keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

EzPz testailua ja kuulumisia

Kirjoittelin EzPz MiniMat:ista täällä. Se on edelleen ihan huikeen hyvä! Ja sopii passelisti siis syöttötuolin tarjottimelle :) Tuosta innostuneena tilasin HappyMat:in ja HappyBowlin. Eli siis isompi alusta, jossa ”lautasen” koloset ovat isompia ja alusta suurempi ja sitä voi käyttää ihan ruokapöydän ääressä, ilman syöttötuolin tarjotinta. HappyBowl puolestaan toimii kivana kulhona ja pikkuhiljaa, kun opetellaan itse lusikan käyttöä, niin mainiona apuna aamu- ja iltapuurolle.


No mites se sitten käytännössä meni? Noiden kahden uuden alustan reunathan ovat suorat…. ensin nyplättiin tuota koholla olevaa EzPz-logoa ja heti seuraavaksi napattiin alustan kulmasta kiinni… eli ei menny ihan niinku Strömsössä :D Välipalaksi tein hedelmälohkoja, jotka tarjoilin testin vuoksi tuosta kulhosta…ihan sama juttu! Eli siis noi suorat kulmat on huonot, koska ne tajuaa liian nopeasti. Kertaakaan Dee ei oo edes kokeillut tuon MiniMat:in pyöreitä reunoja nyplätä. Muutaman kerran on kokeillut nostaa suoraan lautasesta/naamasta ja silloinhan se ei siis tosiaan lähde irti! Pysyttäydymme siis tuossa versiossa ;) Yhden kanssa on edelleen hankala toimia eli toinen tuollainen MiniMat menee tilaukseen ja nuo kaksi muuta myyntiin! 


Tähän perään hieman kuulumisia muuten. Jekku on kotiutunut todella hyvin (lue: liian hyvin! :D) eikä jännitä enää mitään. Se on mukavaa, kun saa itse painettua sen pään tyynyyn, niin pieni termiitti aloittaa yöllisen seikkailunsa ja juoksee edestakaisin rappusia. Tai vaihtoehtoisesti tiputtelee tavaroita tai muuten pitää mekkalaa :D Miten mä en muistanut tätä kissanpennuista? Tuli kai todistettua, että aika kultaa muistot… :P Daniel on ihan haltoissaan Jekusta! Jekku antaa nätisti (ainakin vielä) Deen silittää eli siis puristella korvaa tai karvoja nyrkissään. Ihanasti myös Jekku hakeutuu Danskun seuraan, eli tää homma meni juuri niin, kuin ajattelin :)


Jekku teki meille jekun, haha! Olipas hyvä vitsi… NOT :D ja katosi. Etsittiin Pappiksen kanssa tunnin verran kissaa. Iso talo kolmessa kerroksessa ja miljoona piilopaikkaa… ihan tuskasta! Käytiin läpi joka ikinen nurkka ja huudeltiin ja mä rapistelin ruokapussia, mutta ei. Juostiin myös oma piha ympäri ja kurkittiin taskulampun kanssa talon ja muiden rakennusten alle, jos ovi olisikin jäänyt vahingossa auki. Pekka lähti jo ojia tutkimaan ja mä päätin, että käyn nyt vielä kerran järjestelmällisesti kerros kerrokselta ja nurkka nurkalta talon läpi ja sitten lähden naapureiden ovikelloja soittelemaan. Keskikerrosta läpikäydessä tajusin, että saunan eteisessä on tuollainen edellisiltä omistajilta saatu levitettävä sohva, että sen vuodevaatelaatikosta en ole vielä katsonut! Ja siellä oli maailman unisin Jekku ja ilme oli sellainen, että mitähän ihmettä sä äiti teet, kun melkein aloin itkemään helpotuksesta, kun pieni löytyi :D Minikokoiselle kissalle siis aivan liian iso talo! :P


Jekku on myös keksinyt uuden lempipuuhan ja pitää majaa paperipussissa! Ton kanssa saa aikaa kulumaan vaikka kuinka kauan. Se siis alunperin vahingossa tippui lattialle, mutta eipä sitä enää raaski sieltä nostaa…ainakaan hetkeen :PSen verran on jo hypitty aiheesta toiseen, että kerta kiellon päälle :P Mummi ja Pappa vieraili Lammilla sunnuntaina ja olivat matkalta löytäneet Danskulle ikiomat Crocsit! Joo tiedän, ei oo ne kauneimmat ja muodikkaimmat, mutta tälläsessä ympäristössä uskomattoman käytännölliset! Noi on vielä niin söpöt, että ehdottomasti pakataan reissua varten myös mukaan! Aavistuksen isot on vielä, mutta ihan kohta oikein passelit :) Daniel ei enää pysy makuullaan tai istualtaan, jos silmät on auki, vaan koko ajan pitää nousta joko lahjetta pitkin seisomaan tai sohvaa vasten tai ihan mitä vaan pitkin seisomaan… kohta se varmasti jumankauta kävelee, missä mun vauva! Nyyh!
Myös Nemo ja Jekku on jo tottuneet toisiinsa ja Nemoa ei enää juurikaan jaksa kiinnostaa, jos Jekku koittaa härnätä. Kuvan ilme on tosin sellanen että, kohta jos et lopeta, niin ajan sut ulos :D


Sellasta meidän eläintarhaan tällä erää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti