perjantai 4. marraskuuta 2016

Lumileikkejä ja äidin vapaapäivä

Jaahas, taas olis viikko juossut ohi ihan huomaamatta. Lähes joka päivälle ja illalle jotain, huh! Viikon kohokohta on ollut ensilumi ja tuon pienen miehen reaktiot siihen <3 Siinä tulee jo itsekin väkisin hyvälle tuulelle, kun toinen hihkuu ja nauraa. Meillä on aina tapana, kun herätään, että katsotaan ensin ulos ikkunasta. No nyt se on aiheuttanut ihania kiljahduksia ja naurua :D Voi, kun osaisi itsekin olla noin innoissaan lumesta. 


No ennen kuin mennään siihen lumeen sen enempää, niin mulla oli vapaapäivä! Lomapäivä tai ihan miksi sitä haluaakaan kutsua. Kaikki lomat samassa :D Lähdin siis melko aamusta ajelemaan YKSIN Helsinkiin. Tarkoituksena oli hieman pyöriä kaupungilla, mutta siinä kohtaa, kun sinne pääsin, niin huomasin, että ensinnäkin kello oli enemmän, kuin luulin ja myös koulutus alkoi aikaisemmin, kuin luulin. Ei siis ihan nappiin menny, haha! No sain sen mitä eniten odotin, Mocha Frappuccinon <3 (tähän n.100 sydäntä). Se miksi vietin mun ”loman” Helsingissä johtui siitä, että meillä oli Kaksplussan järjestämä blogiworkshop Otavamedialla. Huikeen hyviä aiheita, paljon sain itsellekin miettimisen aihetta ja parannusideoita! Mun piti ennen koulutusta käydä syömässä jossain rauhassa ja yksin, mutta tosiaan se aika ei iiiiihan riittänyt :D Onneksi meillä oli salaattia ja kuohuvaa tarjolla. Ehkä odotetuin juttu koko koulutuksessa oli päästä tapaamaan muut Kaksplussan verkostobloggarit. En oo aikasemmin päässyt näihin yhteisiin juttuihin ja myös valitettavasti pikkujoulut jää välistä. Nyt oli ihana päästä näkemään kaikki, saada ne ”live kasvot” kirjoitusten taakse :) 


Tää päivä meillä meni lähestulkoon kokonaan ulkona Deen kanssa. Koitettiin tehdä vähän pihahommia ja leikittiin siinä samalla. Hauskinta oli auttaa terassin harjaamisessa ja ihan parasta oli pelata jalkapalloa. Taitaa se piillä tuossa nuoressa miehessä jokin futisgeeni, vaikka tää äiti ei lajista perustakaan :PJekku oli myös pihahommissa meidän kanssa ja aiheutti kikatuskohtauksen menemällä aidan päälle. Dee innoissaan taputti ja vilkutti ja nauroi :D Rento lopetus siis kiireiselle viikolle, ihanaa :) Nyt telkkari päälle, kuppi kuumaa ja ajoissa nukkumaan, jotta jaksaa viikonlopunkin puuhat kunnialla.


4 kommenttia:

 1. Oli muuten mukava torstai! Ja oli kiva tavata 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! :) Toivottavasti näitä tulee lisää! :)

   Poista
 2. Voi vitsi, niin kateellisena katselen teidän tapaamiskuvia :) Itselle lähes mahdotonta arkena lähteä pidemmälle, joten nämä tämmöiset jäävät välttämättäkin välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle myös yleensä, mutta onneks äiti sai tähän juuri vapaapäivän ja pääsi hoitamaan Danielia siksi aikaa, kun iskämies tuli kotiin :)

   Poista