lauantai 2. heinäkuuta 2016

Uusia kokemuksia

Daniel sai mummilta ja papalta 6kk lahjaksi oman polkupyörän! No mä olin siinä kohtaa, että jaahas! Eihän tollasta tarvii vielä ikuisuuksiin ja hei joku roti nyt noihin lahjoihin :P Mutta pakko myöntää, onhan toi hauska! Se on tosiaan 10kk+, mutta kasattiin se tässä pari päivää taaksepäin ja toi pieni ukkeli on ihan super innoissaan <3 Välillä ihmetellään ja kummastellaan kyydissä ja välillä taas hihkutaan ilosta. Daniel siis nyt noin 8,5kk.


Kyseessä on siis SmarTrike 4in1-pyörä eli menee ainakin kolme vuotiaaksi. Tuosta saa osia poistamalla muokattua erilaisen. Näppärä siis! Eikä tarvii ihan koko aikaa olla ostamassa uutta pyörää :) Meillä on siis hyvillä keleille uusi vakkari homma jokaiselle iltapäivälle ja pyöräillään ympäri pihaa tai käydään hieman tuossa tiellä. Pyörässähän on siis tietysti valjaat ja kivana lisänä näin alkuun nuo jalkojen paikat myös keskellä pyörää ettei tarvitse yltää polkimille asti. Eihän siis Danielin jalat yllä vielä kummillekkaan, mutta mitä pienistä :P Tietysti myös tuo työntöaisa (vai mikä onkaan?) helpottaa näin alkuun, varsinkin selkäkipuinen äiti on tyytyväinen.
Uuden pyörän lisäksi käytiin mummin kanssa kaupungilla ja bongattiin Koskikeskuksesta ihan huippu leikkipaikka! Ensinnäkin se oli turvallinen! Pehmeä ympärystä, pehmeä lattia ja pehmeitä leluja eli Bobleseja. Oon niitä himoillut meille kotiin, mutta ainakaan tuolloin ei hirveästi herraa kiinnostanut, muuta kuin kiivetä niiden yli. En siis ainakaan vielä lähde hommaamaan noin arvokkaita juttuja :) Josko pääsisi kokeilemaan vielä uudemman kerran jossain kohtaa!Kävästiin siis ensin syömässä American Dinerissa ja sitten vaippareissulla huomattiin tuo paikka. Kyllä siinä tovi vierähti, kun ei raaskinut niin iloista poikaa viedä pois. Leikkipaikalle tuli myös muita lapsia ja ihanan ihmeissään Daniel seurasi heidän leikkimistä :)Mulla on listattuna miljoona aihetta, joista kirjoittaa, kunhan aika vaan riittäisi paremmin. Oon myös saanut oman assistentin tai ehkä paremminkin apulaisbloggaajan jeesiin Danskun aamupäikkäreiden ajaksi :PTänään tää äiti saa ottaa hieman rennommin ja meille tulee iltaa istumaan ihania mammoja, en malta odottaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti