perjantai 21. lokakuuta 2016

Voimistelua ja venytystä koko perheelle


*Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Oon pohtinut ja pähkäillyt ja miettinyt, että mitä mä laitan tuonne yläkerran toiseen aulaan. Toinen on siis ”vaan aula” ja toinen on sitten lasten huoneiden keskellä ns. leikkitila. Siellä on nyt ollut tuo Danielilla vuodekatoksena ollut maja, sohva sekä leluja. Toiminut hyvin leikkitilana, mutta melko yksitoikkoinen. Halusin tehdä tilasta aikaa kestävän. Niin ettei tarvitse sitten vuoden tai kahden päästä taas olla sisustamassa uudestaan, tässä kohtaa kuvaan astuu Suomen Voimistelutuote :)

Sekasorron keskellä, kun tavaroiden paikkoja muuteltiin uusien edestä :)

Mikä onkaan lapsista hauskinta? No kiipeily tietysti! Ainakin itse muistan omasta lapsuudesta, että joka puolelle piti kiivetä. Koulussa puolapuut oli ihan ykkösjuttu! Joten miksi ei sellaisia? Nää on vielä ajattoman kauniit ja valmistettu kotimaisesta puusta. Jokainen tuote viimeistellään yksitellen ja näistä huokuukin ekologisuus sekä kotimaisuus. Ja ah, se ihana aidon puun tuoksu mikä leijaili, kun paketti avattiin!


Meille valikoitui (yllättäen) valkoiset puolapuut ja leveydeltään 80cm, koska nämä ovat nyt se leikkitilan keskipiste. Näistä löytyy myös leuanvetouloke. Halusin mahdollisimman monipuoliset puolapuut, jotta myös me vanhemmat hyödytään tästä kodin voimistelukeskuksesta :) Täältä löydät kaikki vaihtoehdot puolapuiden väreistä, leveyksistä ja ominaisuuksista; kaikille löytyy se oma juttu!


Meillä nää on Danielilla käytössä vaan tietysti valvotuissa olosuhteissa. Harjoitellaan pikkuhiljaa vanhemman läsnäollessa kiipeilyä ja ai että, kun tuo lapsi nauttii! Ihania ilmeitä ja naurahduksia <3 


Leuanveto on ollut meidän perheessä ehkä eniten iskän hommia :P Muuten mä oon jonkin verran venytellyt sen mitä Daniel antaa mulle vuoroa, haha! Tekee erittäin hyvää raskaana olevan selälle! Ihan vinkkinä ;)

Tosin vähän liian matala toi leikkihuone, meinaa iskällä osua pää kattoon :D


Koko perheelle voimistelukeskus, ekologinen ja kotimainen toteutus, helppo kasaus, kestää aikaa, kestää ylipäätään lähestulkoon kaiken ja mitäs vielä? Me saatiin ainakin ihan hurjasti lisää kivaa tekemistä koko perheelle ja näiden parissa pyörähtääkin helposti illasta tunti jos toinen. Ja mikä parasta, kotityöt sikseen, ihan koko porukka vietetään sitä yhteistä perheaikaa :)


Käykäähän ihmeessä myös tykkäämässä Suomen Voimistelutuotteet facebook-sivuista! Sieltä bongaa helposti erilaisia alennuskamppiksia ja käyttövinkkejä.

Puhuin tekstissä "voimistelukeskuksesta" eli meidän leikkitila sai vielä jotain uutta, palataan siihen ;)


*Puolapuut saatu yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Meillä on kanssa samat puolapuut, ja ovat kyllä ihan mahtavat ja kovassa käytössä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan huiput! Ja meilläkin varmasti vaan enemmän ja enemmän käytössä, kun lapsi kasvaa :)

      Poista