torstai 15. joulukuuta 2016

Äidin lahjatoiveet

Kerkesin liian nopeasti juhlia, että Daniel ei ole kipeä. Meillä on ollut yhtä helvettiä päivät ja yöt nyt alkuviikon. Pahoittelut, en osaa paremmin asiaa ilmaista. Ja nyt on sitten räkää vaikka kuinka ja ääni käheänä :( Harmittaa niin pirusti ja vielä, kun olin jo itse parantunut. Loppuviikolle oli vaikka mitä leikkitreffejä ja nyt kaikki on peruttava, ei kukaan vanhempi halua tieten tahtoen lastaan joulun alla tartuttaa, kuten ei kuulukaan! Meillä meneekin joulu sitten kipeänä ja kotosalla. Jos tässä viikonpäivät herätään tunnin välein ja kaitsetaan kiukkupussia ja siinä lomassa laitetaan joulua, niin kyllä siinä kohtaa jää mitä suurimmalla todennäköisyydellä sukuloinnit välistä ja koitetaan levätä se joulu. Jos siis siihen mennessä Daniel on edes parantunut. No mutta siihen mun listaukseen! Listaus oli siis hieman hankala. Haaveilen joko siitä perheen yhteisestä ajasta tai sitten mulla on ”vähän” liian suuret haaveet :D Eli siis tällainen järkevähkö lista meinasi olla haastava. Mutta ei hätää, tässä tulee!


Äidin rakas nuhanenä <3

No tää on kyllä ihan todella tarpeellinen! Eli uusia kattiloita. Ihan järjettömän vanhoja kaikki ja suurimpaan osaan jää kaikki mahdollinen kiinni tai palaa. Uuden paistinpannun juuri sainkin, mutta muutkin kokkausvälineet alkaa olla melko rajussa kunnossa, niin isot kattilat, kuin pienet kastikekattilatkin. Mä tykkään laittaa ruokaa, mutta näiden kanssa se on välillä haastavaa. Aina pitää miettiä, että mihin jää vähiten kiinni ja missä voi tehdä mitäkin, nyyh!

Kuva: Google kuvahaku

Tää taisi olla listalla myös viime vuonna? Eli siis hemmottelua ja omaa aikaa. Naama on räjähtänyt ja vaatii aina sen laittamisen, että ihmisten ilmoille kehtaa. Eli siis kasvohoito olisi enemmän, kuin paikallaan. Jalat… mulla ei oo koskaan ollut kunnolla kovettumia tai mitään ennen Danielin odotusaikaa. Ja eihän ne siitä enää toipuneet :/ Mä en edes tiedä mistä tää johtuu? Mutta karmeet on tän äidin jalat, onneksi on talvi :D Hieronta? Ah, tekisi varmaan ihan kaikille hyvää. Eli siis mikä tahansa hemmotteluhoito, kun tulisi lahjapaketista, niin olisin enemmän kuin onnellinen.


Kuva: Google kuvahaku

Villasukat. Mä käytän melkeinpä ympäri vuoden villasukkia, aina varpaat jäässä. Yhdet mun lempparit on Emmin ensimmäiset mulle tekemät <3 Ne vaan on ”vähän” käytössä reittyneet jne. ja siirsin ne sivuun, muistolaatikkoon. Toiset on anopin viime joulun ihanat valkoiset villasukat ja tällä hetkellä jalassa äidiltä nimpparilahjaksi saanut korkeavartiset värikkäillä raidoilla :) Villasukkia ei ole koskaan liikaa, ei ikinä!

Mahan takaa pilkottaa ne itse sukatkin :P

Sitten niitä arvokkaampia juttuja. Oon haaveillut jo jonkin aikaa uudesta kamerasta. Vanhassa ei ole mitään vikaa, joka onkin lykännyt tätä hankintaa. Se on vaan hurjan iso ja hankala kantaa mukana. Yksi mun ensi vuoden ”lupaus” on parantaa blogin kuvien laatua. Nyt harmillisen paljon on kuvat räpsäisty puhelimella. Se on yleensä helpompi ottaa mukaan/on lähellä, kun tuo iso kohlo kamera. Canoniin oon ollut tyytyväinen, mutta jos uuden kompaktimman hankkisin/saisin, niin toki sen ulkonäölläkin olisi merkitystä. Ominaisuuksiltaan, kooltaan ja ulkonäöltään mua miellyttää eniten Olympuksen PEN E-PL8 ja yllättäen valkoisessa värissä. Tähänkin asti olen pärjännyt tuolla perusputkella, joka tulee rungon mukana, joten uskon pärjääväni myös tässä samoin :)

Kuva: Rajalacamera.fi
Viimeinen lahjatoive on kyllä niin surku ja itku ettei mitään. Mähän sain pitkästä aikaa viime jouluna mieheltäni lahjan! Ja vielä uskomattoman ihanan ja käytännöllisen sellaisen. Nimittäin aktiivisuusrannekkeen. Haaveilin vaan sellaisesta, mutta en ollut niihin perehtynyt sen enempää. Tuomas valkkasi mulle Jawbonen UP3-rannekkeen, joka osoittautui ihan huipuksi! Mittasi unta tarkasti, joka oli mulle ehkä se tärkein juttu. No arvatkaapa mitä minä tein? No menin ja hävitin sen kesällä :( Soitin kaikki mahdolliset löytötavaratoimistot läpi useamman viikon ajan, mutta eihän sitä enää löytynyt. Kirosin itseni alimpaan hel****iin monta kuukautta. Rannekkeen lukko oli siis aavistuksen löystynyt ja saattoi aueta itsekseen välillä. Tilasin Jawbonen sivuilta (ei saanut mistään kaupasta suoraan) ”lisälukon” rannekkeeseen ja sillä välillä, kun odotin pakettia, niin se karmein kävi. Olin vielä työkeikalla, jossa käytän rannekelloa, joten en huomannut ajoissa, että ranneke on tippunut. Tän episodin jälkeen en edes tiedä kehtaanko tätä tähän laittaa, mutta jäin koukkuun tuohon sinä puolen vuoden aikana, kun sitä käytin ja nyt puoli vuotta olen vähän väliä harmitellut sen puutosta. Eli siis samaa lahjaa toivon, vaihtelun vuoksi eri värissä. En oo kultaisen ystävä, kuten taisinkin mainita, mutta voisihan sitä tässä kohtaa kokeilla. Ja hei, mulla on kaks lisälukkoa jo valmiiksi varalla ;)

Kuva: Jawbone.com


Sellaisia haaveita tällä äidillä perheen yhteisen ajan lisäksi. Eniten odotan sitä, että saa olla aamusta iltaan yöpuku päällä ja leikkiä koko perheen kesken vaikka niillä legoilla <3 Jokos kaikilla alkaa olla lahjat hankittuna tai ainakin valmiiksi valittuna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti