torstai 8. joulukuuta 2016

Mamma ja Dee treffeillä

Mulla olis tuossa muutama ”ihan järkevä” aihe odottamassa sitä viimeistä inspiraatiota ja aikaa, joten sitä odotellessa ihan vaan meidän kuulumisia. Aika hyvin oon saanut himmattua tahtia, sanonut ei ja siirtänyt asioita, jotka ei oo ihan just tän hetken. Ollaan vietetty sitä laatuaikaa mitä pitikin tuon reissun jälkeen. Ollaan siis Deeden kanssa puuhasteltu kaikkea kivaa! :)

RV 21     Puolivälissä ollaan jo, huh!

Loppuviikko reissusta palaamisen jälkeen meni kotoillessa ja toki koulut ja työt hoidettiin. Viikonloppuna olikin sitten Helsingissä sukujuhlat eli mummin 90-vuotisjuhlat <3 Mä en meinaa osaa käyttää nimeä isomummi millään :D Mulle hän on aina mummi. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja päästä juhlimaan upeaa ikää :)
Heti viikonlopun jälkeen olikin jo itsenäisyyspäivä! Ollaan oltu Deeden kanssa aikalailla kahdestaan niinä iltoina, kun mulla ei ole töitä eikä koulua. Tuomas on tällöin ollut aamusta iltaan töissä. Samoin meni itsenäisyyspäivä, joten kutsuttiin mummi ja pappa meille seuraksi ja syömään päivällä. Jälkkäriksi tehtiin ekat piparit! Ei vaan meinannut pienen herran mielenkiinto riittää leipomiseen :P Noh, yritetty on ainakin. Pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan kaikkea yhdessä, jotta lapsi oppii jo pienestä lähtien. Meikäläinen teki sitten piparit loppuun, mutta herra hoiti hienosti koristelun ;)
Eilen otettiin sellainen ex tempore reissu Koskikeskukseen. Aamu alkoi sen verran hyvin, että ajattelin testata kuinka meillä menee reissu, jaksaako Deede pyöriä hetken kaupoissa. Oli muuten tuhansia kertoja mukavampaa pyöriä tuolla ja vielä päivällä, kun Lontoossa kaupoissa :D Hyvin vähän ostetaan lahjoja, mutta ajattelin, että saisi ne muutamatkin pienet pois mielestä. Paikka meille valikoitui leikkipaikan takia. 


Pyörittiin siis muutama kauppa, hommattiin lahjat ja mentiin syömään. Meillä oli ihan huippukiva päivä! Onneksi siis lähdettiin :) Leikittiin, että oltais treffeillä ja mentiin pihville, haha! Pieni ranumies söi oikein hyvin (lähes ilman sotkua!). Tällä kertaa en edes viitsinyt tilata pihviä, koska viimeksi sitä ei edes maistettu. Oli meillä sitten vielä omia hedelmiä jne. mukana ranujen lisäksi :) Ja hauskinta hänestä oli ravintolan seinä, joka oli peiliä. 
Kun oltiin syöty meidän ”gourmee” ruuat, niin mentiin sinne leikkipaikalle. Toinen on niin hassu, kun temmeltää menemään tuolla ja ihanan tarkasti seuraa muidenkin puuhastelua. Vähän oli harmi, että edes lähelle samanikäisen oloiset lapset lähtivät juuri, kun tuonne päästiin, mutta hauskaa meillä oli kahdestaankin :)
Sitten kotiin tekemään päivän rästihommat ja tuo mun treffikumppani oli sen verran väsähtänyt, että sammui samantien, kun auto lähti käyntiin. Hienosti meni siis, vaikka vähän kiukuttelua on ollut  lähipäivinä ilmassa. Reissun ainoa kiukun aiheuttaja oli ilkeä äiti, joka vei pois leikkipaikalta :DTänään taas koulupäivä tiedossa ja viikonlopulle minuuttiaikataulu, kuinka ihanaa! Not. No onneksi ollaan saatu ottaa tässä viikon verran vähän rennommin :) Ja kohta on onneksi se joulu! En oo jouluihminen ja vihaan kaikkea mahdollista sekoilua ja hössötystä asian tiimoilta. Tänä vuonna ollaan koitettu hieman hakea sitä joulufiilistä ja ilmoitettiinkin iskämiehelle, että saa tuoda kuusen! Tänä vuonna myös onneksi alkaa niiden meidän omien perinteiden rakentaminen kunnolla ja odotankin, että saadaan olla mahdollisimman paljon kotona koko perhe. Se on nykyään niin harvinaista :) 

2 kommenttia: