongasin vielä varteenotettavat vaihtoehdot; valkoiset noiden Espritin tyyppiset neuletossut, mutta niistähän ei kuvaa tietty saa mistään.

Tossujen lisäksi rennot ja mukavat kotivaatteet on ihan ykkösiä tällä hetkellä. Ostin jo viime kesänä Cubuksesta Favourite Pants-nimiset housut. Juu näistä tuli ihan ehdottomasti ne lempparit! En oo koskaan pitäny näin mukavia ja pehmeitä kotihousuja jalassa! Mustat ostin silloin kesällä ja nyt voisin ottaa toiset mustat, harmaat ja noi leot :P Aina oikein harmittaa, kun joutuu pesemään nää yhdet. 

kuva: cubus.com

Mitäs sitten? Haaveissa on ollut myös noi GlamGlown puhdistusaineet, mutta pihiyttäni en oo raaskinut kokeilla. Myös tuo naamio on lopussa itseltä eli naamio ja puhdistusaine, kiitos! Naamiot on ollut huippuja, mitä oon itse testannut, mutta noita putsareita en oo kerennyt vielä testailemaan. Enpä usko, että kamalan huonoja ovat :)

kuva: google haku

kuva: google haku


Yksi Vuitton piti myös saada mukaan listaan ;) Tuon lilan huivin ostamisen jälkeen oon haaveillut toisesta huivista. Noi vaan on niin ihania! Pitkään oon pohtinu ihan perus mustan ja sitten jonkun vaalean väliltä. No mustahan on tylsä! Joo toki menis kaiken kanssa, mutta niin menee vaaleakin. Tähän asti ei edes oo ollut ongelmaa yhdistää tuota lilaakaan. Toivelistalle pääsi siis Monogram Shawl Denim sävyssä Pink. Eli siis ihana hennon vaaleanpunainen <3


kuva: louisvuitton.com

kuva: louisvuitton.com

Siinä mun toiveet tältä joululta :) Sen verran oon jo kerennyt sisäistämään äitinä oloa, että enää ei vaan ajatella itseä, vaan toivotaan myös lapselle :P Minimies ei mun mielestä tarvii vielä tänä vuonna kauheeta kasaa lahjoja. Eipä se tarvii kauheeta kasaa koskaan. Mun mielestä pienen lapsen ei kuulu saada säkki kaupalla lahjoja… Niin, että on jo liikaa tavaraa ja lapsi ei edes tiedä millä leikkisi, kun kaiken saa mitä ei edes osaa toivoa. Niin ettäs tiedät äiti rakas, kun luet tätä :P EI MILJOONAA PAKETTIA PALTSILLE, KIITOS :D Haluisin myös, että siinä vaiheessa, kun Paltsi alkaa itse väsätä joulupukin kirjeitä ja lahjalistaa, niin ettei hän oleta saavansa kaikkea listalta, vaan muutaman tärkeimmän. Ei pidä oppia siihen, että kaiken saa mitä ääneen toivoo. Mummi, tää oli taas myös sulle! :P No mitäs minimiehelle sitten vois hankkia? Oon vahvasti päättänyt opettaa pojalle lukemisen tuoman ilon. Meillähän siis minä luen kirjoja ja iskämiehelle Aku Ankka saattaa tuottaa tuskaa pituudessaan :D Satukirjat on siis tervetulleita. Itse kuolailin noita Mauri Kunnaksen satukirjoja viimeksi kirjakaupassa ja meidän joulupaketista minimiehelle löytyykin jo muutama näitä :) Myös kaverin Vauvakirja on Mauri Kunnaksen ja sitä oonkin jo täytellyt pikkuhiljaa!




Bongasin myös vahingon kautta tuollaisen Lasten aarteita levyn, joka voisi olla kiva, kun tuota lasten musiikkia tästä talosta ei vielä löydy :P 

kuva: cdon.com

Sitten seuraava koko tuosta Love to Dreamin kapalopussista on toivelistalla! Jätkä kasvaa sitä tahtia, että ei tuohon S-kokoon enää kauan mahdu ja siihen malliin koittaa kääntyillä, että M-koosta varmaan olisi fiksumpi ottaa jo tuo 50/50 versio, jotta saa kädet vapaaksi tarvittaessa :)



kuva: Babystyle.fi


Leluja meillä on saatuna ja pehmoja enemmän, kuin laki sallii. Ehkä niitä sitten seuraavana jouluna, kun pikkumies jo jotain niiden päälle ymmärtää :) Vaatteita on tosiaan noita seuraavia kokoja jo vaikka kuinka paljon, joten en koe, että nekään ovat niin tarpeellisia. Nimiäisten jälkeen pojalle on tarkoitus avata tili ja rahasto, jonne ainakin Pälkäneen mummi on päättänyt säästää. Se on aina hyvä lahja! Tarkoituksena olisi kerätä pikkuiselle pesämuna opiskeluja, ajokorttia tai oman asunnon käsirahaa varten sitten täysi-ikäisenä :) Tällaisia lahjatoiveita meillä! Ei enää kauan jouluun ja vasta tuntuu, että oli kesä. Tällä menolla toi poikakin muuttaa varmaan kohta kotoa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti