torstai 6. huhtikuuta 2017

Ensimmäinen keikka ja keväinen fiilis

Me ollaan oltu ihan keväisissä tunnelmissa jo jonkin aikaa… sään vaihtelusta huolimatta :) On se toki inhottavaa, kun joka toinen päivä on lämmintä ja aurinkoista ja joka toinen sataa vettä tai lunta tai rakeita. Noh, minkä sille voi, Suomen säät <3


Viime viikonloppuna käytiin nuoren herran ensimmäisellä keikalla! Meidän lähin rautakauppa on Pälkäneen Rautia, joka muuttui K-Raudaksi. Muutoksen myötä siellä juhlittiin avajaisia. Ollaan kyseistä rautakauppaa käytetty remontissa aika paljon, vaikka onkin pieni. Aina ollaan saatu hyvää palvelua ja tarvittavat tuotteet tilattua nopeasti noudettaviksi ja mikä parasta ihan läheltä. Meidän pojat on katsoneet Herra Heinämäkeä ja Lato-orkesteria telkkarista ja voi sitä riemun määrää, kun avajaisissa esiintyi kyseinen bändi! Oli meinaan kumpikin ihan naama näkkärillä :D Eihän me siis voitu missata kyseistä tapahtumaa mistään hinnasta.
Keikan lisäksi ollaan pyritty olemaan ulkona mahdollisimman paljon. Siellä riittää puuhaa, satoi tai paistoi ja voi olla hieman huolettomammin, kun sisällä. Tää äiti, kun ei enää ihan kauheen näppärästi juokse tuon sähikäisen perässä :D Ulkovaatteita on siis huuhdeltu, harjailtu ja pesty miljoonaan otteeseen muutaman viikon sisällä, mutta pääasia, että lapsi nauttii ulkoilusta ja pääsee puuhastelemaan säällä, kuin säällä.Ollaan me käyty myös muutamalla reissulla. No toki sairaalan lähipiiristä en uskalla enää poistua, mutta ollaan aina aamusta tunnusteltu oloa ja edellisen yön unimäärää ja pirteänä päivänä lähdetty ajelemaan. Viimeksi käytiin piiiiiiitkästä aikaa Lielahdessa moikkaamassa ihanaa Outia, ostamassa kukkia ja vihdoin myös turvakaukalo vauvalle! Nyt on sekin stressinaihe vähemmän, huh! Siitä vähän lisää vielä myöhemmin :)Ollaan myös otettu ilo irti niinkin arkisista jutuista, kuin ruokakaupassa käynnistä :D Oon huomannut, että meillä menee hermot toisiimme/turhaudutaan ja kiukutaan, jos ollaan koko päivä kotona. Ollaan siis pyritty käymään olon mukaan kaupassa yhdessä. Ja aina sillon tällöin eksytään herkuttelemaan samalla :P Muistan, kun Danielin odotusaikana kaikki sanoi, että ota ilo irti siitä, että voit hakea sen maitopurkin ihan just sillon, kun tarvii ja siihen menee muutama minuutti. Muistan ajatelleeni, että eihän se nyt piruvie voi niin paljon vaikeutua. Voi kuulkaa! :D Että ihan jokaiselle esikoisen odottajalle; ota ilo irti kaikista pienistäkin jutuista, jotka voit vielä tehdä nopeasti ja helposti ja YKSIN. Nyt ollaan sitten otettu ilo irti, että päästään Deen kanssa vielä suht helposti kahdestaan hakemaan vaikka juuri se maitopurkki ;)


Tää äiti on myös kovasti koittanut kuvailla mahaa ja miettiä, että onko se jo yhtään laskeutunut vai ei :D Viimeisimmällä Tays käynnillä siis huomattiin, että vauvan tarjonta ei ole paras mahdollinen. Se toki muuttui vielä siinä ultrankin aikana, mutta nyt on käsky mennä makuulle ja soittaa ambulanssi, jos lapsivedet menevät. Ensi viikolla olisi onneksi sitten uusi kontrolli ja toivottavasti neiti on päättänyt siirtyä oikeaan asentoon. Oli onneksi vain hieman poikittain, ei siis perätilassa :) 

RV 36 & 37

Oon muuten tyylikkäästi onnistunut samaan kaikista mun äitiyshousuista (joita on siis ollut jopa neljät) haarat rikki tai muuten ne on venyneet ihan käyttökelvottomiksi. Yhdet on vielä suht käyttökelpoiset, josko niillä mennään loppuun asti :D Onneks kotona voi käyttää mitä vaan eikä mitään kummallisia menoja enää tässä pitäisi olla. Tokihan voi tavallisia legginssejä pitää vatsan alla, mutta ainakin mua ne tuppaa painamaan sen verran ettei oo mukava olla. Noniin! Loppuun vielä sellainen tietoisku, haha :D Toivotaan, että aurinkoa piisaa myös viikonlopuksi!


P.S. Kohta tulossa Instagramiin kiva arvonta! Pysy kuulolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti