tiistai 2. toukokuuta 2017

Monen sään vappu

Hei ihan ensimmäiseksi, että mikä ihme toi sää on ollut nyt vappuna? Aivan uskomatonta, koko skaala sääilmiöitä yhdessä viikonlopussa, haha! Hoen tätä varmaan joka hemmetin vuosi, mutta en oo tosiaan juuri koskaan juhlinut kummemmin vappua. Aina on ollut muuttoa tai vastaavaa juuri siinä kohtaa. No viime vuonna me oltiin Michael Monroen keikalla. Ja tänä vuonna perheen kesken kotona, ihan parasta! Josko tästä lähtisi siis mun vappuputki!


Ensin oli se kesäinen keli. Me jo fiilisteltiin Deen kanssa ja oli ihana lenkkeillä perjantaina auringonpaisteessa. Pitkiä lenkkejä ei pysty, mutta jotain edes. Onneksi ukkeli nukahtaa päikyille vaunuihin vartissa, joten senkään puolesta minilenkit tässä kohtaa ei haittaa :) 


Lauantaina pojat olivat päättäneet lähteä katselemaan autoja Tampereelle, joku näyttely tai messut tai jotain ilmeisesti? Tää äiti on ihan kartalla :D No mulle annettiin vaihtoehto jäädä kotiin lepäämään ja yleensä otankin nää hetket ilolla vastaan, nukun tai katson jotain hömppää tai vaan nautin hiljaisuudesta. Nyt kuitenkin päätin lähteä poikien mukaan. Samalla reissulla poikettiin Bauhausissa ostoksilla ja koitettiin etsiä vappupalloa Danielille, sitä ei tosin löytynyt mistään.


Pakko oli saada omat kärryt, mutta niissä oli kivempi olla kyydissä :D

Ilmapalloja puhalleltiin sitten muuten kotosalla ja ”muutama” ehkä liikaa, heh. Saatiin me seuraksi myös Väiski-setä ja pojat innostuivat vappupilleistä. Jossain kohtaa alkoikin sitten oikein kunnon lumisade. En meinannut ensin uskoa, että ihan tosissaanko toi lumi tuohon maahan jää, mutta piruvie kyllähän se jäi.Lupasin myös tehdä munkkeja, joten pitihän niitä paistella. Nappasin tän perus Valion ohjeen ja kerrankin aikalailla pysyin ohjeessa :P Näitähän tuli taas armeijalle, mutta onneksi mummi ja pappa tuli kahville, niin sain sinne laitettua kasan mukaan. Lopuille kävikin vähän hassusti, kun unohdin laittaa ne kunnon säilytysrasiaan tai muovipussiin illalla ja seuraavana aamuna ne olikin tietysti ihan kivikovia, hupsista. 


Tää sokerinatsi äiti teki myös aivan huikeen myönnytyksen ja antoi lapselleen munkin. Ihan innoissaan oli, kun sai itse valita kasasta sen munkin ja söi samaa kuin muut. No mites tää meni? Ei ihan maaliin. Ehkä puolet Daniel söi ja loput heitteli koiralle. Sen jälkeen tuli pieni riekkumis puuska ja tän jälkeen mun lähes aina iloinen ja pirteä rakkaani meni aivan totaaliseen koomaan ja tuijotti tyhjällä katseella eteensä eikä ollut yhtään oma itsensä. Ei ollut enää koko loppupäivään. Harmitti aivan pirusti, mutta hei nyt se on kokeiltu! Nyt on ihan turha kenenkään kyseenalaistaa mun päätöstä tai koittaa saada mut tuntemaan huonoa omaa tuntoa siitä etten lapselleni sokeria anna. Siinä kohtaa, kun joku pystyy mulle näyttämään, että se on tärkeä osa ravintoa lapselle - tai no ylipäätään ihmiselle ja siitä seuraa jotain positiivista, niin sitten voidaan keskustella asiasta uudestaan :P 


Mummi ja pappa oli metsästänyt Danielille sen vappupallon! Luvattiin siis pallo, mutta mistään ei löytynyt. Johtuikohan kelistä siinä kohtaa, kun sitä metsästettiin? Eilen olisi varmasti löytynyt vaikka mistä. No pääasia, että toinen sai ensimmäisen vappupallonsa <3 Samalla sai mummilta vappulahjaksi ihanat, iskän kanssa samistelu Converset, nää on niin söpöt! Ihan vähän vaan kyseenalaistan, että mikä tää tällänen vappulahja on? En oo kuullukkaan ennen :P Ah, isovanhemmat.Eilen kerettiin saamaan vielä pikavisiitille Antti ja Jenni. Jopas olikin muuten ”vieraita”, vaikka tuntui, että ihan oman perheen kesken oltiin. Maanantaina oli myös aivan ihana keli! Oltiin siis ulkona lähes koko päivä. Se on kyllä ihanaa omassa pihassa, että on niin helppo rampata edestakaisin. Ei tarvitse lähteä pidemmältä tarpomaan kotiin siinä kohtaa, kun on ruoka-aika tai jotain muuta. Sisälle vaan syömään ja taas jatkuu pihahommat. Vielä, kun se kesä tulee ettei tarvitse pukea haalaria moneen otteeseen.Jes eli sellainen vappu meillä. Nyt se on ohi ja kesä, haha! Ehkei ihan vielä kesä, mutta lähestyyhän se kovaa vauhtia. Tää oli myös se käännekohta, jolloin likasta tulee kesävauva eikä kevätvauva. Hupsua. Vaatii vielä hieman totuttelua, mutta mikäs sen ihanampaa! Tänään on ollut kaikkiaan hyvin haastava päivä, mutta onneksi on keli ollut kohdillaan. Se piristää aina <3 Eli siis nyt nukkumaan ja sormet ristiin, että huomenna on parempi kaikin puolin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti