tiistai 17. toukokuuta 2016

Ez Pz

Sormiruokailijan (äidin) paras ystävä: EzPz eli iizipiizi! Huikee keksintö! Mä meinasin jo repiä pelihousuni näiden ruokailuhetkien kanssa. Lämmität ruuan lautasella, laitat sen lapsen eteen ja käännät selkäsi -> ruoka lattialla, buu! Toinen vaihtoehto on pidellä itse koko ajan taukoomatta lautasesta kiinni. Arvatkaa mitä meijän minimies tykkää siitä? No ei tykkää :D Eli siis ainoa vaihtoehto on kipata samantien ruuat lautaselta syöttötuolin tarjottimelle tai pöydälle. 


Onneks sitten löysin tän! Onhan se itestäkin kivempi syödä se ruoka lautaselta, kun pöydältä. Ja kehityksen kannalta lapsi saa kunnon ruokailukokemuksen eikä opi siihen, että pöydältä vaan syödään :P 


Tän ideahan on, että lautasen/alustan pohja on kokonaan imukuppia. Eli siis tuo tarttuu hyvin pöytään tai syöttötuolin tarjottimeen kiinni. Kun lautasen/kulho-osan reunoista koittaa repiä sitä irti niin eipä lähdekkään! Hyvin jämäkästi pysyy kiinni! Alusta siis irtoaa reunoistaan kyllä. Odotan vaan kauhulla sitä hetkeä, kun tuo lapsi oppii nostamaan sitä reunoista… sekin päivä varmasti tulee eteen :D Nyt oon koittanut ”salaa” ottaa lautasen pois ettei Daniel huomaa miten sen teen ja matki perässä. Niin kauan tää on siis hyvä, kun tuota ei keksi :)


Meille ostin ensimmäiseksi testiin tuon EzPz MiniMat:in, koska se sopii tuohon tarjottimelle hyvin. Päätin yhdellä testata ensin vaikka tätä on monessa paikkaa hypetetty :) Omani tilasin BabaExpressiltä. Näitä löytyy myös Ipanaiselta sekä Muksutallista. Kovin suosittuja ovat ja mun ostopaikka valikoitui ihan vaan saatavuuden vuoksi :) Alustojahan on ihanissa väreissä! Meille tuli tästä ensimmäisestä kaunis limen vihreä.

Sotkulta tän kanssa ei silti välty :D

Nämä, kun tosiaan osoittautuivat toimiviksi, niin ehdottomasti on tilattava lisää! Ton yhden kanssa puljaaminen joo toki menee, mutta kyllä meille hommataan vielä tuo Happy Mat eli suurempi alusta sekä Happy Bowl, joka varmasti tulee olemaan hitti puurojen ja muiden vastaavien ruokien kanssa myöhemmin :)

kuva: ezpzfun.com

kuva: ezpzfun.com


Tämä ei ole kenenkään kanssa yhteistyössä tehty postaus, vaan täysin mun oma kokemus tuotteesta :) Olin niin iloinen sen toimivuudesta, joten halusin jakaa omat kokemukset teidän kanssa. Jos siis painit samaisten ruokailuongelmien kanssa, kun me ennen ja etsit hyvää ratkaisua lautasten ja kulhojen heittelyyn, niin suosittelen kokeilemaan iizipiiziä! P.S.

Danielin lemppariruokaa on tällä hetkellä nuo omena-porkkana muffinssit! Voisin jakaa reseptin ja muutenkin kertoa meidän tän hetken ruokailuista seuraavaksi :)

4 kommenttia:

 1. Onpa vekkulin näköinen alusta, hauska keksintö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä! :) Käytännöllinen ja hauska!

   Poista
 2. Mun äiti selitti näistä myös lapsimessujen jälkeen, ite en ehtiny siellä huomata :D tosi näppärän oloisia kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo mä oon aivan rakastunut näihin! Pakko laittaa tilaukseen noi kaksi muuta... :P

   Poista