tiistai 26. huhtikuuta 2016

Puoli vuotta

Oh my! Miten tää aika juoksee näin kovin? Ihan just vasta mulla oli järjettömän kokoinen maha ja ihan hetki sitten koin ne tuskaiset 20tuntia synnytyssalissa. Ja yhtäkkiä tuo rakas lapseni onkin jo puoli vuotta! Miten tää on mahdollista? :D


Daniel siis täytti 6kk viime lauantaina. Meillä kävi kakkukaffeilla Pälkäneen mummi ja pappis sekä enomies. Mummi ja pappis oli hommannut Danielille tän hetken parhaan jutun eli siis tuollaisen laulavan koiran. Se on ihan hurjan hauska ja Daniel osaa sitä itsekin (valitettavasti :P) painella päälle. Kauankohan menee, että tulee noi laulut ja lorut korvista? :DSamoin Daniel sai ihanan pyörän! Mummi ja pappa oli hommannut siis ensipyörän pojalle :) Pyörä tosin tulee meille vasta muuton jälkeen mikä on hyvä juttu! Ja onhan se ”vasta” 10kk alkaen eli hetken sitä saa katsella. Mutta kuinka ihanaa! Tuo pikkuriiviö kasvaa niin nopeasti ja joka päivä oppii uusia tapoja koittaa liikkua, joten varmasti päästään syksyllä tuota testaamaan! :) Kiitos siis mummille ja pappikselle <3


Kävästiin me myös Danielin kanssa Ideaparkissa viime perjantaina ja hommattiin meidän lahja eli siis löydettiin tuollainen ihana Newbien haalari sekä keväinen vk-takki! Nää oli vielä kaiken lisäks tarjouksessa eli ei tarvinnut kovin tuhlata ;) Tuollaista vk-takkia oon kaipaillut, kun haalari meillä on, mutta tuo poika hikoaa aivan järjettömästi! Toi on siis näppärä, jos ollaan autolla liikkeellä eikä pitkiä aikoja ulkona ja kohtahan (toivottavasti!) on jo sen verran lämmin, että tuo piisaa muutenkin :) Käytiin ensin Ideaparkin lastenliikeet läpi, mutta 99e takista, joka menee muutaman kuukauden? Joo morjens :D Tää Kappahlin 29,90e -25% on meille oikein hyvä vaihtoehto ;)


Muille olin tehnyt marjakakkua ja kinkkupiirakkaa, niin pitihän itse sankarin saada myös oma ”kakku”! Löysin kaapin uumenista tuollaiset mehujäämuotit ja niihin tein Danskulle omia herkkuja. Muotissa on höyrytettyä omenaa, joka on muussattu sekä osassa puolukoita ja osassa mustikoita. Sekaan laitoin myös hieman Ella’s Kitchenin mansikkasosetta. Nää maistui oikein hienosti! Ainoo ongelma noiden kanssa oli, että tuolta tuli hyvin nopeasti se tikkuosuus vastaan ja jätski piti ottaa pois kädestä ja irrottaa muotista. Voi sitä kiukun määrää :D Mutta hienosti meni nuo jäiset palaset myös omin sormin :) Täytyykin jossain kohtaa panostaa tällaisiin hieman turvallisempiin vaihtoehtoihin, koska täähän on aivan superhyvä herkku lämpimällä kelillä!


Myös mustikat on pop! Paitsi pyykkäyksen kannalta :D

Meillä tuli viime hetken muutoksia viikonlopulle ja vietettiin se siis kotosalla ja sunnuntaina käytiin ajelemassa hakemassa mummin ja papan auto huoltoon. Herra päätti, että alla oleva asento on kiva nukkua kaukalossa :D Muutenkin taitaa tulla turvaistuimen ostaminen ihan just ajankohtaiseksi, kun ei tossa vauva-asennossa kukaan tietty viihdy enää, kun istuakin voi ;)


P.S.


Me päästiin mukaan Kaksplussan kansikuva äänestykseen! Äänestyksessä on meitä Kaksplussan blogiverkoston äiti-bloggareita! Ollaan Danielin kanssa äänestyksessä numerolla 7, niin käykäähän ihmeessä kurkkimassa meidän esittely ja äänestämässä meitä! <3 Olisi ihana päästä kokemaan tuollainen päivä! :)


4 kommenttia:

 1. Toi laulava hauva on kyl ihan paras :) ja voin kyl kertoo et osaan ne laulut ulkoa, eikä siihen ees mennyt kauaa :D Pikkumiehelle pusuja Jenni-tätskältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo sitä mä vähän pelkäsinkin....onneks vähän vaihtelua, kun edellinen laulava lelu on jo jäähyllä mielenterveydellisistä syistä :P

   Pusuja takas! <3

   Poista