tiistai 9. elokuuta 2016

Beach photoshoot ja loppuloma

Kyselin jo ennen lomaa hotellilta, että saisimmeko sitä kautta hommattua valokuvaajan. Haluttiin muutamia kuvia muistoksi ja lopulta tuo kuvaus osoittautui vieläkin kivemmaksi, kun osattiin edes kuvitella! :) Siis ajatus oli, että jos ei saada valokuvaajaa, niin pyydetään jotain henkilökunnasta ottamaan edes muutama kuva… no eipä olis noin ihania kuvia! Hotellin omistajapariskunnan tytär tunsi valokuvaajan ja sai sovittua kuvauksen meille, vielä hyvään hintaan! Kuvaaja tuli moikkaamaan meitä heti loman ensimmäisenä iltana ja kyseli toiveita… no eihän me sellaisia osattu sanoa :D Mä VIHAAN olla itse kameran edessä. Mun mieheni on siihen tottunut jo, koska mä kuvailen niin paljon, mutta ei me kuvauksellisia olla tai mitenkään rentoja kuvissa. Jännitettiinkin kumpikin, että millaisia kuvia tulee, pönötetäänkö vaan vierekkäin jossain rannalla? No ei onneksi :)

Daniel vei kaikkien sydämet hotellilla ja hänet (myös meidät siinä sivussa :P) huomioitiin enemmän, kuin ihanasti <3

Kuvaaja osasi ohjata meitä ihan uskomattoman hyvin! Ja meillä oli kummallakin hauskaa! Hän osasi jotenkin poistaa tilanteesta sen jännityksen ja sai meidät vaan nauramaan ja hymyilemään, joka onneksi näkyy myös kuvissa <3 Oon siis enemmän, kuin onnellinen, että päätettiin sopia tuo kuvaus! Nyt on ihania, hieman erilaisia ja rentoja hääkuvia. Kuvia, kun selailen, niin tulee hymy huulille, kun muistelen koko prosessia! Niinhän sen kuuluukin mennä :)


Vihkiminen oli siis torstaina ja kuvaus perjantaina. Kuvaaja itse ehdotti eri päivää ja hyvä niin! Se torstai oli sitä juoksemista ja menemistä, joten hyvä, että ajan kanssa sai sitten valmistautua tuohon…. tai no :D Mua harmittaa, kun näin mielessäni kauniin kampauksen ja mulla oli aikaa 20min. vääntää tuo tukka… Se on siis asia mikä mua häiritsee kuvissa, ei onnistunut :P Mutta pienellä päästiin, jos tuo on ainoa ahdistuksen aihe! 


Kuvauksen jälkeen koitin vielä napsia itsestäni muutaman kuvan, mutta siinä kohtaa viimeistään se tukka oli jo lässähtänyt :D Myös mun hääpuku sai tietysti hieman osumaa, koska jossain kohtaa seisottiin jo meressäkin… mukava määrä hiekkaa taidettiin viedä ensin kuvaajan autoon ja sitten vielä hotellihuoneeseen…hups! :DTähän asti siis kaikki meni lomalla hyvin! Kuvauksesta, kun tultiin, niin Daniel alkoi olla jotenkin normaali kiukkuisempi. En tässä kohtaa ajatellut asiaa sen enempää, pitkä päivä vaan takana! Hain meille hotellin ravintolasta take away pizzaa ja pojat koitti päästä yöunille. No, yö oli melkoista tuskaa; kitinää ja kiukkua vähän väliä. Lauantaina koko päivänä Daniel ei ollut oma itsensä, mutta jaksoi kuitenkin leikkiä. Googlettelin vaihtoehtoja ja mietin, että ei ole mahdollista, että olisi saanut mitään auringonpistosta tai mitään, koska on ollut koko ajan varjossa (pieniä uimahetkiä lukuunottamatta, koska lähes aina uima-altaaseen paistoi aurinko ilman varjokohtia, tällöin suojattiin toki hatulla) ja juonut vettä sekä maitoa hyvin. 


Tuolloin lauantaina alkoi sitten mennä huonommin ruoka ja juomakin alas iltaa kohden. Seuraava yö oli taas kaikille tuskaa. Huomasin myös Danielin yläselässä muutaman näppylän, juuri noiden uimavaatteiden vetoketjun kohdalla ja järkeilin, että niistä tietysti johtuu. Sovittiin, että jos la-su välinen yö on edelleen kamala ja tilanne pahenee tai ei ainakaan parane, niin sunnuntai aamuna etsitään sitten lääkäri. No näppylöitä oli enemmän ja ruoka ei mennyt alas, etsittiin siis lääkäri!


Käynti kreikkalaisella lääkärillä oli, no… mielenkiintoinen :D Saatiin kuitenkin onneksi lääkettä ja netistä löytyi vielä kyseisen lääkkeen tuoteseloste suomeksi (vai mikä ikinä se lääkkeiden ”lakana” onkaan), joten uskalsin tuota mulle tuntematonta lääkettä antaa. Näppylät olivat siis lisääntyneet tasaisesti ja lopulta poika oli kaulasta varpaisiin aivan näpyissä :/ Mitään vesikelloja ei ollut. Pelkäsin vesirokkoa siksi, että sen kanssa ei saisi lentää kotiin. Jonkinlaista virus tartuntaa epäiltiin ja lääke puri heti hyvin! Heti seuraava yö oli helpompi, Daniel muuttui taas leikkisämmäksi, omaksi itsekseen. Myös ruoka ja juoma alkoi pikkuhiljaa maistua paremmin :) 


Loppuloma oltiinkin sitten lääkärin määräyksestä aikalailla huoneessa. Käytiin päivällä syömässä allasbaarissa, kun Daniel nukkui vaunuissa ja pöydät oli tietysti varjossa. Aika pitkälti muuten oltiin huoneessa viileämmässä ja käytiin viileissä suihkuissa vähän väliä :) Otettiin aina vuorot niin, että mä otin omaa aikaa ja kävin ostoksilla ja hakemassa meille ruokaa ja Tuomas käytti oman aikansa uimalla :P 


Menihän se loppuloma niinkin! Ja onneksi kerettiin nauttia kaikki lomasta kunnolla ja tuo harmillinen tilanne sattui vasta loppulomasta :) Käytiin vielä Koskiklinikalla, kun kotiuduttiin ja saatiin sama ”tuomio”, joten se helpotti kyllä omaa oloa, että hoito on ollut oikeanlaista. Tämä lääkäri tosin totesi, että nielussa oli muutama rakkula eli se selitti miksi ruoka ja juoma ei meinannut maistua :( Nyt on jo pieni mies ihan parantunut ja säikähdyksellä selvittiin!

Viimeinen auringonlasku <3

Kotimatka meni myös hienosti! Tosin viimeinen päivä oli tuskaisen kuuma ja huone piti luovuttaa tietysti ajoissa, saatiin onneksi pitää muutama tunti normaalia pidempään meidän huonetta. Bussi lentokentälle lähti vasta puoli yhdeksän illalla ja ajomatka meinasi olla vähän haastava. Kentällä meinasi tulla väsykiukku, mutta hienosti selvittiin siitäkin! Lentokoneeseen, kun päästiin, niin mestari nukahti jo ennen nousua ja nukkui laskunkin ohi. Ja hei! Ennätys! Joka vuosi kone Haniasta on myöhässä… niin tänäkin vuonna, mutta vaan puoli tuntia! :D Matkalaukkuja odotellessa Daniel oli kovin iloluontoinen, koska unta oli takana jo hyvä pätkä. Autoon, kun päästiin, niin unet jatkuivat vielä.
Hieman ennen kuutta oltiin keskiviikko aamuna kotona ja itse melkein 24h samoilla silmillä pelotti nostaa lapsi autosta, herääkö se heti? No heräsi, mutta otettiin samantien meidän sänkyyn nukkumaan ja silmät meni kiinni heti, kun selkä osui patjaan! Sai siinä sitten muutaman tunnin unta onneksi itsekin :)Nyt täällä jo leikitään täyttä häkää ja pojat puuhastelee keskenään koko ajan <3 Olohuoneen remontti on myös vauhdissa, jotta saataisiin juhliin mennessä se valmiiksi ;) Muut hommat taitaakin jäädä sitten syksymmälle, mutta kiva ettei ole keskeneräisiä huoneita, muuta kuin tietysti huonekalujen osalta. Huomenna lähtee VIHDOIN tuo kukkatapetti, ah! <3
Seuraavaksi olisi tarkoitus laittaa hieman inspiraatiokuvia hääjuhlista ja josko juhlien jälkeen pääsisin pikkuhiljaa esittelemään tätä meidän taloa ja remonttia :P 

1 kommentti:

  1. Iiiiik, niin ihania kuvia <3 <3 <3 Ma en kesta! Ja ihana Dansku vaikka olikin vahan pipi, mutta hyva etta nyt jo paljon parempi!

    VastaaPoista