tiistai 10. toukokuuta 2016

Viikonloppu Pälkäneellä

Me oltiin viime viikonloppu Pälkäneellä talo- ja koiravahtina. Mami ja Pekka oli Tallinnassa juhlistamassa Maman synttäreitä :) Päästiin siis testaamaan omakotitaloelämää :P 


Pälkäneen poppoo lähti perjantaina aamuyöstä liikkeelle ja me lähdettiin Danielin kanssa aamupuuron jälkeen ajelemaan Pälkäneelle. Oltiin siis hyvissä ajoin aamusta koirien seurana :) Tuomas oli vielä töissä ja tuli sitten illasta meidän seuraksi. Pakko sanoa, että aikamoista oli toi perjantai :D Yksin lapsen ja neljän koiran kanssa…. :D Olin ihan loppu illasta… Mutta hyvää teki, kun kaikkien kanssa käytiin lenkillä ja sen jälkeen lähdettiin Deetsun kanssa vielä kylille käppäilemään.


Oltiin haaveiltu jo viikko, että sitten päästään grillaamaan mun lempiruokaa eli ribsejä. No mitäpä veikkaatte oliko joku muukin keksinyt, että kauniina lämpimänä päivänä voi grillata? :D Pälkäneen K-kaupassa on super hyvä lihatiski ja sinne asti, kun Deetsun kanssa päästiin ni sehän huusi tyhjyyttään, nyyh! Kuulemma aamusta alkaen ovelle asti jono…. miksi!? No ehkä mä kerkeen vielä kunnon ribsejä saamaan tän kesän aikana :) Kyllä me sitten onneksi löydettiin toisesta kaupasta valmiiksi marinoituja paketista…ne ei vaan oo sama, mutta alkuhimoon kelpas oikein passelisti.

Hän otti kauppareissun rennosti :D

Mummi oli hommannut Danielille oman sängyn ja kaikki nukkui hyvin! Se on varmaan tää raittiin ilman määrä! Oltiin koko viikonloppu tosi paljon ulkona. Me myös syötiin ulkona :) Ihanaa! En malta oottaa, että päästään muuttamaan ja tää on joka päiväistä. Ulkona oleskella ja hyvällä kelillä mikä onkaan parempaan, kun syödä pihalla! Ja ehkä yhtenä taka-ajatuksena pikkusen helpompi siivota ton meijän sormiruokailijan jäljet…kun ei tartte siivota :P Tuolin vaan pyyhkii lopuksi ja se on siinä! Tällä reissulla oli myös muutama ”apulainen”, joten juurikaan mitään siivottavaa ei jäänyt :D

Haaveilija ja imuri-sisko :P


Lauantaina, kun oltiin koirat käytetty ja aamupuuhat hoidettu, niin meidän iskämies lähti Lammille. Me taas puolestaan saatiin vinkki, että Pälkäneen torilla olisi lettuja… ja olihan siellä ;) Taas hyvä syy lähteä lenkille… eli letuille :P Käytiinkiin siis torilla ja hakemassa mummille synttäriksi kukkia ja käppäiltiin hiljaksiin takaisin. Ihanaa, kun sattui näin uskomattoman ihanat kelit viikonlopulle. Olisi varmasti ollut hyvin hyvin erilainen reissu, jos olisi ollut super kylmä ja vaan satanut. Hyvä siis näin :) Ihan kesä fiilis kaikin puolin!
Kerkesin päivällä iloita, että nyt mulla on sitä omaa aikaa! Nappasin läppärin ulos ja jäbänen nukkui vaunuissa takapihalla varjossa. Itkuhäly viereen ja ah, nyt mä kirjotan. Meniköhän ihan kokonaiset 3 minuuttia, kun kuului juttelua ja vaunuissa odotti hymyilevä hereillä oleva ukkeli... jep jep :DSaatiin myös seuraa eli enomies ja Jenni ajeli meidän kanssa grillailemaan päivästä. Kivaa oli ja nami nami ruokaa. Tosin tuo pieni mies päätti tässä kohtaa vetästä pitkästä aikaa kunnon kiukkuhetken :D Just, kun edellisenä iltana nätisti istui tuolissaan ja söi meidän kanssa… no pitäähän sitä muille näyttää ne parhaat puolet ;)


Välipalaa <3

Lauantaina Daniel pääsi myös ekaa kertaa elämässään saunaan! Saunassa oli nippa nappa lämpöä, sen verran, että kiuas vähän sihisi ja ukkeli oli lauteilla ammeessaan :) Kyllä oli ihmetys tuo kiukaan ääni pienelle herralle. Saatiin siis omaan kotialbumiin ikuistettua ensimmäinen saunareissu! Toisella oli niin suloisia ilmeitä, että mieli tekisi jakaa ne teidänkin kanssa, mutta tässä menee mun raja kuvissa :)

Iltapuuron jälkeen ja ennen saunaa hän pääsi kokeilemaan iskän lippistä, se oli hurjan hauskaa :D

Kaiken kaikkiaan siis mukava ja erilainen viikonloppu! Paljon ulkoilua, paljon koiria ja paljon ensimmäisiä kokemuksia :) Tästä on hyvä jatkaa taas arjen parissa ja alkaa pakkailemaan toden teolla. Kohta se muuttopäivä iskee ja meillä on vasta muutama laatikko valmiina :P Kiitos vielä Pälkäneen porukalle, että saatiin olla vahdissa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti