torstai 23. helmikuuta 2017

Kolme vuotta tarinointia

Jopas se aika taas rientää. Tänään onkin monen tasaluvun päivä; Daniel 1v4kk, masulikka tasan rv32 ja bloggaamisesta haaveilin vuosia ja jossain kohtaa rohkaistuin ja aloitin sen. Nyt siitäkin päätöksestä on jo kolme vuotta! Hui! Välillä postauksia tulee useampi viikossa ja välillä tulee joko tietoisesti tai vahingossa pidempiä välejä. En tressaa hommasta, koska tää on mulle vain oma harrastus ja sellaisena sen haluan pitää. Toki on mukava, että teksteillä on lukijoita ja juttuja kommentoidaan, mutta niitä en jaksa kalastella - tulevat jos on tullakseen :)


Blogin puolelta huikeinta viime vuodessa oli siirtyminen bloggaamaan Kaksplussan verkostoon. Sitä kautta oon tutustunut hienoihin blogeihin, ihmisiin ja saanut uutta motivaatiota koko hommaan :) Tämä muutos tuli viime pääsiäisen aikoihin, joten kohta olen ollut jo vuoden Kaksplussalaisena! Kerkesin myös mukaan todella hyödylliseen koulutukseen Otavamedialle. Tapahtumia olisi vaikka kuinka paljon, mutta oon joutunut monta jättämään välistä liian pitkän matkan tai muiden menojen vuoksi. Josko blogin seuraavan vuoden aikana pääsisin useampaan juttuun mukaan ja tutustumaan vielä paremmin porukkaan. 


Viime vuoden aikana on myös ollut kivoja yhteistyö kuvioita ja lisää on tiedossa nyt kevään ja kesän aikana. Kovin montaa kaupallista yhteistyötä en halua ottaa, enkä kovin tiheästi. Muuten menee pohja koko hommalta ja blogi muuttuu pelkästään mainostamiseksi, se ei ole missään nimessä tarkoituksena. Mieluusti mainostan ja kerron tuotteista, jotka olen itse todennut hyviksi. Oli sitten kyse yhteistyöstä tai vaan omasta halusta mainostaa tuotetta tai palvelua. En voisi koskaan kuvitella lähteväni mainostamaan juttua, jonka takana en itse seiso 100% tai joka tuntuu kököltä eikä istu blogin maailmaan millään tavoin. 

Yhteistyö Suomen Voimistelutuote /voimistelurenkaat.fi

Sparrattavaa mulla on tällä rintamalla vielä vaikka kuinka. No se asia, jonka oon jokaiseen asiaan liittyvään postaukseen kirjoittanut eli siis vuorovaikutus. Pitäisi vaan yksinkertaisesti keretä lukemaan ajatuksella myös muiden blogeja ja laittaa niitä kommentteja. Sen, kun tietää miten kivalta se itsestäänkin tuntuu, kun joku kommentoi. Toinen on blogin ulkoasu. Sitä oon koittanut omilla nörtti taidoillani (joita ei siis juuri ole :D) parantaa aina vähän väliä, mutta eipä se omaa silmää ainakaan miellytä vielä täysin. Ja ne kuvat. Haluaisin niin kovasti kuvata blogiin vain järkkärillä kunnon kuvia, mutta suurin osa on silti kännykällä otettuja tilannekuvia. No siitä en halua luopua, koska mun mielestä mun juttu on juuri ne tilannekuvat ja päiväkirjatyyppinen blogi. Mutta laadukkaampia kuvat voisi olla ja kunnon kameralla otettuja, kun sellainen kerta on olemassa. Mä en vaan tiedä, että miten onnistuisin pitämään sen aina tarpeeksi lähellä, jotta tulisi käytettyä :PNäin se on vaan hurahtanut kolme vuotta yhtäkkiä eteenpäin. Vähän naurattaa välillä, kun käyn lukemassa ekoja postauksia :D Oi voi. No se on ollut silloin ja vaikka ne onkin hyvin huonolaatuisia ja epämääräisiä, niin näe syytä niitä piilottaa. Ne on osa tätä kaikkea ja oon ylpeydellä ne silloin aikanaan kirjoittanut. Blogi on muuttunut hurjasti alkuajoista, kuten myös minä itse. Mitäs sitä peittelemään :) Niinhän sen kuuluukin mennä.


Blogin aiheet on myös muuttuneet matkan varrella ja nyt ollaan menty jo jonkin aikaa tällä vauva-, lapsi- ja perheaiheiden linjalla. Varmasti tällä tiellä tullaan pysymään vielä vuosia, koska meiltä ei ihan hetkeen vauva- ja taaperoarki lopu :D Siitä kirjoitetaan mikä on ajankohtaista. Blogin synttäreiden ja näiden lapsosten tasalukujen kunniaksi tänään olisi neuvolapäivä ja haaveilen, että jaksan samalla reissulla hakea jotain herkkua meille, koska nyt ei olo anna myöden leipomiselle. Tällä viikolla on muutenkin ollut oikein merkkipaalujen vuosipäivien viikko. Olipas lause :D Näiden tämän päivän tasalukujen lisäksi viime maanantaina meillä oli kihlajaispäivä. Sitä toki ei juhlisteta enää, vaan sitten ihan hääpäivänä. On se ihana muisto silti, maanantaina naureskeltiin ja muisteltiin sitä kahden vuoden takaista perjantaita. Samoin kaksi vuotta sitten huomenna tein aamusta raskaustestin ja saimme tietää Danielin tulosta <3 Siitä muuttui ja mullistui meidän elämät ja aivan huikeeseen suuntaan :)

2 kommenttia:

 1. Paljon onnea blogille! :) Kiva kuulla taustat blogin alotukselle ja kuinka on vuodet muokanneet kaikkea. Itse vasta aloittelin tänä vuonna, mutta tämä homma vie kyllä mukanaan. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) On tää kyllä koukuttavaa hommaa. Välillä on taantuma hetkiä ja välillä motivaatiota ja virtaa vaikka kuinka!

   Poista