tiistai 5. huhtikuuta 2016

Meidän viikko

Jaahas! Aika päivitellä hieman kuulumisia. Taas on takana sellainen viikko, että oksat pois. Pikkusen liikaa tuli taas vaihteeksi haalittua tekemistä :D No kaikki oli onneksi mieluista puuhaa, mutta pitäis vaan muistaa aina se, että kaikki toiminta on hitaampaa ja hankalampaa tuon lapsukaisen kanssa, että ihan noin tiukat aikataulut ei oo hyvä juttu… kellekkään!


Ensinnäkin maanantaina mulla alkoi kirpparipöytä ja vielä tuplapöytä…sitä tavaranmäärää, huh! :D No hyvä, että sai muuton alta turhia pois! Samoin saatiin Antti ja Jenni kylään maanantaina ja mä IHANIA Tukholman tuliaisia <3 En kestä mitä ninjoja nää kaks on ollu, että on hankkinut mulle ihan megasuositun ja joka puolelta aina loppu olevan sävyn Kat Von D:n huulipunasta. Te ootte ihan huippuja!  <3 Huulipunan kaverina sain Tattoo liner eyelinerin, joka on myös osoittautunut hypetyksen arvoiseksi! Tosi ihanan tarkkaa jälkeä saa tehtyä helposti :) Eli siis ihania uutuuksia mun meikkipussissa!Tiistaina kävästiin päivällä Ideaparkissa mummin kera :) Pikkumies jaksoi hienosti reissun ja nukkui vaunuissa, kun me kierreltiin kauppoja. Kiva päivä oli ja Dani sai yllättäen taas eniten kaikkea ihanaa :P Keskiviikkona me saatiinkin puolestaan ihanaa seuraa eli rakas kummitäti tuli kylään <3 Oli kyllä ihana päivä! Käytiin kirpparilla ja sitten vaan juorultiin, hengattiin ja leikittiin Danielin kanssa. Jee jee! Seuraavaks taas meidän vuoro lähteä reissaamaan Lahteen :)


Mun murut <3

Viime viikolle osui myös ihan viime tipassa olleet treffit! Nippa nappa siis kerettiin vielä maaliskuun puolella :D Eli edelleen koitetaan pitää kiinni siitä joka kuukausi treffeillä käymisestä :) Saatiin mummi meille ja lähdettiin syömään meidän lempparipizzaa eli Napoliin! Tällä kertaa ei siis ihan niin pitkän kaavan mukaan, kun viimeksi :P Olihan se taas kiva päästä kahdestaan rauhassa syömään vaikka päivä olikin muuten kamala ja kiireinen. Kyllä se kummasti piristi taas höpötellä niitä näitä ja ajella kiertokautta kotiin :) Ei siis paljoa vaadi eikä ihmeellisiä järjestelyjä!


Sitten viikon kohokohta! Tai no…niin paljon kivoja juttuja tapahtui, että ei välttämättä kohokohta, odotetuin juttu kuitenkin :) Eli siis tää äiti sai haaveilemansa tatuoinnin! Ja mä en kestä kuinka upee tästä tuli! Tästä oon haaveillut itseasiassa jo useamman vuoden. Aikaa olin varaamassa viime helmikuussa, mutta sitten sainkin tietää odottavani Dania. No nyt kyselin uudestaan aikaa ja se meni syyskuulle… SYYSKUULLE, buu! Kunnes sain viestin peruutusajasta viime perjantaille! Uskomatonta! Nyt mulla on se! :) Kiitos siis taas mummille, että mahdollistit tän hoitamalla Dania <3 Kiva koko päivän istunto oli ja loppuvaiheessa kipu aikamoista, mutta koko ajan mietin, että kipu ei oo mitään synnytykseen verrattuna, joten kestin kuin nainen :P Taas voi siis viivata yli yhden tatuointihaaveen listalta…. ja lisätä yhden, jotta pysyy tasapaino :D

Viikonloppuna meillä olikin sitten asuntonäyttöjä. Pikkusen meinaa stressiä pukata, kun omasta oli juuri kaupat ja meni aivan super nopeesti kaupaksi! Uutta ei tosiaan siis ole vielä löytynyt… jaiks! Ahdistaa jo ajatuksena alkaa taas pakkaamaan kamoja ja muuttamaan ja jos se pitäis tehdä kaks kertaa vielä? Not gonna happen. Toivottavasti siis se meidän unelmien talo tulis vielä vastaan ja mielellään suht äkkiä :) House hunting fiiliksissä siis tähänkin viikkoon! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti