keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Uutuuksia Danielille vol 2.

Tuomaksen loman kunniaksi päätettiin poiketa BabyStyleen. Sieltähän löyty taas vaikka mitä Danille! Lähestulkoon kaikki oli tosin jo valmiiksi hankintalistalla…. tai no miten sen nyt ajattelisi :P

Eli siis sieltä lähtökohtaisesti haettiin tuo Love to Dreamin Inventa unipussi. Pussi oli melko arvokas, mutta onhan siinä mielettömän hyviä ominaisuuksia :) Kapalopussit sekä 50/50-pussi on olleet meidän perheen hitti, joten siksi päätin investoida yhteen tälläiseen. Inventa menee n.4kk-12kk eli siis paaaaaaljon pidempään, kuin kapalopussit. Inventan alaosassa on nepparit, joilla sitä saa alkuun hieman pienemmäksi. Pohjassa ja sivuilta löytyy vetoketju eli siis edelleen vaipanvaihto yöllä on helppoa! Se oli yks mun lempparijutuista kapalopussissa; super helppo vaipanvaihto! Samoin tuossa on ilmanvaihto vetoketju, jonka avulla voi säädellä vauvan lämpötilaa. Eli siis ehdoton ostos, kun nuo merkin muut tuotteet olleet meillä joka päiväisessä käytössä. 


Eli  Inventa oli ainoa ostoslistalla oleva juttu… :D Sen lisäksi mukaan lähti muutama ruokailua helpottava tuote. Just oltiin edellisenä iltana puhuttu, että pitäisi ostaa uusi ruokalappu. Meillä on siis yksi mun kesällä Finlaysonilta bongaama kankainen/muovitettu lappu. Ja toinen on äitiyspakkauksen kankainen. Nyt, kun syöttökertoja on jo se kolme päivässä ja pikkuhiljaa pitäisi nostaa määrä viiteen, niin noita on ihan mahdoton saada aina kuivaksi ja puhtaaksi ennen seuraavaa syöttöä. Olin sitä mieltä etten halua tuollaista ”kovaa” ruokalappua, mutta tää BabyBjörnin on ihanan pehmeetä ja joustavaa eli siis sellainen lähti meidän mukaan. Ja tää on kyllä hyvä! Pikkusen helpompi pitää siistinä ja aina valmiina käyttöön! :) Tää jopa kestäisi tiskikoneessa pesun, mutta ainakin tähän asti pelkkä vedellä huuhtelu on piisannut vallan mainiosti.


Ruokalappu pääsi samantein testiin Hipp:n iltapuuroa syödessä :D

Ruokalapun lisäksi yksi heräteostos oli Bumbon tarjotin/leikkipöytä. Tätä mietin jo itse Bumbon ostovaiheessa, mutta päätin ensin testata, että onko koko Bumbolle ylipäätään käyttöä. On ollut ja siksi myös tää tarjotin/pöytä lähti meidän ostoskassiin. Tuon kanssa Daniel viihtyi hyvin lelujen kera ja siihen on myös kiva liiskata maissinaksuja :D Ylipäätään tuo Bumbo on ollut meillä käytössä monessakin kohtaa; suihkussa, leikkiessä ja jonkin verran nyt syödessä. Ja ihan ehdottomasti lähtee tää meidän mukaan Kreikan auringon alle helpottamaan peseytymistä ja altaalle :)Meidän viimeinen heräteostos oli kyllä hyvä!! Kassalta bongattiin aurinkolaseja. Niistä on puhuttu paljon, että sellaiset pitäisi hommata. Ajattelin ensin, että jotkut halvat vaan tähän alkuun ja sitten, kun meidän reissu häämöttää, niin ostetaan kunnolliset. Luulin siis virheellisesti, että lasit menee aina muutaman kuukauden kokonsa puolesta :P Onneksi saatiin taas hyvää palvelua ja tietoa laseista tarkemmin! Päädyttiin sitten ottamaan kunnon lasit samantien. Meille tiensä löysi Babiators lasit mustassa värissä. Tosi ihania peililinssisiä laseja oli myös, mutta kuulemma peruslasit on kivemmat… juu onhan ne, mutta kyllähän noiden kaveriks vois hommata toisetkin… :P Näissä on siis kaikki mahdolliset Uv suojat ja kokonsa puolesta ne menevät 0-3vuotiaalle! Babiatorsin laseissa on myös ihan huippu takuu! Eli siis nuo, kun rekisteröi merkin sivuille niin saa yhdet uudet, jos lasit menevät rikki tai katoavat. Siis mitä!? Kenellä on näin upee takuukäytäntö? :D Lasien kaveriksi otettiin kotelo, josta löytyy myös niskahihna laseille sekä puhdistusliina. Nyt on kunnon setti pikkumiehellä Suomen sekä Kreikan aurinkoa ajatellen :)

Sellaisia juttuja meille jäi tällä kertaa BabyStylestä! Ilo oli taas asioida :) Miinuksena heräteostosten määrä ja kuitin loppusumma :D No meillä ei oo lomareissua tässä kohtaa, joten hienosti voi tuhlata tärkeimpään ;) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti