lauantai 2. tammikuuta 2016

2016

Mulla on ollu tässä kohtaa yleensä tapana tehdä kertaus edellisestä vuodesta. Jätän se kuitenkin tänä vuonna välistä. Kertauksia on ollut jo niin paljon aiheesta. Eli siis kiteytettynä vuosi 2015 oli elämäni paras ja samalla elämäni kauhein. Alkuvuosi meni siis normaalin mallin mukaan. Helmikuun 20.päivä kihlaus ja häiden suunnittelua, joka loppui lyhyeen Helmikuun 24.päivä, kun saatiin tietää Danielin tulosta :) Loppu vuosi olikin melkoista vuoristorataa. Kamala raskaus, kamala synnytys ja kamalat ensimmäiset viikot kotona :D Kaikesta tästä ”kamaluudesta” huolimatta en vaihtais tätä mihinkään! Kaikkea kamalaa kestää hetken, kun palkinto on näinkin upea; ihana rakas poika <3 Välillä se käy hermoon, mutta eiks kaikki miehet käy? :P haha! (kukkahatuille: tämä oli huumoria) Daniel on maailman paras palkinto kaikesta ja maailman rakkain. Kannatti siis kärsiä ;)


Meidän uuden vuoden vietto meni lähestulkoon samalla kaavalla kuin aina ennenkin: kotona. Nemo siis pelkää raketteja eikä toista voi jättää yksin. Tein meille sitten uv aterian eli home made makkaraperunat :P Lohkoin perunoita kuorineen pellille ja taputtelin kuivaksi talouspaperilla. Sitten päälle oliiviöljyä, suolaa ja chiliä. Chiliruohe olis ollu tässä kohtaa se juttu, mutta mun mylly huusi tyhjyyttään eli siis tuolla jauhemaisella mentiin ja hyvä tuli niinkin. Sitten meillä oli Tapolan erilaisia nakkeja, jotka tein uunissa. Simppeliä uv ruokaa :) Siihen kylkeen vähän dippailtavaa ja erilaisia dippejä. Juomana meillä oli Coca Colaa, mutta viinilasista, jotta olis vähän juhlavampaa :D


Uskaltauduttiin me sitten puolen yön korvilla kilistelemään lasilliset skumppaakin. Tässä kohtaa oltiin saatu Dani yöunille ja telkkarista pauhas Eurosportin Watts, koska tarvittiin tasaista taustameteliä. Aavistuksen haastava ilta oli kyllä. Olkkariin mahdollisimman paljon meteliä ettei Nemo kuule raketteja ja hauku. Makkariin mahdollisimman rauhallinen ja hiljainen meininki, jotta Dani nukkuisi....juuuuh täydellinen yhtälö meidän kämpässä :D Kyllä oli aikamoinen ilta ja seuraavana päivänä pari kappaletta zombeja meidän kotona.. onneks tällänen ilta on vaan kerran vuodessa!


Mites sitten tää alkanut vuosi? Mitä suunnitelmia meillä on? No niin…. Oon antanu itelleni luvan elää tätä vauvakupla-arkea (onks tää edes mikään sana? :D) maaliskuulle asti. Siihen asti ei stressata mistään menemisistä ja tekemisistä, vaan nautitaan normi arjesta ja lenkkeilystä ja koitetaan tehdä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa. Otetaan ilo irti niistä uskomattomista hetkistä, kun tapahtuu jotain kehitystä. Ehkä hienoimpia hetkiä ne ensimmäiset ympäri pyörähtämiset, ensimmäinen nauru ja ne ilmeet <3 Se on meidän suunnitelma! Ehkä sitten sen jälkeen tää äitikin alkaa suunnittelemaan treenaamista eri tavalla ja muutenkin puuhastelemaan omia juttuja :)

Lenkkipoluilla oli hiljasta uuden vuoden aattona :P

Alunperin meillä oli tarkoitus nyt 2016 kesällä viettää häitä. Se tuskin tulee toteutumaan. Olis ehkä jo pitänyt jotain tehdä asian suhteen ja säätöt, kun on kiinni vaunuissa ja sittereissä niin eipä niillä juhlaväkeä ruokita :P No toivotaan, että saadaan homma kasaan edes 2017 kesään mennessä, kun kerta halusin ennen, kuin täytän 30 naimisiin :D Olishan se myös kiva, että koko perheellä olisi sama sukunimi jossain kohtaa ;)


Kesällä onkin sitten sen vaikeimman päätöksen aika… nimittäin töihin paluu. Daniel olisi siinä kohtaa 8,5kk, kun mun pitäisi palata töihin. Antaako sydän periksi laittaa niin pientä vieraalle hoitoon? Ei antais millään… mutta jollain se on laskut maksettava. Tähän toki saa pikkusen joustoa mun käyttämättömillä lomilla ja jos sitten vaikka Tuomas jäisi pitämään omat isyysvapaat tuohon putkeen. Silti kumpikaan meistä ei haluaisi laittaa alle 2 vuotiasta tarhaan. No tähän on onneks aikaa… vaikka se aika menee hurjan nopeasti! Vielä keretään pohtimaan ja laskemaan vaihtoehtoja ja odottelemaan lottovoittoa :D


Kesällä just, kun mun äitiysloma loppuu niin meillä olis myös se festarireissu! Ihana päästä ja kaks päivää! Tiedän, että tulee Dania ihan järjetön ikävä, mutta onhan se ihana päästä kahdestaan ja vielä, kun kumpikin rakastetaan musiikkia, niin olis parempi tapa viettää parisuhdeaikaa :) Nemo pääsee tuoksi viikonlopuksi Pälkäneelle hoitoon ja Pälkäneen mummi tulee hoitamaan Dania meille. Tässä kohtaa tosiaan Danin pitäisi muutenkin mennä hoitoon, niin ihan hyvää harjoitusta meille vanhemmille olla erossa hetki ja katsoa, että miten menee. Ja saa poika kuitenkin olla omissa nurkissa ja omien juttujen keskellä. Jos ei pää kestä olla erossa kahta päivää, niin ainahan sieltä Joensuusta pääsee takaisin kotiin etuajassa ;)


Mitäs muuta tälle vuodelle? No haaveissa olisi päästä (toivottavasti viimeisen kerran) vaihtamaan asuntoa. Haaveillaan, että syksyllä löydettäisiin se meidän unelmien talo ja samalla tämä nykyinen saataisin hyvin kaupaksi hyvällä hinnalla. Mikään kiire ei ole, joten rauhassa katsellaan, mutta olisihan se ihana seuraava joulu viettää siellä ihan omassa uudessa kodissa :) Haaveita, haaveita!


Siinä meidän suunnitelmat vuodelle 2016. Vuosi alkoi ainakin ihanasti, kun saatiin ihana kummitäti meille kyläilemään <3 Ja mikä parasta päästään kummitädille kylään jo muutaman viikon päästä ja nähdään uudestaan! Täydellinen alku siis tälle vuodelle :) <3


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti