maanantai 3. huhtikuuta 2017

Lastenhuoneen sisustus: Vauvan huone

Halusin tehdä tulevalle likalle kivan, söpön ja hieman hempeän huoneen. Prinsessa huoneen ilman liikaa pinkkiä ja höttöä. No hieman ”höttöhän” tämä on, mutta silti oon tyytyväinen :) Täällähän siis uudistettiin kaksi seinää, toinen maalilla ja toinen tapetilla. Muuten ollaan menty ihan sisustus linjalla. Sängyn taustalla oleva seinä on siis maalattu, Tikkurilan Ballerina sävyllä. Seinään maalasin samalla tyylillä tähtiä, kuin Danielin huoneessa; itsetehty sabluuna ja pohjalla kerros lilaa maalia sekä päällä kaksi kerrosta Taika Glow pimeässä hohtavaa maalia. Nämäkin tähdet siis loistavat pimeässä! :) 


Sänkynä likalla on sama Danielin pinnasänky, joka saatiin Tuomaksen siskolta ja, jonka pappa maalasi silloin. Sängystä löytyy kaikki sama muutenkin. Samat kauniit pinnasängyn lakanat, itsetehty unipesä ja myös tuo sama mobile, vaikka onkin vaaleansininen. Sänky on nyt vauvan omassa huoneessa ja tulee tosiaan meidän vanhempien makuuhuoneeseen ensimmäisiksi kuukausiksi. Se kohta, jonne pinnasänky siellä tulee on hieman matalampi kattoista (onko tää sana? :D), joten se on mukavan suojainen ilman tuota sängyn katostakin, joka on nyt leikkitilassa majana. Daniel siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan muuton yhteydessä, taisi olla n.7kk? Ja varmasti olisi meillä helpottaneet yöt, jos oltaisiin ehkä kuukausi tai reilu taaksepäin tämä siirto voitu tehdä. Nyt täytyy sitten katsoa, että miten yöt menee, millainen tämä vauva ylipäätään on ja missä kohtaa on siirto fiksuinta tehdä :)


Samalta seinustalta löytyy hoitopöytä. Tää on myös se Danielin aikainen, josta saa leikkipöydän. Siitähän piti tosiaan tehdä jo se leikkipöytä, mutta aina se vaan jäi ja jäi ja nyt onkin sitten ihan hyvä ettei koskaan päässyt leikkeihin :P Sieltä löytyy myös sama hoitoalusta ja vieressä valmiina jo tarvikkeita ja laatikoissa vaatteet pestynä ja viikattuna. Jenni askarteli meidän häihin tuollaisia valkoisia ja liloja ”pompom” tyyppisiä koristeita. En oo raaskinut niitä heittää pois ja oonkin koittanut keksiä niille jonkun paikan. No nyt niillä on! Ne pääsivät tänne kattoon, kuten myös muutama samaisten juhlien pieni riisipaperivarjostin. Nää tuo mun mielestä tosi kivan lisän tänne ja myös helposti saa pois ja huoneen koko ilmettä muutettua. Sängyn päällä roikkuu Finnmarin myymälästä joskus ostettu sulkakranssi. Tein siihen jo tuon ripustusosan ohuesta satiininauhasta ja siitä pitäisi tehdä kaunis sulka ja ”timantti” koriste. Inspiraationa tuo Pinterestistä löytynyt vastaavanlainen. Tää kranssi on joskus ollut sellainen ”ihan pakko saada” ostos eikä sillä oo koskaan ollut paikkaa, nyt on :)

Kuva oikealla Pinterest.Toinen uusittu seinä on sai ylleen iiiiiiiihanan Riviera Maison nappitapetin beigessä sävyssä. Tää on vaan jotenkin mun mielestä aivan ihana. Tyylikäs, mutta hempee ja sopii huoneeseen aivan loistavasti! Täältä huoneesta löytyy myös se toinen nojatuoli. Nämä ostin siis käytettynä Torista Danielin odotusaikana, jotta olisi helpompi paikka imettää. Meidän sohva on siis niin löllö ja pehmeä, että ei sieltä pääse edes ylös, saati saa hyvää asentoa. Nyt on sitten nojatuolit kummallakin lapsella! 


Täällä on myös vaiheessa ne verhot, nämä taas edellisten valitsemat. Tänne siis myös valkoinen pimennys rullaverho ja rakastuin Vallilan verkkokaupassa tähän Villisalaatti kankaaseen! Tää sopisi mun mielestä ainakin hienosti tänne ja tuo juuri niitä lilan sävyjä hieman lisää, joita tänne haluankin. Kummankin huoneen verhot siis löytyivät samasta paikasta! Vielä, kun joku ostaisi nämä kankaat, ompelisi ja laittaisi ikkunaan… :D


kuva: vallila.fi

Huoneesta löytyy myös tuollainen korkea hyllykkö. Vaikka en tosiaan ole tuollaisten ”kompleksien” ystävä, niin toi on kivan kapea ja sille on oma paikkansa tässä huoneessa. Jossain kohtaa, kun löydän kivat korit, niin pitää ostaa noille alimmille hyllyille jotain kivoja lelukoreja jne. Matto on muuten H&M Homen. Olin ihan onnessani, kun bongasin samaa sarjaa/samantyylisen maton, kun Danielilla, mutta beigessä sävyssä. Juuri passeli näihin sävyihin.Sellainen prinsessan huone meillä. Nyt vaan odotellaan, että neiti päättää saapua ja pääsee testaamaan huonettaan :) Ja, että tulokas todella on prinsessa, haha! Sepäs olisikin nyt yllätys, kun on tehty tällainen huone. No voihan sitä poikakin hieman hempeillä :P


3 kommenttia:

 1. Oi miten ihana huone!!nuo seinät♡♡♡ ihan täydelliset! !

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana huone!!nuo seinät♡♡♡ ihan täydelliset! !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Toi tapetti kyllä oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun sen rautakaupasta bongasin <3

   Poista