lauantai 26. maaliskuuta 2016

Helsinki

Onhan tässä tullut puuhasteltua muutakin, kuin soseita! Ensinnäkin saatiin pitkästä aikaa ihana Outi kylään ja kauniita kukkia <3 Oli ihana päästä juttelemaan muidenkin kuin Danielin ja Nemon kanssa….eihän niissäkään vikaa ole, mutta jutut melko yksitoikkoisia :P


Vietettiin myös Mamman ja Mummin päivää! Päätettiin tarjota Pälkäneen mummille teatteripäivä kiitokseksi lähes joka viikkoisesta avusta meidän arjessa :) Lähdettiin siis naisten reissulle Helsinkiin! No meidän tuurilla, kun päästään junaan aamusta, niin muutaman minuutin matkan kuluttua pysähdytään… jarruvika! No tietty :D Päästiin onneksi lopulta perille asti ja kerettiin vielä näytökseenkin! Käytiin siis Linnanmäen Peacock teatterissa katsomassa Vampyyrien tanssi. Oli kyllä hyvä! Ihan mieletön! Eipä oo pitkään aikaan jäänyt mistään esityksestä näin hyvää fiilistä. Jos siis teatteri on sun juttu ja suunnittelet teatteripäivää, niin voin lämmöllä suositella kyseistä esitystä! :)


Teatterin jälkeen lähdettiin keskustaan ja päätettiin mennä ratikalla… no miten ollakkaan meidän huikea tuuri vaan jatkuu :D Seisottiin paikoillaan ratikassa melkein päätepisteessä ja odoteltiin mielenosoituksen loppumista. Siis miksi? Joku oli päättänyt, että ylimääräistä shoppailuaikaa me ei tarvita :P Meillä oli siis tässä välissä tunti aikaa ennen ruokailua. Kerettiin hakemaan Danielille tuliaisiksi uudet ”maailmanmatkaaja” vaatteet, jotka oli päällä viime keskiviikon 5kk kuvassa :)


Danin tuliaisten jälkeen suunnattiin Vuittonille, tottakai! :P Pikkuriikkinen ostos sieltä jäi mukaan ja nyt mulla on oma avainpussukka! Toi on just näppärän kokoinen, koska sinne mahtuu myös muutama kortti tarvittaessa. Pohdin jonkin aikaa ebenen ja azurin välillä, mutta arkikäytössä vaalea kuosi ei oikein houkuta. Saisin sen ihan varmasti likaiseksi samantien :D Eli siis se tuttu ja turvallinen ebene oli mun valinta!
Näiden muutaman kaupan jälkeen meillä oli ruokailun aika. Äiti oli valinnut meille ravintolaksi Raffaellon. Ja oli kyllä kiva paikka! Ruoka oli hyvää ja pihvi paistettu hyvin! Ei se Roastin pihviä voittanut, mutta sitä tuskin kukaan voittaakaan ;) Ruuan jälkeen sitten junamatka ja paluu kotiin. Oli kyllä kiva ja rentouttava mamman ja mummin päivä, kiitos <3
Siitä sitten kivan päivän jälkeen takaisin arkeen: lenkkeilyä ja puuhastelua Deeden ehdoilla! Vahingossa poikettiin meidän lenkkireitiltä siwaan ostamaan ämpärillinen karkkia… Ämpäri Deedelle ja karkit mammalle :P haha!


Mukavaa pääsiäistä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti