perjantai 17. maaliskuuta 2017

Sairaalakassi vauvalle

Noniin! Nyt päästään niihin ihaniin pikkuisiin vaatteisiin ja muihin. Noita 50cm vaatteita, kun katsoo, niin ei voi uskoa, että Danielkin on joskus ollut niin pieni. Ne tuntuu ihan nuken vaatteilta, niin se aika kultaa muistot <3 Käy muuten kurkkaamassa myös mun edellisen sairaalakassin sisältö täältä.Sairaalassa (tai toivottavasti potilashotellissa) mennään siellä olevilla vaatteilla. Elättelen toiveita, että kauhean monta yötä ei tarvitse siellä olla. Onhan se toisaalta kiva, että saa olla ”rauhassa” eri tavalla vauvan kanssa, mutta on se koti aina koti. Nyt ei itseasiassa ole ollut edes puhetta asiasta neuvolassa, mutta Danielin ajoilta muistelen, että hotellissa piti olla vauvalle myös omia vaatteita. Pakkaan siitä huolimatta kaksi vaihtoehtoa (koska viimeksikin ensimmäinen puklattiin juuri lähtötilanteessa :D) kotiinlähtö vaatteiksi ja jos lisätarvetta tulee, niin meidän iskämies saa tuoda sitten lisää.

Eli siis kaksi vaihtoehtoa kotiinlähtöön; ihana kirsikka setti, jonka löysin H&M:ltä. Tämä setti on kyllä kokoa 56, mutta menee varmasti sen verran. Toinen vaihtoehto on mummin ostama pupu puku ja hieman vaaleanpunaista. Tää setti on hieman pienempi kooltaan. Näistä katson sitten kotiinlähdön hetkellä, että kumpi on kivempi ;)
Noiden vaatteiden päälle tulee Danielillakin ollut valkoinen pehmoinen nallepuku. Nallepuvun lisäksi mukaan lähtee, joko tuo mummin ostama vaaleanpunainen peitto tai Danielilla ollut Finlaysonin Elefantti peite. Taas, kun kirjoitin sanan vaaleanpunainen, niin alkoi ahdistamaan liika vaaleanpunaisuus… :D Sitten mukaan tulee taas tutit, ihan varmuudeksi. Viimeksikään niitä ei vielä tuossa kohtaa tarvittu, mutta onhan mukana, jos tällä kertaa tarve sattuu tulemaan. Samoin myös aivan ehdottomasti tuo kapalopussi! Sille olisi ollut käyttöä jo viimeksi, jos sellaisen olemassa olosta olisin tiennyt. Nyt siis se mukaan. Ainoa mikä tässä jännittää on se, että näitä on vain yksi per koko. Se oli haaste jo Danielin kohdalla ja nyt se, että otetaan ainoa S-koon pussi sairaalaan mukaan, jossa sitä ei voi helposti pestä. And the solution is; tarviis varmaan hommata näitä lisää :PNoin. Eiköhän se oo sitten siinä :) Eli siis nämä tavarat Tuomas saa tuoda tullessaan myöhemmin tai sitten, jos pää toimii siinä kohtaa, kun lähdetään kohti sairaalaa, niin voihan ne napata jo autoon. Aluksi en viitsi raahata mukana kuin tuota omaa laukkua.

Nyt olis siis sairaalakassit valmiina! Jaiks! Muutamana päivänä ollut jo sen verran säännöllistä tuo supistelu, että lähtö on meinannut olla lähellä. Eniten on ahdistanut juurikin nämä. Onneksi on se huoli nyt pois listalta! Silti toivon koko sydämestäni, että jos tää likka meinaa ennen aikojaan tulla, niin tulee vasta huhtikuun puolella. En ole henkisesti varautunut synnyttämään maaliskuussa, vaan lähinnä kärsimään sinne viikolle 42 asti, kuten Danielinkin kohdalla :D Toivottavasti ei sentään!

8 kommenttia:

 1. Hei,mistä oot tuon kapalo pussin ostanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kapalopussi on Love to Dream merkkinen, jota BabaExpress verkkokauppa maahantuo. Löytyy myös muutamasta muusta verkkokaupasta. Omani hain esikoisen aikoihin Tampereen BabyStyle liikkeestä.

   Poista
 2. Pitääpä itsekin alkaa miettimään näitä juttuja. Tuo kapalopussi on täysin uusi juttu minulle!

  Blogeja lukemalla on kyllä oppinut todella paljon! :)

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kapalopussi on ihan huippu! Suosittelen ihan heti alusta lähtien. Meillä esikoisen aikana unet rauhottui kummasti eikä tarvinnut pelata minkään kapaloliinojen jne. kanssa :)

   Se on juu aivan totta! Aina löytyy jotain uutta :) Täytyy käydä kurkkaamassa myös sun blogi!

   Poista
 3. Ihanat vaihtoehdot♡♡
  Tuo kapalopussi on kyllä tosi kätevä!
  Tsemppiä kovasti viimeisiin viikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan kaiken pelastus! :D

   Kiitos kovasti <3

   Poista
 4. Ihanat vaihtoehdot♡♡
  Tuo kapalopussi on kyllä tosi kätevä!
  Tsemppiä kovasti viimeisiin viikkoihin.

  VastaaPoista
 5. Kapalopussi oli itellenikin ihan uus tuttavuus. Unipussi oli kyllä tosi kätevä ja meillä rauhoitti pienen unet hyvin, silloin kun alkoi jo pyöriskelyvaihe öisin. Tsemppiä odotteluun! <3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista