lauantai 24. joulukuuta 2016

Merry Christmas, it's a girl!

Oikein ihanaa joulua kaikille meidän perheeltä <3 Tää tuntui oikealta hetkeltä paljastaa se meidän ultrassa saama yllätys eli meille tulee pieni prinsessa! Mä oon aivan uskomattoman onnellinen! Oon aina haaveillut, että olisi kummatkin ja se tieto takaraivossa, että tämä kroppa ei enää synnytä tämän jälkeen, niin hieman jännitti. Kerkesin jo mielessäni asennoitua olemaan poikien äiti ja näinkin unta poikavauvasta :D En siis meinannut uskoa todeksi, kun ultraaja sanoi, että kyllä siellä hyvin selkeä tyttö on <3 Happy mama!


Mikään ei toki ole selvää ennen synnytystä ja olenkin aina pitänyt tyttölupausta epävarmempana kuin poikalupausta. Mutta kyllä se haaroväli näytti näin maallikonkin silmään ihan erilaiselta, kuin Danielin kohdalla :) Eletään siis sen mukaan, että meidän perheeseen tulee ihana pikku prinsessa huhtikuussa!


Kaksi hankintaa ollaan tehty; ensimmäiset tutit (ultran jälkeen Daniel sai niillä paljastaa mummille ja papalle sukupuolen) sekä heräteostoksena yksi liila harso. Se jääköön siihen! Ihan tarkoituksella Danielille hankittiin ne ensimmäiset vaatteet neutraalin värisinä, joten samat menee hienosti myös tulevalle pikkuiselle. Kahdet vaatteet hommaan; sairaalasta kotiintulo vaatteet sekä nimiäisvaatteet. Muuten mennään aika pitkälti samoilla ensimmäiset kuukaudet :) Tai no, katotaan miten tuo meidän mummi saa pidettyä itsensä aisoissa ;)Eipä tällä erää muuta. Ihanaa ja rentouttavaa joulua kaikille! Muistakaa syödä hyvin, nauttia perheestä ja unohtaa viimeistään tässä kohtaa se turha hössötys ;)

Reipas isoveikka lähettää myös joulun toivotukset <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, paljon onnea tyttölupauksesta. Ja Mukavaa Joulua koko perheelle!

    VastaaPoista