maanantai 12. joulukuuta 2016

Taaperon lahjalista

Jaahas, se olis taas vierähtänyt päivä jos toinenkin. Flunssa meinasi ottaa otteen, mutta onneksi alkaa mennä jo poispäin ja mikä parasta se ei tarttunut Danieliin! Nyt seurataan muutama päivä sormet ristissä, että todella ei tule jouluksi kipeäksi :) Mun mielestä on hauskaa tehdä blogiin aina joululahjatoiveet. Se saa ehkä hieman sitä joulun odotuksen tuntua ilmoille. Ihan kamalasti turhaa ”krääsää” en meille halua, sitä on jo ihan liikaa! Tarkoitus oli aloittaa tämä ensin äidin toiveilla ja sitten Deeden, mutta uskokaa tai älkää, mulla oli vaikeuksia keksiä mitä haluaisin. Kiireisen kesän jälkeen piti tulla rauhallisempi syksy… no se on ollut vielä kiireisempi, kuten koko loppuvuosi. Näinkin materialisti ihminen, kuten minä ja mun tän hetken ainoa toive on rauhallista yhdessäoloa ja aikaa tän oman pienen perheen kanssa. Ilman epämukavaa jouluhässäkkää ja sekoilua. Mutta älkää pelätkö! Kyllä mä keksin vielä sitä materiaakin listata :P

Deedellä on tosiaan aika paljon jo kaikkea. Osittain myös turhaa tavaraa. Muutamia juttuja silti bongasin, jotka sopisi meille passelisti. Ja kuulinkin, että osa näistä on jo tulossa! Jenni oli hommannut Deelle synttärilahjaksi duploja ja niillä leikitäänkin päivittäin, niin lapsi, kuin äitikin, haha! Haaveilin jo ennen legoja tuosta legopalikka säilytyslaatikosta ja näiden säilytykseen se olisi ihan täydellinen. Ja onkohan niihin sellaista isoa alustaa, johon rakentaa?Meillä on tarkoitus vaihtaa ukkeli pinnasängystä ”isojen poikien” sänkyyn tällä viikolla. Samalla vaihdetaan Daniel kokonaan toiseen huoneeseen, aavistuksen isompaan lastenhuoneeseen ja vanha huone tehdään sitten vauvalle. Huone pitäisi tapetoida ja maalata ja iskämiehen hakea Ikeasta jo valittu sänky ja patja. Uusi isojen poikien huone siis tulossa jouluksi :) Tällä hetkellä Danielilla on noita vauvojen peittoihin jne. meneviä liinavaatteita eli siis uusia lakanoita meidän ”isolle” pojalle! Ainakin noista Finlaysonin Elefantti lakanoista haaveilen. Danielilla on ne harmaana vauvapeittoon ja pohdinkin, että olisikohan kirkkaan turkoosit tai keltaiset hyvät isommalle pojalle? Ja hei kuinka ihanat nää Just Call Me Fox- kettulakanat on? Huoneesta tulee melko neutraali (ylläri), joten tekstiileillä sinne ajattelin tuoda väriä muutenkin :)

Kuvat: Finlayson.fi 

Kuva: miniones.fi / Tobias and the Bear
Enomies ja Väiski-setä toi Danielille synttärilahjaksi Stigan! Sillä ei vielä ihan kovin pitkiä matkoja malteta kyydissä, kun pitää istua vähän eri tavalla. Mulla on oma parin vuoden takainen peruspulkka, jolla ollaan nyt haettu postia jne. mutta sekin pidemmän päälle vielä vähän hankala, koska ei ole selkänojaa. Eli siis yksi toivelistan tuote on selkänojallinen pulkka! Se olisi varmaan parempi tälle talvelle ja nuo olemassa olevat välineet sitten seuraavalle talvelle :) Tän kuulin tontuilta, että olis mahdollisesti jo tulossa ;)

Kuva: Prisma
Kunnon rukkaset! Tuossa, kun pakkanen lähentelee -10astetta, niin ei meinannut millään pysyä miehen sormet lämpimänä. Ei leikkiessä eikä vaunuillessa. Kahdet päällekkäin jotenkin, mutta leikkiessä se oli huono, koska paketti oli liian tönkkö. Mummi toi meille myös jonkinlaiset topparukkaset, mutta eipä nekään pitäneet kylmyyttä loitolla kunnolla. Mun ainoo ajatus oli nahkarukkaset kunnon villa/karva vuorella. En vaan yhtään mistään löytänyt tällaisia, edes googlettamalla! Eli siis edes osviittakuvaa ei ole. Jos jollain on kokemusta hyvistä tai vastaan tulee jonkinlainen nettisivu aiheesta, niin tänne saa erittäin mielellään vinkata! Eli siis legojen säilytysboxi, legoja, lakanoita, selkänojallinen pulkka ja nahkarukkaset. Eiköhän siinä ole jo enemmän, kuin tarpeeksi noin pienelle miehelle :) Sitten miettimään sitä omaa listaa!

6 kommenttia:

 1. Olet varmaankin löytänyt jo tämän sivuston, mutta tuolta näyttäisi löytyvän nahkarukkasia teddy- ja villavuorella eri kokoisina ja vieläpä monessa eri värissä: http://www.kasinetori.com/tuotteet.html?id=7880/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun vastaavan, tai juuri tämän löysin vahingossa kerran, mutta en jostain syystä enää, kun aloin kunnolla etsimään.. :D Kiitos siis linkistä, käyn kurkkaamassa!

   Poista
 2. Meillä auttoi paljon nämä vinkit: http://www.minityyli.fi/sormet-varpaat-lampimiksi/ - ja Elsa Pitkäsen rukkaset.

  VastaaPoista
 3. Heippa. Hyvä ystäväni tekee suomalaista käsityönä nahkarukkasia myös mini ihmisille ja todella hyvään hintaan. Jos olet kiinnostunut niin ilmoita niin laitan ystäväni laittamaan sähköpostia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olen kyllä erittäin kiinnostunut, pyydä ihmeessä ottamaan yhteyttä 😊

   Poista