sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Viimeinen "lomaviikko"

Viime viikolla vietettiin siis viimeistä ”lomaviikkoa”. Eli siis suomeksi viikkoa, jolloin mulla oli vielä koulu tauolla ja muutenkin vähemmän hommaa. Kerettiin taas hieman eri tavalla puuhastella :) Tuleva viikko tuokin sitten tullessaan kouluillat ja enää muutama hassu viikko ja alkaa pitkästä aikaa se mun varsinainen työ vielä siihen kylkeen. En malta odottaa! 


Kerittiin vihdoin myös leikkitreffeille! Oli ihana päästä ihmisten ilmoille, Daniel pääsi leikkimään ikäistensä kanssa ja mä höpöttämään äiti kavereiden kanssa. Ihan parhaita arkihetkiä :) Leikittiin ja juoruttiin suurin osa treffeistä ja lopulta käytiin vielä lounaalla. Tää oli myös huippua; ei omatekemää ruokaa :P Kiva aamupäivä siis meillä keskiviikkona.


Perjantaina tää äiti otti extempore reissun Lahteen nukkumaan :D On se kumma, että pitää ajaa järjetön määrä, että saa nukkua, haha! No oli ihana vaan olla. Ihan yksinkertaisesti maata sohvalla, syödä, juoruta ja tosiaan nukkua yö ilman herätyksiä. Kiitos rakas Emmi, kun otit mut hoitoon <3 Yleensä, kun Lahteen menen, niin tulee nähtyä useampia ihania ihmisiä, mutta nyt oli tosiaan pikapika reissu, joten ensi kerralla sitten taas normi treffaamiset :)


Lauantaina, kun kotiuduin melko aikaisin, niin täällä oli pojilla ihan omat jutut meneillään. Niin ihana kattoa vierestä tota meidän iskä ja poika parivaljakkoa <3 En kyllä parempaa isää lapselleni voisi saada! Tosin näillä on niin kummalliset ja juuri nimenomaan ne kuuluisat ”poikien jutut”, että innolla (ja kauhulla :D) odotan, että mitä ne keksii, kun ovat kahdestaan kotona kohta päivätkin.

Kuva on järjettömän sumea, mutta kiteyttää parhaiten meiningin joka täällä oli lauantaina :D
Sunnuntaina puolestaan meidän iskämies lähti reissun päälle ja me puuhasteltiin päivä Deeden kanssa kaksin. Ulkoiltiin ja laitettiin leikin lomassa tavaroita järjestykseen. Mä en tiedä mikä mulla on nyt, mutta ylimääräinen ja turha tavara ahdistaa aivan suunnattomasti. Ollaan viikon mittaan käyty mun omaa vaatekaappia läpi ja sieltä pitäisi hävittää ainakin puolet. Danielilla on enemmän, kuin omaan tarpeeseen vaatteita eli myös ne pitää käydä läpi. Pieneksi jääneistä oon koittanut erotella ne poikamaisimmat pois. Purettiin myös jo 50/56 kokoiset vaatteet säilytyksestä ja käytiin ne läpi. Sieltä menee melkein kaikki hienosti tulevalle neidille ja uusia ei siis tarvita :) Koitan pikkuhiljaa, viikko viikolta tuoda Danielin vanhaan huoneeseen jotain vauvaan viittaavaa. Nyt viikattiin hoitopöydän laatikkoon nuo pienet vaatteet yhdessä. Josko pikkuhiljaa minimies alkaisi ymmärtää, että taloon on tulossa kaveri :)

Bongaa kuvasta taapero... :D

"Apulainen" <3Tän touhun täytteisen päivän jälkeen ollaan kaikki ihan puhki, niin lapsi kuin koirakin ja äiti kuumeisesti odottaa pesukoneen ohjelman loppumista, jotta pääsee myös itse unille. Kaksi ensin mainittua nukkuneet jo hyvän aikaa ;) 

Ulkoilusta väsyneet vauvat <3

Sellainen touhukas viikko meillä takana, huomenna täynnä tarmoa uuteen viikkoon ja koulun penkille :) 

4 kommenttia:

 1. Mun pitäis kans perkaa toi mun vaatekaappi sekä Ässän. Ja niitä vauvan vaatteitakin saa kohta alkaa kaivaa esille. Vitsi miten jännää! 🙈😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu me otettiin ehkä turhan aikasin esille 🙄🙈 mutta ollaan tosiaan koko viikko perattu kaikkien kaappeja, niin sopi teemaan 😝💗

   Poista
 2. Mitä koulua sä siis käyt? Tsemppiä kouluun, työhön ja loppuraskauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)

   En vielä tässä kohtaa halua puhua julkisesti täällä blogin puolella koulustani. Kerron siitä sitten joskus myöhemmin, kun asiat etenevät :)

   Poista