lauantai 29. lokakuuta 2016

The Voimistelukeskus

*Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Noniin vihdoinkin takaisin tähän aiheeseen, meidän voimistelukeskus sai siis puolapuiden lisäksi aivan ihanat voimistelurenkaat! Näissä voi roikkua ja heilua ja tehdä ihan mitä vaan. Parasta mun mielestä näissä on ehdottomasti se, että hauskuuden ja yhdessä tekemisen kautta lapset saavat liikunnan ja voimistelun osaksi arkea. Näissä kehittyy moni samalla moni asia; niin kunto, kuin reaktiokyky ja tasapaino ja vaikka mikä. Meidän voimistelurenkaat on nuo puuvalmiit. Rakastan valkoista ja haluan suurimman osan kodin sisustuksesta ja huonekaluista jne. valkoisena. Tässä kohtaa kuitenkin päädyin noihin kauniisiin puunvärisiin renkaisiin. Ne vaan jotenkin vei mun sydämen ja valkoiset renkaat valkoisilla hihnoilla tuntui jo liian valkoiselta, jos se on mahdollista :D Hihnat meillä on nuo valkoiset Deluxe hihnat, joiden kantavuus on 300kg. Eli voi temppuilla huoletta vaikka miten ja kantavuus ei tule vastaan :) 
Mukana saatiin kattokiinnikkeet palomiehenhakasilla, jotka huojensi mun olotilaa hurjasti. Pohdin siis siinä kohtaa, kun pakettia odotin, että mitenköhän nuo saadaan tarpeeksi hyvin kattoon kiinni. Eipä ollut se ongelma! Vielä, kun itse katto kestää, niin ei hätää :PHihnat on pitkät, joten voimistelurenkaat on mahdollista säätää käyttäjän mukaan oikealle korkeudelle. Se on aina kaikessa ihan super hyvä! Varsinkin meidän perheessä, kun äitin ja iskän pituusero on vaivaiset 30cm ja siihen sitten lisätään tuo vaahtosammutin ja tuleva sisarus, niin korkeussäätö asiassa, kuin asiassa on ehdoton. 
Ainoa miinus hommassa on itseasiassa mun ihan oma moka. Tilausvaiheessa mietin asioita mahdollisimman pitkälle. Eli, että voimistelurenkaat menevät mahdollisimman pitkään ja niistä on hyötyä niin lapsille, kuin aikuisille. Otin siis renkaat aikuisten koossa. Ne nähtyäni ja asiaa tarkemmin ajateltuani, olisin voinut ottaa kaikesta huolimatta nuo lasten kokoiset. Lasten kokoiset voimistelurenkaat olisivat sen verran pienemmät ettei pienet päät mahdu renkaan läpi ja näin ollen aiheuta vaaratilanteita. Tosin meillä vielä pitkään voimistellaan näillä vain vanhempien valvonnassa ja yhdessä, joten sikäli en näe akuuttia vaaraa, mutta kyllä taitaa mennä tilaukseen myös nuo lasten kokoiset, niin niitä voi sitten vaihdella käyttäjän mukaan :)


Nyt on lasten leikkitilassa voimistelukeskus ja monipuolista tekemistä koko perheelle! Oon todella iloinen näistä ja varsinkin niiden mukana tuomasta perheajasta :)


Kurkatkaahan Suomen Voimistelutuotteen muutkin laadukkaat ja kotimaiset tuotteet! Valikoimista löytyy näiden kauniiden voimistelurenkaiden ja puolapuiden lisäksi mm. ulkokäyttöön vastaavia.


*Voimistelurenkaat saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti