sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Uusia tuulia

Blogiin on tullut hieman uutta meininkiä ja varmaan osa tän jo bongannutkin :) Eli siis ulkoasua on päivitetty hieman, välilehtiä ilmestynyt bannerin alle ja blogi sai myös omat facebook sivut! Käykäähän kaikki tykkäämässä! Sinne siis päivitän aina uudet postaukset.


Samoin tuli myös hieman suurempi muutos. Osa varmaan huomannut, että Mammalandian logo on poistunut blogista ennen pääsiäistä ja tilalle on tullut pari päivää sitten Kaksplus-tunnisteet. Eli siis kyllä, jatkossa bloggaan meidän elämästä Kaksplussan alla! :) On kyllä kiva saada hieman uutta tuulahdusta blogiin ja hieman isompi verkosto tän kaiken taakse. Odotan siis innolla, että mitä tämä yhteistyö tuo tullessaan.


Teille, jotka eksytte blogiin uusina lukijoina, olen tehnyt tosiaan nuo välilehdet, joiden kautta pääset lukemaan pikaiset esittelyt meistä! Toki saa ja kannattaakin lukea blogia hieman pidemmältä, jos haluat tietää meistä enemmän :)

Sneak a peak tän mamman uudesta tatuoinnista ;)
Blogin facebook sivuille saa myös ehdotella postaus aiheita! Toki kommentitkin ovat enemmän, kuin tervetulleita eli myös sitä kautta saa muun kommentoinnin ohessa ehdotella aiheita :) Jos siis jokin juttu meidän arjesta ja käytännöistä tai mistä vaan askarruttaa mieltä, niin laitappa ihmeessä viestiä, niin availen aihetta mahdollisuuksien mukaan!Eli siis oikein sydämellisesti tervetuloa mukaan uusille lukijoille ja kiitos Kaksplussalle mahdollisuudesta päästä bloggaamaan hienojen blogien joukkoon :) Kiitos myös vanhoille lukijoille ja toivottavasti pysytte matkassa mukana myös jatkossa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti