torstai 16. kesäkuuta 2016

Kiireinen kesäloma

Miten sitä onkin taas onnistunut luomaan itselleen sen kiireen? :D Blaa. Meidän piti lomailla ja olla vaan ja nyt on tekemistä ja menemistä enemmän, kuin omiin tarpeisiin. No niin kai se lomalla aina menee, kun on mahdollista tehdä asioita eri tavalla, kun kumpikin kotona. 


Mulla on mennyt useampi päivä Tuppereiden parissa ja pojat on saaneet viettää laatuaikaa keskenään. Myös Tuomaksella on ollut omia puuhia eli ihan täysin ei olla yhdessä vietetty aikaa. Mutta hyvä näin, pääseepähän helpommin tekemään juttuja, kun on tarvis ja kyllä me sitä perheen yhteistäkin aikaa varmasti saadaan jossain raossa :)


Eilen käytiin Tuomaksen kummitytön kanssa Lintsillä! On meinaan sitten ihan muutama vuosi vierähtänyt viime kerrasta :D Huh! Kyllä huomaa, että alkaa ihminen tulla vanhaksi, kun on aivan loppu tuollaisen jälkeen! Hämärästi muistan ne ajat, kun siellä oltiin, kun portit aukesi ja melkein itkua vääntäen lähettiin pois, kun ne meni kiinni. Jokaisessa laitteessa juostiin kymmeniä kertoja ja pitkät jonot harmitti, ”Jos kerkeenkin vaan 11 kertaa enkä 12”-tyyppisesti :D Samoin se kartta oli aina paras! Siitä ympyröitiin laitteet, jotka oli käynyt ja viereen vedettiin aina viiva, että kuinka monesti…. Eli siis kiva päivä kaikin puolin, kun samalla tuli hyviä muistoja omastakin lapsuudesta :)Päivän kamalin kokemus oli uusi (siis mun silmissä uusi :P) Kingi. Hyi kamala! *sata kirosanaa tähän*, että pelotti! :D Mähän siis menin reteesti ilmoittamaan ekan puolen tunnin sisällä, että tossa haluisin käydä. Mulle kerrottiin, että se on 75metriä korkea. No joku ehkä saattaa tietääkin, että mulle mitkään mitat ei kerro mitään :D En siis vaan yksinkertasesti osaa hahmottaa mittoja! Oli kyseessä kymmenen senttiä taikka tuo 75metriä, niin en tajuu. Luulin myös laitetta toiseksi. Laite joka on ollut Lintsin uutuus, kun oon edellisen kerran käyny, Raketti taisi nykyään olla ja ennen joku muu? No joka tapauksessa Kingissä on nyt käyty ja oli elämäni ensimmäinen ja viimeinen kerta samassa paketissa! Hui kamala!Pelottava myöskin, mutta kiva ja siedettävämpi oli tuo klassikko Vuoristorata! Siinä käytiin kaks kertaa ;) Se on vaan aina se kivoin ja vaikka tuntui mulle hurjalta sekin, niin kiva se silti oli :)
On se jännä miten joskus juostiin ne kaikista hurjimmat ja moneen otteeseen, ilman pahaa oloa. Ja jos oli paha olo, niin siitä ei missään nimessä sanottu sanallakaan ettei joudu kotiin :D Nyt taas olisin mieluusti ollut se reppujen ja laukkujen pitäjä, istunut terassilla juomassa kahvia ja ottanut vaan kivoja valokuvia :D


Mukava viilennys Hurjakurussa :P

Mummi hoiti Danielia tuon päivän ajan täällä meillä kotona, kiitos siis mummille, että mahdollistit meidän päivän <3 Aivan ihania kuvia sain päivän mittaan ja noin onnellisen näköinen poika ei voi kuin nauttia mummin ja papan seurasta! Myös pappis oli lenkkeillyt Danielin kanssa ja höpötellyt hassuja. Oikein hyvillä mielin siis oltiin kumpikin poissa kotoa :) Dansku oli kuulemma myös nukahtanut helposti ja nukkui koko yön ilman herätyksiä! Aamulla sitten halailtiin kovin <3Maailman suloisin kuva <3


Ihanaa, että kerta kerran jälkeen menee paremmin nuo päivät, jos ollaan osittain pois kotoa! Oon ehkä nipo, mutta mielummin vielä haluan niin, että Danielia hoidetaan meillä kotona. On pojalle tuttu ja turvallinen oma ympäristö, vaikka hoitaja ei olekaan äiti tai iskä :) Ehkä siis pikkuhiljaa uskalletaan kokeilla olla yö pois kotoa, harjoituksena heinäkuun festareita ajatellen. Sitten jos/kun ne menee hyvin niin aletaan testailemaan yökylää muualla, kuin kotona. Tähänkin on varmasti monta tapaa ja jokainen tekee ne omat päätökset kuinka toimii tällaisten tilanteiden kanssa. Meillä näitä nyt muutama takana ja hyvin menneet kaikki! Silti en halua kerralla rysäyttää, että eka yö, kun äiti ja iskä on kokonaan poissa on tuntemattomassa ympäristössä ja tuntematon hoitaja. Postaustahti laahaa siis perässä taas vaihteeksi, kun ei ole aikaa istuskella kone sylissä sohvalla. Välillä sitä toivoisi, että olisi se aika päivittäin :P Mutta pikkuhiljaa takaisin normaaliin rytmiin! Loppuviikolle meillä vielä muutamat ”työhommat”, mutta suurin osa ajasta olisi tarkoitus vaan olla, toivottavasti toteutuu tämä haave :) Ihanaa loppuviikkoa sateista huolimatta! 

1 kommentti: