keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Sairaalakassi synnyttäjälle

Oliko mulla viimeks kauheesti turhaa tavaraa sairaalassa? Pakkaanko jotenkin eri tavalla tällä kertaa? No siis… ei mulla kyllä mielestäni ollut juurikaan turhaa. Ainoa turha juttu taisi olla se ”muu tekeminen” eli kirja tai vastaava mikä oli mukana. Ei siellä sellaista hetkeä tullut ettei olisi ollut tekemistä, haha. Meillä varsinkin, kun oli hieman sitä alku draamaa ja siihen päälle monen yön unettomuus, niin kyllä se joka sekunti meni ihan muuhun, kuin kirjan lukemiseen. Alla listausta, että mitä tällä kertaa lähtee mukaan!


Harsoja/puklurättejä
Tälläkin kertaa pakkaan reilusti mukaan harsoja. Muutenhan niitä ei sairaalassa sinällään tarvitse, mutta saa sitten tuoda etukäteen näille eläimille tuoksuteltavaksi. Viimeksi tää oli ainakin hyvä ja Nemo oli nuuhkutellut oikein kunnolla niitä. Tuomas oli levitellyt niitä ympäri asuntoa, sohvalle, sänkyyn jne.


Itselle mukavia vaatteita
Kyllä meinaan taas olla suurimmaksi osaksi sairaalan vaatteissa, mutta omat mukavammat (ja jalassa pysyvät) sukat on ehdoton! Kotiinlähtöä varten sitten taas jotkut mukavat lökövaatteet. Mummokalsarit, ihan must!

Imetysliivit ja -topit
Mulla on Danielin ajoilta muutamat imetysliivit sekä imetystopit, joissa on siis ne liivit jo itsessään. Nää pakkaan mukaan tietysti sekä liivinsuojia. Niitä ei tainnut olla sairaalassa? Vai oliko? En enää muista, mutta tuskin. Se tarvittiinko niitä edes vielä siinä kohtaa, en muista sitäkään :D Mutta onpahan mukana. Mulla oli muuten vielä tallessa tuo rintakumien säilytyslaatikko, joten otan senkin mukaan. Viimeksi ainakin sairaalasta sai muutaman rintakumin, niin saa ne sitten helposti kuskattua myös kotiin.


Juomapullo ja kivennäisvettä
No juomapulloa ei tarvii varmaan edes selittää sen kummemmin. Noi mun tupperi pullot on vielä sen verran kivoja ja käytännöllisiä, että voi huoletta pitää vaikka sängyllä koko ajan saatavilla. Lasien tai varsinkaan niiden muovimukien kanssa en tykkää pelata yhtään. Viimeksi teki aivan järjettömän paljon mieli kuplivaa kivennäisvettä, joten sitä on pakko ottaa nyt heti mukaan :PHerkkuja
Näitä mulla oli viimeksikin, lakua ja suklaata jne., mutta niitä ei tehnyt yhtään mieli. Ällötti lähinnä. Siinä pakkausvaiheessa siis teki kyllä mieli ja kovasti :D Tällä kertaa meinaan testata pähkinät (tän hetken mieliteko!) ja katsotaan mitä muuta naposteltavaa keksin mukaan. Ainakin viimeksi musta tuntui, että oli pohjaton nälkä synnytyksen jälkeen, niin naposteltavat on ehdottomia!

Omat hygieniatarvikkeet
No tää on myös selkee eli hammasharja jne. perusjutut. Samoin ponnarit ja hiusharjat ja muut. Viimeksi pyysin äitiä tuomaan kynsisakset, joten josko ne ottaisin ihan varmuudeksi tällä kertaa itse mukaan :)

Kännykän laturi ja kuulokkeet
Jos sitä ”luppoaikaa” sattuu olemaan, niin menee se varmaan somea selaten ja musiikkia kuunnellen, joten tämäkään tuskin vaatii sen kummempia selityksiä.Eli siis ihan perusjuttuja mukaan! :) Ei sitä sen kummallisempia tarvitse. Kaiken ehdottoman mitä tarvitsee saa sairaalasta kyllä. Näiden lisäksi toki äitiyskortti. Tässä oli siis mun omat pakkaamiset. Nää otan siinä kohtaa mukaan, kun lähdetään synnyttämään. Tässähän ei oo vauvalle kuin nuo rätit. No eipä hätää, tämäkin vauva saa oman kassin ;) Siitä lisää seuraavalla kerralla. Käy muuten kurkkaamassa mun pakkaamis fiilistelyä Danielin ajoilta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti