lauantai 11. kesäkuuta 2016

Loma vol.1

Meidän iskämiehellä alkoi loma, joten meillä kaikilla alkoi loma :P Tämä on loman ensimmäinen pätkä ja toinen sitten, kun lähdetään reissuun :) Ekana lomapäivänä eli perjantaina mulle oli buukattuna aika kasvohoitoon, KC Beautyyn. Olipas ihanaa! Ensinnäkin muutama tunti pois kotoa YKSIN ja siihen päälle hemmottelua, ah! Tuli tarpeeseen :) Pojat siis puuhasteli keskenään päivän ja olikin viettäneet melkein koko päivän ulkona! Perjantaina saatiin vielä illasta ihania vieraita eli oikein onnistunut loman aloitus!


Tänään sitten päätettiin lähteä Luopioisiin kirpparikierrokselle. Pappa olikin siellä jo ja mummi haettiin meidän kyytiin matkalla. Käytiin samalla koko porukan kanssa Liekissä lounaalla ja Danskukin sai taas oman annoksen :) Hienoa palvelua saatiin! Danielin annos ei maksanut mitään ja kauhea sotku aiheutettiin, mutta sekin siivottiin meidän puolesta! Hyvä fiilis jäi siis tuosta reissusta ja varmasti käydään kesän mittaan uudestaan :)


Taisi olla pienelle herralle rankka reissu, kun autossa simahti samantien :P Kiva, kun oli vähän muuta ohjelmaa lähellä kotia! Nyt on mennyt tämä 2,5viikkoa hyvin tiivisti kotona puuhastellessa.


Mitäs muuta ollaan keretty? Pappa laittoi meille vihdoin hyppykiikun toimintaan! Ja se on hurjan hauska! Se on siis ostettu jo useampi kuukausi sitten, mutta vanhaan asuntoon ei enää viitsinyt laittaa mitään ylimääräistä. No nyt on kunnon koukku katossa ja uskaltaa antaa hyppiä :) Pieniä aikoja kerrallaan ollaan kokeiltu ja yleensä tuo aiheuttaa kikatuskohtauksen… kaikilla :P


Meidän Jekusta on kuoriutunut oikea termiitti :D Nemoa on kiva kiusata… varsinkin, kun Nemo nukkuu. Harmittaa etten saanut parempaa kuvaa, kun kissa koitti tassulla läpsiä ensin nukkuvan Nemon tassuja ja sitten nenää :D Ihanasti Nemo ottanut Jekun vastaan ja enää ei edes huomaa sitä. Jekku puolestaan juoksee Nemon nenän eteen ja murisee ja juoksee karkuun… :D 


Jekku on myös löytänyt intohimonsa eli autot. Ensin piileskeltiin tuollaisen rapuilla olevan Kugan pienoismallin takana ja sitten löydettiin Deetsun mese :PNäin siis ”meidän” loma on alkanut! :) Ihanaa viettää aikaa koko perheen kera, ilman kiirettä minnekkään. Huomenna saadaan Lammilta vieraita ja Mummu kylään. Kivat meiningit siis jatkuu! Vielä, kun tuo ilma paranisi ja se helle palaisi takaisin ;) Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!


2 kommenttia:

 1. Onpa mukavaa kesän viettoa! Mitenkäs teidän hääsuunnitelmat? Muistanko oikein, että häät olivat suunnitteilla, mutta lykkääntyivät hyvästä syystä? ;) mietin vain, kun juuri itse palailen äippälomalta takaisin töihin ja nyt olisi taloudellisesti rahkeita alkaa suunnitella myös häitä :) miten muuten, milloin meinaat itse palata takaisin töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä lykkääntyi/lykkääntyy juurikin tuosta syystä, että nyt ei ole varaa ja pieni mies "sekoitti" alkuperäisen päivän :P

   Töihin palaan varmaankin tammikuussa :) Nyt vielä äippälomalla ja siihen sitten käyttämättömät kesälomat!

   Poista