lauantai 25. kesäkuuta 2016

Viimeinen lomaviikko

Meidän iskämiehen kesäloma alkaa olla taputeltu tältä erää, enää muutama päivä. Toinen puolisko sitten heinäkuun lopussa, kun meillä on tuo kauan odotettu reissu :) Eli muutamaksi viikoksi iskä menee taas töihin ja sitten lomaillaan kunnolla!Viimeinen lomaviikko alkoi kivoissa merkeissä! Tiistaina saatiin ihana kummitäti meille yökylään <3 Ai että, miten olikin ikävä tuota rakasta likkaa! Puuhasteltiin Danskun kanssa, vaihettiin kuulumisia ja juoruttiin ja juoruttiin :P Käytiin myös soutelemassa ja reissun jälkeen nautittiin shampanjaa. Sain pullon synnärille lahjaksi äidiltä ja se on odottanut tarpeeksi spesiaalia tilannetta. Nyt sellainen oli, koska kerrankin tuli hyviä uutisia! :) 


<3

Annettiin me iskämiehenkin maistaa ;)


Keskiviikkona meillä oli ensimmäinen neuvolakäynti uudessa neuvolassa. Vähän meinas känkkäränkkä yllättää, kun juuri tuolloin ei tullut aamupäikkäreistä mitään…. Selvittiin kuitenkin pitkästä reissusta ja Dansku sai hurjasti kehuja! Paino menee keskikäyrää ja pituus on hypännyt +1 käyrälle. Kehitys on ollut ihan huippua ja reippaasti meni myös ylimääräisen mpr-rokotuksen ottaminen! Otetaan se siis jo tässä kohtaa tuon reissun takia, vahvistava sitten 1,5vuotiaana :)

Uudessa neuvolassa oli kivoja leluja :)

Torstaina olikin Deen 8kk ”synttäri”päivä! Ei oo muuten enää kovin helppoa ottaa noita kuvia :D Muistan ne ensimmäiset, kun tuo pikkumies vaan pötkötti ja asettelit ton kk-kortin viereen. No ei ihan mee enää niin :P ”Muutaman” otoksen vaatii, että jossain näkyy kuukausimäärä ja katse on kameraan.Torstaina vietettiin myös perhepäivää ja käytiin Mobiliassa! Sieltä löytyi hurjasti ihmeteltävää pienelle miehelle! Keli vaan sattui olemaan huono, mikä ei sikäli haitannut, kun sisätiloissa oltiin. Mobilian pihapiiri tosin on sen verran kaunis, että päätettiin joku aurinkoinen päivä mennä uudestaan ja ottaa eväät mukaan :)


Perjantaina meille tulikin hengailemaan ja grillailemaan juhannuksen kunniaksi Pälkäneen mummi ja pappa sekä Antti-eno, Jenni ja Tero :) Ihanaa ruokaa ja ihanaa seuraa <3 Meidän juhannuksesta lisää vähän myöhemmin! Nauttikaahan vielä juhannuksesta ja olkaa varovasti ;)

2 kommenttia: