torstai 1. syyskuuta 2016

Pikakuulumiset ja arvonnan voittaja!

Hahaa, huijasin! :P Ei siis vieläkään postausta häistä. Halusin päästä ensin kurkkaamaan mitä anopin kameraan on tallentunut ennen kuin julkaisen mitään :) Eli siis väliin pikaiset kuulumiset häiden jälkeen.

Tuo häissä pihaan kaatunut puu on jo pilkottu! Positiivisen kautta; pikkusen polttopuuta meille ;) Muutenkin on onneksi kaikki taas paikoillaan ja siivottu lähestulkoon kokonaan. Seuraava projekti on tehdä pihalle Deelle leikkipaikka! Pappa jo nikkaroikin hiekkalaatikkoa ja pientä piknik-pöytäsettiä! En malta odottaa, että ne on valmiina :)


Ollaan myös pesty sata koneellista (enkä ees juurikaan liiottele :P) pyykkiä. Varsinkin tän lakana, pöytäliina ja pyyhe pesurumban keskellä oon alkanut kaipaamaan päivä päivältä sitä kuivausrumpua! Meillä tosin vetelee viimeisiään tuo ihan pesukonekin, joten kai se pitäisi joulupukin listaan kirjailla ihan kunnon pesutorni! Olisi kyllä ihanaa saada sellainen, helpottaisi arkea kummasti :)

Pojat on taas puuhastelleet keskenään sekä Jekku on alkanut tekemään jekkuja. Joka päivä löytyy joko tutti, tuttipullon tutti tai pillimukin pilli rikkinäisenä…. Vaikka kuinka yrittää muistaa laittaa ne piiloon, niin jostain tuo pirulainen ne kaivaa. Täytyy alkaa pitämään Jekkua ulkona enemmän iltaisin, niin josko ei jaksaisi riekkua sitten yötä.


Meidän perheen uus hitti on ihana Tupperwaren pingviini snack-rasia! Daniel tajusi samantien idean (ja Jekku :D) ja tää on ollut kiva antaa automatkojen ajaksi, niin on puuhasteltavaa. Jos innostuit, niin näitä myynnissä tällä ja ensi viikolla, laita mulle viestiä! ;)Kävästiin myös Deetsun kanssa hakemassa tälle äitille uus ajokortti! Ihan muuten ohimennen, niin aikamoinen korttirumba naimisiinmenosta :D Tätäkään, kun ei oo voinut aikaisemmin aloittaa, kun saatiin vihdoin oikeat käännökset ja paperit vasta hääjuhlia edeltävällä viikolla ja just päivää ennen saatiin rekisteröityä meidän avioliitto myös Suomeen! Huh, nyt se paperisota on ohi. Ei paha, helmikuusta elokuuhun… Suosittelen miettimään kahdesti jos siis harkitset meneväsi ulkomailla naimisiin :P


Ja sitten se odotettu arvonnan voittaja! Tittidii! Arvonnan suoritin taas tällä arvontakoneella ja voittajaksi valikoitui Emma, onnittelut! Tää on ihan huipputuote! :) Voittajalle on laitettu sähköpostia ja LuinSpalta lähtee paketti matkaan, kun saan yhteystiedot. Tää oli kyllä ihan huippu yhteistyö! Kiva kertoa tuotteista, jotka on oikeesti sen ”hypetyksen” arvoisia ja meillä joka päivä käytössä :)


Noin! Sitten odottelemaan viikonloppua ja mahdollisia lisäkuvia ja sitten päästään niihin hääjuttuihin vihdoin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti