maanantai 11. heinäkuuta 2016

Synttäriviikonloppu

Megalomaanisesta väsymyksestä huolimatta meillä oli huippukiva synttäriviikonloppu! :) Ensin hieman aiheesta poiketen; mä oon ihan mielettömän iloinen, että noi meidän pojat tulee noin hyvin toimeen! Ne tekis kaiken yhessä :D Jekusta on tullut myös mulle yökaveri heräämisten kanssa! Ennen nukkui vaan mun vieressä ja jäi sänkyyn odottamaan, mutta nyt pari viime yötä on tullut mukaan ”tarkistamaan”, että kaikki on kaverilla ok :P Ihanat <3Perjantaina käväistiin vielä RR-päivillä, kun Tuomas pääsi töistä. Aika viime hetkillä mentiin, niin eipä sitä oikein kerennyt katselemaan kunnolla. Tuomas poikkesi myös lauantai aamuna ja kotiutui ostosten kera… :D


Lauantai oli mun synttäripäivä! Vielä alkaa kakkosella eli vielä oon kakskymppinen ;) Haha! Pitkästä aikaa kiharsin oikein tukan ja pistin vähän punaa huuliin :P Meidän iskämies oli oikein panostanut tällä kertaa ja toi paketti on vaan niin söpö! Hienosti oli suunniteltu rusettia myöden :D 
Meillä oli meidän tiimin kokous Kiikoisilla, mun tiiminjohtajan mökillä. Lähdettiin siis käymään siellä, kun mummi tuli meille Danielin kanssa :) Kiva, kun Tuomaskin lähti mukaan, niin näki hieman, että mitä tää Tupperware on ja kuuli muiden miesten fiiliksiä. Tässä kesäkokouksessa oli siis puolisot mukana. Aloitettiin kakkukahveilla ja pelailtiin pihapelejä ja tehtiin me vähän töitäkin ;) Sitten ihanaa ruokaa, jonka jälkeen me lähdettiin kotimatkalle ja muut meni sitten saunaan ja paljuun. Hurjan hauskaa oli! Kiitos kaikille ja etenkin isäntäparille :) Miljöö oli upea ja kaikki järjestetty hienosti! Naapurista löytyykin isäntäparin vuokraama paikka, joten jos haluat järjestää juhlia, kokouksia tai vaan saunoa porukalla, niin kannattaa kurkata myös tämä!
Ihania yksityiskohtia <3 P.S. Mun on PAKKO saada tuollaiset viinilasien pidikkeet ;)

Sunnuntaina meidän iskämies nukkui pitkään ja me lähdettiin Deen kanssa käymään Pälkäneellä kaupassa. Poikettiin mummilla ja papalla ja jätkä sai keinun :P Keinu on siis ostettu jo muuton aikaan, mutta ei sitä meille saa minnekkään kiinni. Vietiin se siis mukana ja pappa samantien laittoi sen käyttökuntoon :) Nyt olis myös pakastimessa mansikkaa ja mustikkaa talven varalle!


Takastulo matkalla olikin sitten hurjat paikat. Koko päivän oli siis ollut kaunis ja lämmin keli. Mä vielä ennen lähtöä juoksin kastelemassa kaikki kukat ja toin sisältä kuivumasta pihakaluisteiden pehmusteet… ne oli siis jäänyt jo kerran sateeseen. Noooooo… :D Lähettiin ajamaan kotiin ja heti alkumetreillä näkyi, että kotonapäin on ihan musta taivas! Ja siis välimatka vajaa 10km. Puolessa välissä matkaa keli muuttui niin rajusti, että ensimmäistä kertaa elämässäni mä pelkäsin ajaa! Mitään ei nähnyt eteensä ja tie tulvi vettä ja rakeita. Siitä sitten aikalailla koko letka ajoi tien sivuun odottelemaan, että helpottaa. Huh! Kotona odottikin sitten tulviva piha ja ne pehmusteet märkinä ja rakeiden peitossa :D Myös se kukkien kastelu saattoi olla turhaa… :P Ei jessus! Eipä oo tuollanenkaan osunu ennen kohdalle. Pahin kesti ehkä puolisen tuntia ja parissa tunnissa koko kuuro oli ohi ja taas paistoi aurinko. Suomen kesä, ai että!

Meidän pojat löhöili iltapäivästä sohvalla ja mä sitten sanoin, että tehän voisitte vaikka kävellä ton kärryn kanssa…no ne tais ymmärtää sen vähän väärin :D Haha! Ihanaa, kun sunnuntaina ei ollut mitään aikataulutettua. Tässä on taas ollut ihan liikaa kaikkea ja siihen päälle tällä äitillä alko just kolmas viikko ilman kunnollisia yöunia.. Täällä on siis pikkumiehen vatsa ollut vielä noiden hampaiden lisäksi aivan sekaisin. Koitin totuttaa hieman tuohon purkkiruokaan ennen reissua ja oon antanu aina yhden aterian yhteydessä per päivä. No enpä muuten ihan varmasti anna enää! En tiedä enää riittääkö kymmenen "tuoksuvaa" vaippaa per päivä? Nukkumaanmenon jälkeen ainakin kaksi pakko vaihtaa, kun ei pysty hengittämään. Ihan järkyttävää. Se, kun on toisen vatsa tottunut erilaiseen, niin eihän tosta mitään tule! Päätettiin siis, että reissusta jää noi pois! Syödään sitä mitä sieltä löytyy ja viedään vaan omat maidot. Tuore ruoka on kuitenkin se parempi vaihtoehto, varsinkin jos siihen on tottunut :)Nyt sitten seuraava hulinaviikko käyntiin ja viikonloppuna ollaankin yötä pois kotoa, me vanhemmat siis! Ei jessus! Taas hyvin ristiriitaiset fiilikset. Oon nyt 1,5vuotta odottanut, että päästään festareille. Liput on ostettu tammikuussa, jos oikein muistan ja tässä matkan varrella ollaan pohdittu, että lähdetäänkö vai ei… Nyt päätettiin, että lähdetään ja mä en malta odottaa viikonloppua! Mutta ensimmäinen kerta yö erossa Danielista? Apuva :D Hienosti se varmasti menee, mutta jännittää ihan pirusti! ”Megatreffit” siis tiedossa kunhan tästä viikosta ensin selvitään! Kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti