perjantai 14. lokakuuta 2016

#roosanauhapäivä

Tänään 14.10.2016 on vietetty koko maassa Roosa nauha-päivää. Lokakuu on kesän jälkeen mun lemppari kuukausi, koska joka puolella on pinkkiä! Ja mikä parasta, hyvän tarkoituksen vuoksi :) Jokaisesta kaupasta voi ostaa jotain Roosa nauha tuotetta, josta menee aina osa (tai koko summa!) rintasyöpätutkimuksen hyväksi. Eli siis toisin sanoen hyväntekeväisyys on tehty helpoksi! 

<3

Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja siihen sairastuu vuosittain jo yli 5000 naista. Tän joka vuotisen kampanjan avulla onneksi iso osa saa tarvitsemansa avun sekä tiedon ja pystyy jatkamaan elämäänsä lähes normaalisti. Syöpä jättää aina jälkensä ihmiseen, itse sairastuneeseen sekä lähimmäisiin, mutta hyvän hoidon ja positiivisuuden kautta päästään pitkälle :)

Tällä kampanjalla on mulle myös paljon henkilökohtaisempi tarkoitus, kun vaan pinkki väri ja Roosa nauha koristaakin mua tatuoituna loppuiän. Itse, kun on läheltä seurannut sairautta ja sen jokaista vaihetta, niin halu auttaa ja tukea ihan jokaista asian kanssa kamppailevaa on vieläkin suurempi <3 Upeiden kampanja tuotteiden lisäksi tutkimukselle voi lahjoittaa myös joko kertasumman tai kuukausittain. Jokainen auttaa sen mitä pystyy ja koskaan mikään summa ei ole liian pieni :)

kuva: Syöpäsäätiö/Roosa nauha

Tän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut ihana Michael Monroe. Nauha on ihana! <3 ja myös miehen ajatukset asian tiimoilta:

”Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni. Niiden avulla olen päässyt tekemään sitä mitä rakastan – levittämään iloa sydämiin musiikin keinoin. Siksi lähdin mukaan myös Roosa nauha -kampanjaan. Uskon, että samoin kuin musiikin avulla voi inspiroida, voi Roosa nauhan avulla rohkaista ja tuoda valoa sinne, missä sitä eniten kaivataan”, Michael Monroe kertoo.

”More is more. Too much ain’t enough. Enemmän nauhoja, enemmän varoja syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle”, Monroe kannustaa.

kuva: Syöpäsäätiö/Roosa nauha

Eli siis jos sulla ei vielä ole tämän vuoden Roosa nauhaa, niin nyt ihmeessä vaikka siihen ihan lähikauppaan ja kassan kupeesta #nauhapäälle! Pinkkiä kuukautta vielä jäljellä ja jokainen tuolla harmaassa kelissä näkyvä pinkki nauha saa ainakin mun huulille hymyn :) Hyvä me! Yhdessä autetaan niitä, jotka apua tarvitsee! Koskaan ei tiedä milloin se tarve osuu omalle kohdalle.

Erittäin roosaa viikonloppua kaikille, positiivisuus on voimaa! <3(Michael Monroen lainaukset syöpäsäätiön Roosa nauha sivustolta.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti