lauantai 16. tammikuuta 2016

Äitin vapaailta

Tää äiti sai vapaaillan! Tai no parituntisen, mutta kiva se silti oli ja piristi kummasti :) Vaikka Daniel on maailman ihanin, niin kyllä se aina piristää, kun pääsee yksin pois kotoa hetkeksi. Meillä oli siis paikat varattuna maman kanssa Jutan energisoivalle luentokiertueelle. Edellinen luentokiertue mulla jäi välistä, kun se oli ihan loppuraskaudesta ja en kyennyt enää tekemään mitään. Nyt oli kiva päästä Maman seuraksi :)

Ah mitkä ihanat silmäpussit!

Luentoa edellisenä iltana/yönä meillä oli oikein hulinoiden hulinat. Pelkäsin, etten jaksa lähteä tai, että nukahdan samantien, kun pääsen istumaan, mutta hyvinhän se meni ja silmät pysyi jotakuinkin auki :P Sen verran energinen ja pirteä tapaus on tuo Jutta, että kyllä se piristi omaakin fiilistä! Onneksi siis lähdin vaikka väsymys meinasi viedä voiton :)

Mukaan tuolta jäi hyvin vinkkien lisäksi uusi Energisoiva Dieettikirja. Luennolla käytiin läpi eri ruoka-aineita ja niiden positiivisia vaikutuksia ja täällä on myös kivoja reseptejä niiden käyttöön! Heti, kun tää pahin ”kaamos” meidän perheessä helpottaa niin täytyy hieman lueskella ajatuksella ja kokeilla muutamaa! Josko niistä saisi hieman lisäenergiaaa tähän arkeen :)


Kirjan lisäksi otin testiin muutamia pussukoita Cocovin pisteeltä. Kookosöljy on mulle jo entuudestaan tuttu juttu ja käytänkin sitä ruuanlaitossa paljon. Monihan käyttää myös ihonhoitoon, mutta sitä en oo ite vielä testannut, vaikka pitänyt monesti. Tän tutun tuotteen lisäksi testiin lähti Vihermix, Chia-siemenet ja Psyllium-kuitujauhe. Näihin en oo kerennyt vielä perehtyä, mutta josko tosiaan sais sitä energiaa päiviin ja helposti ja nopeasti vatsan täyteen, kun aikaa itsellä syömiseen on muutamia minuutteja.


Mummi toi myös Danin uuden lempparilelun tullessaan! Tuollainen värikäs Herra Mato! Ei jessus, kun sille kerrotaan kaikenmaailman tarinat :D haha! Samoin oon kauan metsästänyt noita pimeässä hohtavia tutteja ja nyt niitä on! Josko vähän helpommin löytäis tutin yöllä, kun pikkumies sitä kaipailee. Siinä, kun tuppaa hetki menemään ennen, kuin vaalean tutin vaaleista lakanoista metsästää, niin kerkee aina ukkeli hermostua oikein toden teolla :P Viime viikonloppuna myös piristin itseäni ihanilla pinkeillä tulppaaneilla, jotka huusi mun nimeä lähikaupassa! Yleensä ostan aina valkoisia kukkia tai joskus liiloja, mutta nää pinkit oli vaan niin ihanan piristäviä ja siksi valikoitui mun ostoskoriin <3Näinpä näin. Meillä tuntuu siis nämä zombi viikot jatkuvan täällä ja unta saa hyvin vaihtelevasti. Nyt vielä tuo meidän iskämies sairastui influenssaan ja näin ollen koittaa pysyä kaukana Danielista. Mulla on siis 24/7 kädet täynnä Danielin ja kotitöiden kanssa. Tähän samaan syssyyn Nemo on myös sairaana. Toisella ei takajalat meinaa pitää, mutta nyt on onneksi lääkärissä käyty ja lääkekuuri päällä, niin parin viikon päästä ollaan taas viisaampia tilanteesta ja jatkosta. Nemo sai samalla Pälkäne loman, kun rappusia ei saisi nyt kulkea. Harmittaa ettei saa olla kotona ja en pääse olemaan toisen lähellä koko aikaa, mutta rehellisesti, niin enpä mä enää tässä ratkeisi koiran hoitoon. Rajalliset ne on yhden ihmisen tunnit päivässä ja jaksaminen. Onneksi Nemo on maailman parhaassa hoidossa <3 Tää taitaa olla nyt se meidän perheen ”kaikki kaatuu niskaan”-hetki. Eli suunta on vain ylöspäin :) Mulla on tuossa muutamia postauksia valmiina, mutta jos näyttää siltä, että postausten väli on pidempi, niin tässä ehkä hieman selitystä siihen. Koitan kuitenkin parhaani mukaan keretä kirjoittamaan aina jossain väleissä! Mukavaa viikonloppua sinne kaikille :)

Hänellä on siis myös kaiken muun lisäksi menossa "nukun vain sylissä"-vaihe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti