tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kiire se naisen tiellä pitää...eikun!

Meillä meni viime viikko ihan hujauksessa! Joka päivälle oli jotain…on se kumma miten ihminen onnistuu saamaan itselleen myös äitiyslomalla kiireen päälle :D Mihin sitä tavoistaan pääsisi ;) Myös tää viikko näyttää olevan täynnä jos sun mitä puuhaa ja mikään päivä ei saa "vaan olla". No ehkä ihan hyvää vaihtelu tuohon alun pelkkään kotoiluun ja selviytymistaisteluun :)


Alkuviikosta mulla oli siis Tupperwaren aloituskutsut! Tästä se siis lähtee etenemään. Hitaasti, mutta varmasti :P Sitten lähdettiin Danielin kanssa moikkaamaan ihanaa kummitätiä <3 Pikkusen jännitti pitkälle ajella kahdestaan pikkumiehen kanssa, mutta hyvin se meni! Vaan kahdella pysähdyksellä :D Oli ihana päästä höpöttämään kummitädin kanssa ja samoin nähtiin muitakin ihanaisia, joten oli oikein kiva päivä! Kiitos tytöt vielä :) Dee oli muuten nätisti, mutta väsykiukulta ei säästynyt kukaan. Sen verran vähän ollaan kyläilty vielä, että se voi olla ettei malttanut millään nukahtaa, kun oli uusia juttuja ympärillä. Selvittiin kuitenkin kaiken kaikkiaan kunnialla eli siis uutta reissua suunnittelemaan :)


Daniel myös oppi vihdoin kääntymään! Tuolla Lahden reissulla just tytöille puhuin, että yritys on kova, mutta vielä ei päästä ympäri. Daniel varmaan aatteli, että pyh pääsenpäs! :D Koska muutama päivä tästä ja tuo lapsi pyörii jo kun häkkyrä :D Eli siis nyt alkaa opettelu pois Swaddle Upista…jännittää… Kokeiltiin jo tuosta 50/50 pussista ottaa toinen ”siipi” irti, mutta eihän siitä nukkumisesta mitään tullut. Herra pyöritteli tuttia, kun hyrrää ja naureskeli ja tunki pehmoleluaan suuhun… :D Eli siis päätettiin, että alotetaan vieläkin hitaammin. Ensimmäisellä yösyötöllä siis avataan uudestaan toinen käsi käyttöön, koska silloin Herra D on aivan totaalisen unessa ja syökin silmät kiinni. Tuskin siis alkaa hillumaan samalla tavalla siinä kohtaa. Ekana yönä siinä ensimmäinen käsi vapaaksi ja seuraavana sitten kummatkin. Joo no ajatuksen tasolla tää oli oikein toimiva plääni… kunnes tuli seuraava yösyöttö. Sen jälkeen keksittiin taas, että jaaaaaaa mulla on käsi vapaana ja 1h 50min tää äiti jaksoin taistella tuttia suuhun ja leluja kauemmas jne. mutta pakkohan se siipi oli laittaa takaisin :D Eli siis ”mukavia” ja unentäytteisiä öitä tiedossa! Pitääkin kirjoitella tästä kokemuksia tarkemmin, kun päästään vauhtiin asian kanssa :)


Viime viikonloppuna saatiin myös kummisetä ja Jenni kyläilemään <3 Oli ihana höpötellä ja puuhailla kaikenlaista! Vihdoin saatiin myös viimeiset jutut 1,5vuoden takaisesta rempasta laitettua paikoilleen :P Mitä turhaan aikasemmin ;) Kyläilyjen lisäksi meidän viikonloppu koostui kotona hengailusta! Ihanaa <3 Lenkkeiltiin ja leikittiin koko perheen kera! En malta oottaa, että kohta on Tuomaksen loma ja saadaan puuhastella porukalla koko viikko :)


Maja pyykkien seassa :D

Siirryttiin myös vaunukopasta ratasosaan. Neuvolasta vinkattiin, että tuolla tavoin voi pikkuhiljaa nostaa selkänojaa ja näin ollen selkä tottuu vähitelleen istumaan. Tuo poika kun punkeis ihan koko ajan istualtaan! Bumbossakaan, kun ei vitti kovin kauaa vielä pitää, niin kiukkuhan siitä meinaa tulla, kun ei saa istua :P Eli siis hyvä ratkaisu tää, että pikkuhiljaa totutellaan :) Neuvolassa kaikki oli taas hyvin ja Daniel oli kasvanut hienosti! Pituus taas vähän hypännyt ylemmäs käyrillä, mutta muuten samoilla, kun ennenkin. Iskän poika siis ;) <3

Testailua <3
Eilen oltiin äiti-vauva miitissä ja oli kiva taas päästä höpöttelemään vauvajuttuja ilman, että kukaan kyllästyy :P Tälle illalle olisikin sitten taas tiedossa Tupperi juttuja ja iskä ja Dee saakin hoitaa iltapuuhat miesten kesken. On se kumma juttu miten sitä voi tulla jo siitä ikävä lastaan ettei saa sanoa hyvää yötä ja olla se kuka laittaa yöunille... Mä teen sen kuitenkin 95% ajasta niin luulis riittävän! :D Välillä myös normaalia pidemmät unet saa kamalan ikävän päälle ja sitten halitaankin kovasti, kun toinen heräilee. Enpäs olisi uskonut tälläisiä fiiliksiä olevan vielä hetki sitten. Ah, äitiyden ihanuuksia <3 

Nappisilmä matkalla kahvilaan :)
Näihin hempeilyfiiliksiin onkin hyvä lopetella tällä kertaa. Mukavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti