perjantai 26. helmikuuta 2016

The Date Night

Me oltiin treffeillä! Ja ai että tuli tarpeeseen! :) Varmaan suurin osa bongaskin facesta ja instasta, että oltiin aika innoissamme :P Meillä oli siis ekat treffit piiiiiitkään aikaan ja samalla juhlittiin kihlausta, josta on vuosi <3


Tyypillisesti ensin olo oli sellainen, että eihän sitä minnekkään jaksa lähteä :D Miljoonan herätyksen yö takana ja päivän riekkunut kotihommien ja Danielin parissa. Alkuun myös tuntui, että eihän me osata olla yhtään normaalisti ja rennosti. Mutta onneksi lähdettiin! Oli ihana päästä pitkästä aikaa rauhassa höpöttämään kaikkea maan ja taivaan väliltä! Nyt, kun kaikki aika oli todella vaan meille kahdelle, niin kyllä sitä juttua piisaskin :) Hetkittäin tuli sellainen olo, että kaikki olisi niinkuin ennen! Oltaisiin vasta siinä ihanassa rakastumis vaiheessa ja oikeesti niillä ensimmäisillä treffeillä. Oli se ihana fiilis! Mutta äkkiä sitä aina havahtui, että ainiin onhan meillä se pieni rakkauspakkaus kotona <3


Ensin käytiin syömässä ne maailman parhaat pihvit! Eli siis Roastissa oli pöytävaraus. Ai ettien että! Mä en vaan pääse yli siitä miten mielettömän ihana ja aina niin täydellisesti paistettu se pihvi onkaan! Oon niin kauan uneksinut tuosta makuelämyksestä punaviinin kera, että meinas itku päästä kun oli niin hyvää! No ei ehkä sentään, mutta törkeen hyvää oli :P Meikäläinen myös herkutteli jälkkärillä!



Tuolta sitten vatsat täynnä siirryttiin ottamaan lasilliset shampanjaa Tornin Moro Sky Bariin, koska Tuomas ei ollut siellä vielä käynyt. Ne huiviin ja vielä taksille kävellessä pyörähdettiin pikaisesti Irkkubaarissa. 



Kaiken kaikkiaan ihan super ihana ilta ja oli niin ihana keskittyä vaan toisiimme :) Kiitos siis mummille Danielin hoidosta! <3 Eipä sitä montaa juomaa tullut otettua, mutta aikamoisen rapsakka olo oli seuraavana päivänä :D Varmaan harjoituksen puute, kun edellisestä kerrasta reilu vuosi :P Vaikka ilta oli ihana, niin kyllä sitä ajatteli, että kuinka ihanaa se uusi arki onkaan! Ei oo pahaa oloa yhtään niin usein kun ennen ja näin ollen seuraavat treffit taitaa olla alkoholittomat :P haha! 



Ajatuksena meillä on siis pitää kiinni siitä sopimuksesta, joka tehtiin jo raskausaikana eli joka kuukausi käydään kerran treffeillä. Ettei vaan jää se parisuhteen hoito vauva-arjen jalkoihin. Tammikuu meiltä jäi välistä sairastelujen vuoksi, mutta nyt otettiin sitten takaisin senkin edestä. Ensi kuulle siis pitäisi jotain hauskaa keksiä ja huhtikuussa onkin se Michael Monroen keikka. Ihanaa, että on mitä odottaa! Nyt vielä, kun huomattiin, että kuinka kivaa meillä oli niin aivan varmasti pidetään tästä kiinni! :)

4 kommenttia:

 1. Pitäkää vaan treffeistä kiinni , se on tosi tärkeää ❤️ Roast on verraton ruokapaikka , monet kerrat ollaan siellä syöty !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) <3

   Ja joo se on kyllä niin mieletön! En malta oottaa seuraavaa kertaa, kun sinne pääsee syömään :)

   Poista
 2. Oih, mekin tarvittaisiin kyllä tollanen treffikäytäntö, miehelle jo esittelin :). Vielä tosin imetys rajoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! :) ja tosiaan kaikkea maan ja taivaan väliltä voi keksiä! Meillä suunnitteilla muuta urheilu juttu ja jos ei aika anna myöden muuta niin lähdetään kahdestaan kävelylle ja höpöttelemään :) pääasia, että ottaa sitä yhteistä aikaa edes vähän <3

   Poista