sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Lomatunnelmissa

Kohta se alkaa! Meidän perheen ensimmäinen loma :) Tää viikko on mennyt ihan hujauksessa! Hoideltu viimeisiä juttuja ennen reissua ja koitettu pakata… Hei ihan tosissaan, kuka ahdistuu pakkaamisesta näin paljon? :D ei jessus. Vielä on laukut levällään, mutta suurimmaksi osaksi kaikki katsottu valmiiksi :)


Jekku on viety hoitoon ja sainkin jo ihanan kuvan mamman pikkupojasta <3 Jekulla on hyvät oltavat meidän reissun ajan ja vielä muita kissakamuja, ihanaa! Meidän pojat on ollut koko ajan yhdessä tällä viikolla! Liekö jollain tasolla aistineet, että hetkeen ei nähdä? Aamupiirretyt katsotaan yhdessä, leikitään yhdessä ja Danielin päiväunien aikaan Jekku on nukkunut Danielin oven toisella puolella olevassa majassa :D Ihanat jätkät <3
Nemo-sisko lähtee hoitoon huomenna aamusta eli vielä tänään sai hoitaa vahdin hommaa leikeissä ;)Käytiin Danielin kanssa hakemassa vielä viimeisiä juttuja kaupasta ja odotellaan kuumeisesti niitä hampaita! Yksi näkyy ja tuntuu jo niin selvästi, että en ihmettele yhtään, jos on läpi jo aamulla :) Toivon todella ettei ne loput kolme, jotka on tulossa samaan aikaan, kiusaa kovin pahasti reissussa. Se nähdään kohta :)


Ja hei! Mihin tää aika oikeesti juoksee? Lauantaina Daniel täytti 9kk! Millä järjellä? :D Ihana isopienimies <3 Kovasti olisi jo hinku juosta eteenpäin, ehkä kohta on sen aika :)

Odotetaan koko porukka innolla tätä reissua! Monestakin syystä, mutta lähinnä se yhdessäolo ja se, että meidän vanhempien on mahdotonta sopia mitään muuta ja saadaan vaan olla! Mulla on ainakin se paha tapa, että on sata rautaa tulessa yhtä aikaa ja koko ajan pitää vaan suorittaa ja mennä ja tehdä. ”Kyllä mä vielä tohon väliin ymppään ton ja ton ja ton”…. jep! Nyt me vaan ollaan viikko ;) Huikeeta! Alla olevia fiiliksiä odotellessa vielä huomenna ne viimeiset juoksemiset ja työasiat ja sitten lähdetäänkin jo yöllä yhden aikaan kohti Helsinkiä ja lentokenttää! Mun piti ajastaa teille muutama postaus, mutta aika ei vaan yksinkertaisesti riittänyt. Eli siis hetkellinen hiljaiselo tiedossa! Toivottavasti teillekin tulee helle, koska meillä se on varmaa :P


2 kommenttia:

  1. ihania 9kk kuvia! toivotaan että hampaat ei kiusaa reissussa :) hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan joo! :)

    Kiitos kovasti! :) <3

    VastaaPoista