keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lomastressi ja uudet matkalaukut

Siis mä en käsitä mistä tää lomastressi kumpuaa? Alle kuukausi lomaan ja tajusin sen jotenkin vasta viime sunnuntaina. Koko ajan oon puhunut, että kohta lähdetään lomalle, mutta se jotenkin kolahti vasta pari päivää sitten, että niin, me todella lähdetään ihan oikeelle lomalle ensimmäistä kertaa Danielin kanssa!

Viime vuonna ei matkustettu ollenkaan, kun olin raskaana ja huonovointinen läpi raskauden. Sitä edeltävänä vuonna oltiin taas Kreetalla Haniassa, tai oikeastaan Agia Marinassa. Siellä ollaan vietetty monen monta lomaa vuosi toisensa jälkeen. Se on ihan lemppari! Mä rakastan yli kaiken kreikkalaista ruokaa, kulttuuria ja ihmisiä! Tuon viimeisimmän kerran jälkeen muistan kuinka avauduin, että nyt oli liikaa. Ensi vuonna jonnekkin ihan muualle! No se ”ensi vuosi” meni tosiaan sohvan pohjalla. Nyt, kun sovittiin, että lähdetään taas, niin käytiin läpi miljoona vaihtoehtoa; Danielin kanssa vai ilman? Hania vai joku muu kohde Kreikasta vai jostain ihan muualta? No ensimmäinen oli helppo! Danielin kanssa ehdottomasti <3 

Rakas vesipeto pääsee lomalle <3

Toinen olikin sitten se vaikeempi päätös :P Sovittiin budjetti, erittäin minimaalinen sellainen. Mihin sillä pääsi? No tuntemattomista kohteista olisi saanut muutaman tähden hotelleja eikä mitään hajua minkälainen hotelli on todella paikan päällä. Meidän lempparimestan lempparihotelli meni budjettiin! Päädyttiin siis siihen :) Vaikka se jo viimeksi ”kyllästytti”, niin onhan edellisestä reissusta sinne jo kaksi vuotta! Ja onhan se mielettömän helppoa mennä tuttuun kohteeseen ja tuttuun hotelliin ensimmäiselle lomalle Danielin kanssa, kun ei tiedä yhtään mitä odottaa ja miten loma muutenkin menee :)

Ah, tätä mä odotan! Aamujen jääkahvia :)

Mä oon yleensä AINA pakannut ensimmäisen kerran (juu pakkaan ja puran vähintään sen viis kertaa ennen reissua...) noin kolme kuukautta ennen reissua… Juu, kyllä :D Ja nyt mä vasta havahdun tähän? Jotenkin tää muuttokin ehkä omalta osaltaan sotki asiaa ja oon ”unohtanut” koko reissun. Nyt tosiaan se stressin aihe on omien pakkaamisten lisäksi Danskulle pakkaaminen. No on meillä sentään kaikille passit ja uuden matkalaukut jo valmiina! Mulla on ollut miljoona vuotta hienosti palvellut pinkki Samsoniten matkalaukku, joka on siis edelleen aivan ehjä ja hyvä, mutta pirun painava! Se siis itsessään painaa jo moninkertaisesti nykymatkalaukkuihin verrattuna. Samoin noi kääntyvät pyörät houkutti mua uuden valinnassa. Lopulta päätin hassata meidän Finnairin pluspisteet ja tilasin niillä itselleni uuden Samsonite Lite-Locked Spinnerin. En oo siis käytössä vielä testannut muuten, kuin muutossa ja mitä sitä nyt on liikutellut huoneesta toiseen, mutta jo nyt oon ihan rakastunut! Toi on aivan älyttömän kevyt ja liikkuu sulavasti vaikka on täynnä (muutossa siis testattu täydellä lastilla :P). Ja onhan toi toki kaunis. Ihanan kimaltavan valkoinen <3Tuomaksella ei oo koskaan ollutkaan matkalaukkua. Ollaan aina lainattu Pälkäneeltä. No nyt päätettiin hommata meidän perheen pojillekkin omat :) Ehdotin, että oltais samaan syssyyn panostettu niihinkin ja hommattu Samsoniten jotkut vastaavat, kun mulle tuli, mutta mitäpä veikkaatte, että tuo mies sanoi? Hyvin selkeä ei ikinä :D Eli siis hommattiin Verkkokauppa.comista Ferun matkalaukut kummallekkin. Tuomakselle saman kokoinen, kun mulle ja Danskulle sitten pienempi. Meinattiin ensin ottaa yksi koko isompi laukku, mutta tuota voi sitten nopeammin itsekin vetää perässä jne., kun kasvaa :) Myös noi laukut vaikuttaa kaikinpuolin päteviltä ja kevyiltä! Kohta päästään testaamaan tositoimissa kaikki matkalaukut!Pakattuna on tällä hetkellä Danielille aurinkorasva, jonka ostin apteekista. Ensisijainen aurinkosuoja tuon ikäisellä on toki vaatteet, mutta tuonne reissuun halusin kunnon suojan kasvoille ja käsille ja jaloille, jotka jäävät uima-asuista ulos :) Lueskelin netistä rasvoista ja päätin siinä kohtaa, että meille tulee pelkästään fysikaalinen suoja. Apteekissa mulle näytettiin useampaa vaihtoehtoa ja testailin niitä omiin käsiin. Lopulta meille päätyi Avènen rasva suojakertoimella 50, joka on täysin fysikaalinen. Kemiallisen ja fysikaalisen yhdistelmä olisi ollut toki koostumukseltaan mukavampi, mutta nössö mikä nössö, halusin toimia varman päälle tän asian suhteen :) Itselle hommasin ne maailman parhaat, joka reissussa olevat Bergasolin rasvat. Niistä en luovu niin kauan, kun niitä vaan jostain saa! Ihana koostumus ja taivaallinen tuoksu <3 Mitäs muuta me pakataan? Sen, kun tietäis joku :D haha! Lisää aiheesta siis tulossa kunhan saan itsestäni irti aloittaa tuon ahdistusrumban…. eli ihan kohta, koska on pakko!


Muutamat vaatteet nappasin jo vaihtoehdoksi odottelemaan pakkausta :P

P.S.

Olettehan muistaneet kyselyn! Eli siis Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Vastaaminen kestää vain hetken. Kyselyyn pääset täältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti