tiistai 3. toukokuuta 2016

Date night!

Me oltiin treffeillä! Ai että! Olipas taas ihanaa :) Oltiin siis ostettu jo joskus alkuvuodesta keikkaliput Michael Monroen keikalle Pakkahuoneen Klubille. Silloin ei ollut vielä mitään tietoa talosta, mutta osuikin oikein hienosti, että päästiin kauppoja juhlimaan samalla! Eikä oltu edes tajuttu etukäteen, että jumankekka on myös vappu :D Itse en oo koskaan kerennyt juhlimaan vappua… aina on muutettu just sopivasti vapun kunniaksi tai jotain muuta vastaavaa. Olihan sekin kokemus, ihan liian monta ihmistä samassa paikassa samaan aikaan mun makuun :P


Mummi oli meillä siis yötä ja hoiti Danielia sillä aikaa, kun me oltiin keikalla ja juhlimassa. Kyllä oli taas ikävä tota rakasta, vaikka tiesi pojan olevan hyvissä käsissä <3 Onneksi se alun ”ahdistus” poistui äkkiä ja keikan jälkeen olikin jo ihan rento ja mukava fiilis jatkaa iltaa hetki :) Edellisestä kerrasta oppineena osasin jo odottaa huonompaa kestävyyttä alkoholin suhteen, joten tällä kertaa säästyttiin huonolta ololta, onneksi :P 


Sitten itse keikkaan! Oli kyllä mahtava! Uskomattoman upeesti ja mielettömällä energialla veti koko bändi! En tiedä miksi ihmeessä ei oo tullut käytyä aikaisemmin Michael Monroen keikalla, koska mielettömän hauskaa oli! :) Eli siis ehdottomasti meni sille listalle, joita voi käydä uudestaan katsomassa. 


Kivaa keikassa oli myös se, että se alkoi suhteellisen ajoissa! Me, kun ei enää pysytä aamun pikkutunneille hereillä, niin aikainen aloitus oli positiivinen lisä. Keikkahan oli siis ikärajaton. Oli kiva huomata, miten hyvässä hengessä porukka siellä tungoksessa oli ja pienetkin fanit sai rauhassa seurata keikkaa. Lisäpisteet myös Michaelille lasten huomioimisesta kesken keikan! :)


Keikan jälkeen suunnattiin keskustaan ja mullekkin valkeni vasta se porukan määrä, morjens! :D Törmättiin myös tuttuihin piiiiiitkästä aikaa ja oli kiva viettää porukalla iltaa. Lopulta kovin pitkään ei jaksettu olla, mutta ihan tarpeeksi näin oudokseltaan!


Ennen kotimatkaa kävästiin vielä syömässä. Vahingossa bongattiin uusi (?) burgeripaikka, The Bull. Ainakaan itse en oo kyseistä paikkaa ennen huomannut, tosin hyvin vähän tulee käytyä keskustassa. Onneksi bongattiin! Oli meinaan ihan törkeen hyvä ateria! Sovittiinkin jo, että pakko mennä joskus ihan ajan kanssa nauttimaan uudet burgerit :)


Sellaiset treffit meillä tällä kertaa! Kivaa oli, mutta tieto siitä, että taas pitkään aikaan ”ei tarvitse” mennä baareihin ja keskustan hulinaan yöllä, on helpottava. Mä oon selkeesti mummoutunut ja pahasti :D Osaa taas arvostaa tätä nykyistä arkea ja niitä erilaisia viikonloppuja Danielin kanssa, kun pääsi kokeilemaan sen ”entisen elämän” viikonlopun :P Aika aikaansa kutakin, vai miten se meni. Toukokuun treffit taidetaan jättää välistä, vaikka sovittiin ettei niitä skippailla. Nyt on sen verran hommaa ja hässäkkää ennen muuttoa ja varmasti muuton jälkeen, että parempi näin. Kesäkuussa, kun ollaan asetuttu uuteen kotiin, niin taidetaan lähteä treffeille soutelemaan ”omalle” järvelle omalla veneellä ja viettää muutama tunti kahdestaan rauhassa :)


P.S.

Muistattehan tuon Kaksplussan kansiäänestyksen! Vielä on sunnuntaihin asti aikaa äänestää ja äänen saa antaa niin monta kertaa, kuin haluaa ;) 
Ollaan enemmän, kuin kiitollisia jokaisesta äänestä <3 Olisi ihan hurjan hauska kokemus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti