lauantai 12. maaliskuuta 2016

New home

Mitä tehdään, jos äitillä menee hermot lapsen kylvettämiseen minimaalisessa kylpyhuone/wc-yhdistelmässä? Entä, kun olohuone on tukossa siinä kohtaa, kun pitää pyykkiä kuivattaa? Leikkimatto ei mahdu olemaan muiden lelujen kanssa niin etteikö niihin kaatuisi koko ajan? Keittiössä ei mahdu liikkumaan, kun vauvan keinu on siellä toimittamassa syöttötuolin virkaa? No siinä kohtaa soitetaan välittäjälle ja pistetään kämppä markkinoille ;) Eli siis voi kyllä, meillä on TAAS muutto edessä :D Uskomatonta…. se haave oli ensi jouluksi uuteen omaan taloon, mutta minkäs teet, kun ei vaan hermot pysy kasassa niin ei pysy :P Siinä kohtaa, kun heitettiin ajatusta ilmoille ja pankista saatiin vihreetä valoa, niin olihan se selvä; ei me jouluun asti odoteta! 

kuva: Google-haku
Eli siis normaaleiden kiireiden lisäksi ollaan fiksattu viimeisiä juttuja tän asunnon rempan jäljiltä, ”haastateltu” välittäjiä ja juostu itse näytöillä etsimässä sitä meidän pitkäaikaisempaa kotia. Se onkin prosessi, huh! :D

Jos meillä olisi reilumpi koti koonsa puolesta tällä hetkellä, niin en näkisi mitään kiirettä tälle. Mä rakastan meidän nykyistä kotia! Tää on ihana <3 Tästä saatiin niin meidän näköinen ja kodikas remontin jälkeen, että ikävä kyllä tulee. Tää olis aivan täydellinen juuri siihen tarkoitukseen mihin se ostettiin; kahden aikuisen ja yhden koiran kodiksi. Lapsiperheen kodiksi? Ei niinkään. Kyllähän kyseessä on tilava kaksio! Juu makkari on meille oikein passeli, mutta siihen se jääkin :D Olkkari on isohko, mutta pitkulainen eli siinä kohtaa tulee ongelma vastaan, kun tänne roudataan noi lelut ja leikkimatot ja kuivatetaan pyykkiä. Entäs sitten keittiö? Näppärä ja kompakti niin kauan, kun ei tarvitse syöttöhässäköitä lapselle. No nyt niitä tarvitaan :P Kylppäri….no se on aina ollut kämpän miinus. Kaunis ja juuri remontoitu putkirempan yhteydessä, mutta pirun pieni! Kyllä se meillä meni, mutta sinne toi ammeen sullominen ja kylvetys ei oikein toimi.

kuva: Google-haku

Let the house hunting begin! Se kuinka nopealla aikataululla löydetään kumpaakin miellyttävä ratkaisu jää nähtäväksi. Mun vaatimukset on iso keittiö ja vaatehuone. Tuomaksen taas mahdollisen iso ja toimiva autotalli. Siihen sitten ne ajatukset sijainnista ja sitten ne realiteetit eli budjetti, niin ei oo ihan helppo nakki :P No kiire ei ole! Jo tieto siitä, että uusi tilavampi koti on tulossa helpotti oloa kummasti :) 

Eli siis tän äidin aika menee Danielin ja tupperin lisäksi tällä hetkellä talon etsintään, sekä salapoliisityöhön. Veikkaan, että kohta mulle ei enää vastata Tampereen kaupungilla tai Kangasalan kunnassa puhelimeen, kun soittelen joka päivä jonkun kohteen osalta lisätietoja kaavoista ja ympäristöjutuista :D No kukas sitä sikaa säkissä ostaisi, kun on näinkin isoista asioista kyse ;) 

kuva: Google-haku

Uutta kotia odotan innolla, mutta muuttamiseen mä oon jo niiiiiiin loppu! Se ahdistaa jo ajatuksen tasolla. Miksi ei oo jo keksitty jotain tavaroiden teleporttausta? Tai sitten joku mojova lottovoitto vois olla kiva; vois vaan itse seisoskella työnjohtajana uudessa kodissa ja kertoa muille, että mikä kannetaan minnekkin ja mitä puretaan mihin… Sitä odotellessa :D Ensi viikko tulee olemaan mega kiireinen kaikin puolin. Pakko siis jo etukäteen varoittaa, että saattaa olla ensi viikko blogi taukoa, katsotaan miten tunnit riittää päivässä! Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ensi viikkoa kaikille jo tässä kohtaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti