maanantai 14. marraskuuta 2016

Iskän hemmottelua

Isänpäivä viikonloppu vietetty! Meillä olikin jo toista kertaa isänpäivä, hassua :) Ensimmäinen meni hieman sumussa, Daniel oli ihan ihan mini. Tällä kertaa puuhasteltiin kaikkea kivaa ja mikä parhainta eilen vaan oltiin oman perheen kesken.

Iskämies meni vielä lauantaina aamusta töihin ja me vähän piirreltiin, niin paperille, kuin omaan naamaan :D Odoteltiin innolla iskää kotiin ja enomiestä sekä mummia kyläilemään.


Lähdettiin sitten porukalla vielä syömään. Pakko sanoa, että mulla on ollut vähän harmillinen ennakkokäsitys ”pikkukylien” ravintoloista. Pidän niitä jotenkin jo lähtökohtaisesti turhan pubimaisina, joista ei voi saada hyvää ruokaa. No tässä kohtaa ainakin se meni hyvin pieleen! Käytiin siis syömässä Kangasalan Pepperissä ja kaikilla oli ihan huippuhyvää ruokaa. Samoin mä olin enemmän, kuin positiivisesti yllättynyt paikan lapsiystävällisyydestä. Uskomattoman hienosti otettiin Deede vastaan, heti saatiin puuhaa pienelle ja lastenannoksia sai muokata haluamikseen. Myös juoman kohdalla kysyttiin, että tuleeko se nokkamukista vai normaalista lasista. Tää siis meni ehdottomasti jatkoon, kun lapsen kanssa käydään ravintolassa! :) Daniel sai siis ensimmäisen hampparinsa, mutta sitä katsottiin vaan kummasti, ei edes maistettu :P Ranskalaiset tekivät kyllä kauppansa paremmin, kuin hyvin.
Sunnuntaille iskä oli toivonut ihan perus ruokaa ja tehtiin myös yllärinä kakku. Kakku on tehty tällä Kinuskikissan ohjeella. Lopputulos ei ollut - noh, ihan niin kaunis :D Mutta kelpasi vallan mainiosti. Tää oli kyllä aivan mega överi suklainen, just meidän iskämiehelle passeli! Mulle taas turhan makea ja raskas, mielummin syön kevyitä, marjaisia juustokakkuja, jos kakkua on ”pakko” syödä. Mutta pääasia, että iskämies tykkäsi!
Daniel auttoi niin kakun täyttämisessä, kuin sen koristelussa. Täyttämis vaiheessa selkeästi koitti näyttää, että "äiti, nyt tulee liikaa suklaata" :D Koristeluun käytettiin valmiita koristelugeelejä. Minä kirjoitin kakun päälle ja Daniel taiteili vielä siihen oman näkemyksensä ;) 
Meillä oli siis kaikinpuolin ihana isänpäivä. Juuri sitä mitä kaivattiin, perheen yhdessäoloa ja hyvää ruokaa <3 Muistettiin me toki iskää pienellä paketillakin ja se avattiin tietysti koko porukan voimalla. Toivottavasti myös teillä oli ihana isänpäivä! Iskät rocks! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti