maanantai 12. syyskuuta 2016

Pikapäivitys sairastuvalta

Blogin puolella on ollut hieman hiljaista (ja valitettavasti tulee olemaan vieläkin…), koska meille on hiipinyt jonkin asteinen syysflunssa :( Daniel on tukkoinen, yskii ja lämpöä. Nyt meinaa tähän äitiinkin tarttua sama tauti. Öisin ei nuku kukaan ja illat on tuskaisia. Päivisin tuo pieni mies on valuvasta nenästä ja varmasti heikosta olosta huolimatta oikeinkin reipas!


Samaan syssyyn löydettiin myös hammas numero seitsemän ja se on myös aiheuttanut kiukkua omalta osaltaan. Tää viikko on koko perheelle kiireinen, kun mulla on joka päivä työjuttuja ja otetaan läpsystä vaihto pojan kanssa. Siihen päälle sitten kipeenä oleminen ja hampaiden tulo, niin voisin lyödä vetoa, että ollaan koko porukka ihan veto pois sunnuntaina, joka on meidän perheen ainoa lepopäivä.


Viime lauantaina kävästiin tuossa kyläkoululla, jossa oli koululaisten ja vanhempien järkkäämä syystori ja maatalousnäyttely. Sieltä löytyi jos jonkinmoista traktoria ja konetta, joihin pääsi istumaan. Meidän miehet ei olis lähteneet sieltä kulumallakaan :P Onneks ei oo isompaa pihaa, olis meinaan seuraavaksi (miehen) haavelistalla traktori :D
Koululta löytyi myös koiranäyttely ja erilaisia eläimiä. Kyllä siinä tovi, jos toinenkin kului niitä tutkiessa. Mukavasti tuolla oli porukkaa! Ihanaa ettei turhaan olleet lapset puuhastelleet hienoa tapahtumaa :)Tän jälkeen vaunuiltiin kotiin ja mun kolmas ompputehtailtu meni ihan pipariksi :/ Tein siis perjantaina mehua. Toisen satsin omena-mustaherukkamehua ja toisen omena-puolukka mehua. Kummastakin tuli hyvää! Sitten lauantaina tein vanhalla tutulla ohjeella omenapiirakkaa ja se ei onnistunut millään. Tai no oltuaan tunnin uunissa (aina ennen 20min riittänyt…) se oli valmista. Ei mennyt siis ihan niinkuin Strömsössä :P Tulihan siitä juu lopulta ihan syötävä, mutta aavistuksen kuiva.

Epäonnen piirakka :DSunnuntaina meillä olisi ollut Danielin ensimmäiset kaverisynttärit, mutta ei me uskallettu lähteä. Tuo tukkoisuus ja lämpö nousi siinä kohtaa. Edellinen yö oltiin niistäjällä käyty miljoonaan otteeseen koittamassa helpottaa pienen oloa, mutta ei auttanut. Harmittaa, että juhlat jäi välistä, mutta minkäs tälle teet. Hienosti ollaankin menty tähän asti hyvin vähällä sairastamisella! Saatiin onneksi yllätysvieras piristämään päivää ja enomies poikkesi kahvilla :)


Nyt siis viikko on vasta aluillaan ja me ollaan ihan loppu :D No tsemppi vaan päälle ja pätkissä unta hieman kummallekkin! Mulla on tuossa useampi ”ihan kunnon aihe” työn alla, mutta en uskalla lupailla niitä tän viikon nimiin, vaikka tarkoitus oli. Koitetaan selättää tauti ja saada pakolliset hoidettua ja sitten taas asetutaan normaaliin arkeen :) 
Kivaa syksyistä viikkoa kaikille! Toivottavasti selviätte ilman tauteja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti