maanantai 26. joulukuuta 2016

Meidän joulu - on nyt ohi!

Huh! Nyt se on ohi. Ja siitä selvittiin hengissä :D Vaikka oon ahdistellut tätä joulua, niin pakko sanoa, että meillä meni oikein mallikkaasti ja stressittömästi! Ensimmäinen kunnon oma joulu ja heti aattoiltana kumpikin totesi, että näin me tää hoidetaan jatkossakin :) Meillä oli siis tarkoitus keskittyä syömiseen, perheeseen ja lepäämiseen. Kaikki toteutui hienosti eikä kukaan stressanut mistään. Yksi tärkeä juttu mulle oli, että joulusta huolimatta pidetään Danielin päivärytmeistä kiinni ja oikein hyvin saatiin kaikki aaton puuhat sumplittua niiden mukaan.


Meillä siis aattoaamuna heräsi kaikki ihan normaalisti ja aamupalan jälkeen pojat puuhastelivat keskenään, kun mä laitoin ruuat valmiiksi. Onneksi melkein kaikki oli siis jo etukäteen tehty, joten sain kaikessa rauhassa ilman kiirettä ja ahdistusta laittaa loput jutut valmiiksi ja kerkesin vielä käydä suihkussakin. Sitten otettiin välipalalla riisipuuroa (aamupalaksi ei ihan kerennyt :P) ja Dee meni normaalisti päikkäreille. Päikkäreiden aikana me aikuiset kerettiin hyvin pitää glögihetki ja laittaa sauna päälle.


Päikkäreiden jälkeen oli siis joulusaunan aika pojilla ja sillä aikaa minä katoin pöytää (en siis sauno…). Siitä sitten joulupöytään saunan raikkaana ja ihanan rennot (lue: tarpeeksi venyvät :D) oloasut päällä. Sitten syötiinkin enemmän, kun maha olisi vetänyt ja kaikki oli ihan ähkyssä. Mä vielä mietin siinä aamusta, että onkohan meillä nyt tarpeeksi kaikkea, kun tuntuu, että karsin sitä meidän listaa vähän väliä. Oli sitä enemmän, kuin tarpeeksi! Ja kinkkua syödään varmaan loppuvuosi.


Enpäs muistanut kuvata joulupöytää, joten tässä meidän ruokakuva :D

Ruokailun jälkeen meille tuli pukki. Ei siis vielä tänä vuonna tullut, ensi vuonna sitten :) Mutta jaettiin lahjat. Kaikki sai ihania lahjoja ja tietysti meidän Deede ”vähän” liikaa…. :D Mutta nyt on legoja, autoja ja Ryhmä Hau vahtitorni. Samoin on uusia vaatteita; takki, talvihaalari ja Gugguun jumpsuit sekä isojen poikien sänkyyn uudet lakanat :) Kaikki ihania juttuja, ei siis sillä! Mutta vähempikin olisi riittänyt. Ei vaan noi rakkaat isovanhemmat taida tietää mitä tarkoittaa vähemmän? :D <3
Mä sain myös aivan ihania lahjoja ja myös hurjan paljon. Oonko mäkin muka ollut kiltti? Haha! Kaikki oli erittäin mieluisia, kiitos <3 Sain myös vihdoin avata ne mun Tiffanyn boxit! Sieltä siis paljastui ihanat hopeiset sydän korvakorut ja rannekoru. Tuo rannekorun sininen sydän on toiselta puolelta samanlainen, kuin korvikset. Sopivat siis hyvin yhteen :)Joulupäivänä lähdettiin sitte kaikesta huolimatta hieman ajelulle. Saatiin onneksi nukuttua muutama yö hyvin ja alkaa tilanne normalisoitua kipeenä olemisen jälkeen. Kävästiin moikkaamassa enomiestä samalla, kun meidän iskä toimitti joulupaketteja muille sukulaisille. Meillä oli siis alunperin tarkoitus olla koko päivä sukuloimassa, mutta nyt jyllää sen verran tauteja, että kyllähän aina on joku kipeänä :/ Samaan syssyyn en ota riskiä, kun juuri tästä tuskasta selvittiin.Tapaninpäivä meillä meni kotoillessa. Ja arvatkaa mitä! Purkaessa joulua :D Voi kyllä, mulle riitti. Meiltä lähti kuusi ja joka ikinen jouluun liittyvä koriste. Ah! Poissa silmistä, poissa mielestä! Se on taas juhlittu, se on ohi ja nyt ajatukset uuteen vuoteen ja kevääseen! ;) Muut taitaa siivota jouluksi? Mun joulusiivous on joulun pois siivoamista ja tänään oonkin koristeiden poistamisen ohella siivonnut oikein kunnolla, uunia myöden kaikki on hinkattu puhtaaksi. Tästä on hyvä lähteä uudella innolla kohti kevättä :)

Tyttöjen juttuja...

... ja poikien juttuja <3


Tulee se pulkka näinkin käyttöön, kun pihalla sataa vettä :D


Toivottavasti myös muilla meni joulu rennosti, ilman riitoja ja stressiä ja saitte nauttia läheisistä, perheestä ja hyvästä ruuasta! :)

Moikka moi joulu! Vuoden päästä sitten taas ;)

4 kommenttia:

 1. Kivalta näytti teidän joulu! Miksi et sauno? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en vaan oo koskaan tykännyt saunomisesta. Helposti tulee huono olo ja mun mielestä liian kuumassa pienessä huoneessa istuminen on turhaa :D Kyllä mä koitan sillon tällön mieheni mieliksi käydä kokeilemassa, kesällä muistaakseni viimeks!

   Poista
 2. Ihania joulujuttuja! Ja hei - seuraavaan jouluun on enää 362 päivää 😇

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊

   Haha! Ai että 😝👌🏼

   Poista