perjantai 21. huhtikuuta 2017

Äitiysavustus tuhlattu!

No nyt se on tehty! Eli tuo äitiyspakkauksen tilalle ottamani äitiysavustus on käytetty ja sillä hommaamani tuotteet on saatu tilattua ja noudettua. En siis kokenut tarpeelliseksi tällä rahalla ostaa vaatteita tai muuta vastaavaa. Niitä meillä on ja ollaan saatu ja varmasti tullaan saamaan. Täällä taisinkin jo käydä läpi muut jutut mitä pakkauksessa olisi ollut ja meillä on jo valmiiksi. Osan tavaroista hommasin alkuperäisen suunnitelman mukaan ja osan, kuten tuo ihana LuinSpa vauvapyyhe tuli meille yhteistyön kautta. Samoin se ihana Pentikin pupu löysi tiensä mummin ostoskassiin ja sitä kautta odottamaan likkaa :)


Eli siis ensimmäinen hankinta oli se 2017 äitiyspakkauksen makuupussi. Halusin siis ehdottomasti kummallekkin lapselle oman syntymävuotensa makuupussin, jotta voin ne säästää heille sitten tulevaisuutta varten. Danielille olen jo tehnyt laatikon, jossa on ensimmäisen vuoden muistoja; lehtileikkeet syntymästä ja nimenannosta, sairaalan paperit, syntymäpäivän aamulehti jne. Samanlainen olisi tarkoitus kasata tälle likalle ja niiden lisäksi säilöä nämä makuupussit. Se on mun mun mielestä sitten kiva muisto antaa joskus vanhemmalla iällä. Siinä kohtaa, kun lapset ovat sen ikäisiä, että osaavat noita arvostaa :) Tää siis löytyi Familonin verkkokaupasta ja tilausvaiheessa sain sinne alennuskoodin, kun rekisteröidyin, olisiko ollut -15%? Hintaa makuupussille jäi siis 30euroa.Toinen hankinta olikin sitten sitten Stokken Newborn set. Keskusteltiin tässä, että onko tämä vai sitteri hyödyllisempi ja päädyttiin tähän. Helpottaa sitten jo Danielinkin ruokailuhetkiä, kun saan kummatkin lapset saman pöydän ääreen turvallisesti. Meillä on siis se keinuva sitteri, joka vaatii pistorasian ja sen ajattelin sijoittaa yläkertaan leikkihuoneeseen. Sitä ei ihan noin vaan siirrellä kerroksesta toiseen lapsi/lapset sylissä. Siksi siis halusin tähän alakertaankin jotain helpottamaan arkea ja jotain, johon saan vauvan laskettua, jotta saan kädet vapaaksi.Danielhan sai siis Tuomaksen siskolta tuon vanhan Stokken TrippTrapp tuolin. Se on meillä ns. kakkostuolina, askarteluissa ja jos syödään isomman pöydän ääressä. Tämä siksi, koska siinä ei ole valjaita :D No nyt sekin tulee sitten päivittäiseen käyttöön. Tuolin kanssa kävi tuuri, koska tää uusi Newborn set menee 2003 ja sitä uudempiin tuoleihin, meidän yksilö on 2004. Koitin etsiä tätä Newborn settiä ensin Torista ja facebookin kirppareilta käyettynä, olisi passannut oikein hyvin! No siis uutenä tämä maksaa 89e ja Torissa myynnissä olleet olivat 75e…jaiks! Aikamoista. No BabyStylessä oli kanta-asiakaspäivät ja kaikki alennuksessa eli tälle aivan uudelle setille jäi tasan 80e hintaa. Koin, että se tässä kohtaa kannatti sitten ostaa uutena ja laittaa sitten vaikka vähän inhimillisemmällä hinnalla myyntiin, kun ei enää itse tarvitse ;)


Viimeinen hankinta olikin sitten heräteostos eli tuollainen Done by Deerin leikkimatto. Bongasin tämän Muksutallin facebook sivuilla olleesta huutokaupasta! Googlettelin tuotetta, normaalihinta 79,90e ja kolme eri väriä… juu mieluusti olisin ottanut kumman tahansa noista kahdesta muusta, vaaleanpunaisen tai harmaan. Mutta voitin huudon 33euron hintaan ja matto on sininen. Eli siis tuolla hinnalla aivan se ja sama minkä värinen tuote on! Tää on jo nyt ihan hitti Deen kanssa ja tähän on mukava sitten laskea vauva, kun on pehmeä ja kunnollinen leikkialusta! Tää on myös meillä alakerrassa, kun ylhäällä on sitten kaikkia patjoja jne. 
Eli siis makuupussi 30e, Stokken Newborn set 80e ja leikkimatto 33e eli kolme euroa meni todellisuudessa yli tuosta äitiysavustuksesta, mutta eipä haittaa. Mielestäni käytin rahan hyvin ja nyt meillä on kivoja ja arkea helpottavia juttuja! Itse olen siis tyytyväinen lopputulokseen :) Nyt vaan odotellaan likkaa saapuvaksi testaamaan nämä ihanuudet <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti