maanantai 17. huhtikuuta 2017

Luin Spa - luksusta äidille

*yhteistyössä LuinSpa

Palataanpas vielä tähän aiheeseen! Nimittäin tälläkin kertaa myös mä sain itselleni ihanuuksia testailuun <3 Ja mikä parasta kaikki tuossa ihanassa uudessa helmenharmaassa sävyssä! Se on ihan kun mulle tehty. Pääasiassa meillä on kotona kaikki tekstiilit valkoisia tai vaaleanharmaita, joten nää sopii joukkoon aivan loistavasti. Meillähän roikkuu aina vessassa kaksi käsipyyhettä ja juurikin tästä syystä. Tuo mieheni, kun tulee autohommista, niin ei saa käsiään tarpeeksi puhtaaksi ja vaaleat pyyhkeet pitäisi vaihtaa koko ajan. Ongelma on ratkaistu sillä, että vieressä roikkuu tummanharmaa granite sävyinen pyyhe, jossa ei ihan heti nuo näy :PKirjoittelin jo viime kesänä, että ennen testausta pidin tuota hiuspyyhettä turhakkeena. No en pidä enää! Oon aivan koukussa, enkä ymmärrä miten oon pärjännyt ennen :D Toihan on aivan huippu! Ja niin helppo käyttää. Paketista paljastui siis mulle tällainen helmenharmaana tuon aikaisemman valkoisen kaveriksi. Tässä ehkä parhaat ominaisuudet on ne, että tää todella pysyy päässä eli tukka tuonne kuivamaan ja voi rauhassa laitella naamioita ja rasvailla jne. eikä tarvitse varoa, että iso pyyhe lävähtää naamalle kesken kaiken. Toinen hyvä puoli on se, että tää imee hyvin vettä, jolloin se tukka tosiaan kuivaa siellä pyyhkeen sisällä.Samoin mulle testiin tuli meidän perheen ensimmäinen (ei varmasti viimeinen!) grande pyyhe. Hei tää on aivan järjettömän ihanan iso! Mahdutaan Deen ja masulikan kanssa kietoutumaan tähän porukalla <3 Mulla on hieman ollut sitä ongelmaa tän jättimahan kanssa, että normaalit pyyhkeet tuppaa olemaan liian nafteja. No tässä oli siihenkin ongelmaan ratkaisu! 
Käsipyyhkeet on olleet meidän perheen lemppareita jo pitkään. Pitkä ja pehmeä nukka, joka kuivaa nopeasti. Parhautta! Ei tarvitse kuivata käsiä puolta päivää pyyhkeeseen, jonka imukyky on nolla. Aina, kun nämä on nakannut pyykkikoppaan, niin ei oikein tiedä mitä laittaa tilalle roikkumaan :D Meillä on siis entuudestaan valkoinen ja tummanharmaa ja nyt sitten tämä ihana uutukainen helmenharmaa. Muutaman ajattelin vielä tilata verkkokaupasta lisäksi ;)
Haluisitko säkin kokeilla? No nyt olis tilaisuus kokeilla hieman edullisemmin! Eli siis koodilla diaryofa kaikki normaalihintaiset tuotteet kuun loppuun asti -15%! Ei siis koske valmiita settejä. Tuota alekoodia meinaan itsekin hyödyntää, jotta saadaan ennen kesää täydennettyä meidän spa tuotteita ja näähän on ihan huippuja lahjoja! Eli siis nyt kaikki ihmeessä shoppailemaan alennuksellä näitä ihanuuksia! Ja vinkkinä, että yli 50euron tilauksesta saat myös ilmaiset postikulut.*Pyyhkeet saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti