lauantai 13. toukokuuta 2017

Sisarusrattaat? Ehdottomasti!

*Yhteistyössä OzBaby.

Meillehän siis tuli ihan viime metreillä vielä sisarusrattaat eli tuplat. Mä mietin pitkään näiden tarpeellisuutta, mutta onhan nää ihan ehdottomat! Daniel kävelee jo hienosti ja pitkiäkin matkoja, mutta se poukkoilu edestakaisin… juuh. Sitä on ollut jo tähän asti välillä tuskissaan tuon nuoren herran perässä kaupoissa. Siihen, kun lisätään vauva syliin tai turvakaukaloon, niin miljoona hasardia tilannetta on tiedossa. Eli siis meillä lasten ikäero hieman päälle 1,5vuotta ja varsinkin, kun täällä pidemmällä asutaan, niin koen nää ihan ykkösjutuksi!Vaunuthan lähtivät matkaan OzBabyltä ja siinä kohtaa, kun toimituslupaus on 1-3päivää, niin naurahdin hieman ääneen. Juu nää on nähty, ihan varmasti ei tuu noin nopeesti! Joudun ihan hetken tuijottamaan puhelimen näyttöä, kun torstaina tuli saapumisviesti ja tilaus oli tehty tiistaina päivällä. Eli siis kyllä, tää piti paikkansa. Oon edelleen ihan ihmeissäni asiasta :D T. ties kuinka montaa pakettia odottanut ikuisuuden.

Meille siis valikoitui Bumbleride Indie Twin-sisarusrattaat. Näistä olen kuullut hyvää, joten sitä kautta päädyttiin näihin. Näissähän tulee kaksi ratasosaa automaattisesti mukana ja lisäosana tilattiin vaunukoppa. Vaunukopassa mun mielestä on ihanaa se, että se on kivan syvä, jotta sinne saa mukavaan ”pesään” vauvan. Samoin tykkään sen kapeudesta, joka tulee olemaan hyvä asia ainakin näin alkuun! Ei tarvitse topata ihan niin paljon, varsinkaan nyt, kun kesä lähenee. Danielilla oli pitkään vaunuissa unipesä jne. ja niitä ei tänne tarvita. Ja vielä yksi juttu on tuo oma suoja, joka on vetoketjulla kiinni, se on tosi näppärän oloinen!Mä myös halusin, että leveästä kuljetuksesta huolimatta lapset ovat vierekkäin. Ehkä olisi ollut ollut fiksumpi ja pienempään tilaan menevä ratkaisu hommata vaunut, jossa lapset ovat peräkkäin? No mun mielestä tää on kaikin puolin mielekkäämpi ratkaisu. Sitten varsinkin, kun likka on myös sen kokoinen, että istuu vaunuissa ja päästään kunnon reissuille, niin kyllä mä koen, että on kiva kummankin nähdä samalla tavalla :)Danielin vaunuissahan me ”taisteltiin” taas vaihteeksi väristä, haha. Iskämies halusi mustat ja minä valkoiset. Nuo harmaat on olleet meidän kompromissi :P No nyt päätin ottaa suoriltaan mustat. Nää on ajattomat ja tyylikkäät. Tosin myös muut värit olivat ihania! Ja hei, huomaatteko? OzBabylta löytyi myös tuollainen samanlainen IHANA vaunuverho, kun ostin Danielille jo aikanaan. Koitin juuri miettiä, että minkälaisen otan tuon ihanuuden kaveriksi, mutta voi sitä iloa, kun samanlainen löytyi :)Toinen lisäosa, joka meille tuli oli turvakaukalon adapterit. Yks asia, joka mua suoraan sanottuna ketutti Danielin vauva-aikana oli se, että meidän silloin ostamaan turvakaukaloon ei saanut adaptereita, jotta sen olisi saanut vaunuihin kiinni. Ihan kamalaa oli kantaa painavaa ja kolhoa turvakaukaloa ympäri ruokakauppaa. Mutta ei enää! Eli siis nyt vaunukopan tilalle saa näppärästi klikattua turvakaukalon. Hieman helpottaa, jos vauva nukahtaa autoon, niin koppa vaan rattaisiin kiinni ja kauppareissulle ja takaisin autoon. Vielä ei olla keretty testata kunnon käytössä, mutta Daniel ainakin kiipeää näihin itse ja koko ajan olisi kimpussa - niin sisällä, kuin ulkona :D Ensivaikutelma on tyylikäs ja hei nää on ihanan kevyet liikutella ja ihan ylipäätään. Hieman vaatii totuttelua uudet säädöt taas, mutta nopeasti varmasti päästään kärryille, koska simppeliltä vaikuttaa! Eli siis kunnon käyttökokemuksia tiedossa, kun päästään hetki rullailemaan! :)
*Yhteistyössä OzBaby.

4 kommenttia:

 1. Nuo vaikuttaa ketteriltä, olisi mukava joskus testata kun ei ole kokemusta kyseisestä merkistä. Peukutan myös Oz Babyn nopeutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan huikeen nopeeta toimintaa kyllä! :)

   Se on joo aina arvoitus, kun uutta lähtee kokeilemaan, mutta näihin ainakin tällä, vielä toki vähäisellä, käytöllä olen ollut tyytyväinen :)

   Poista
 2. Me ostettiin nää samat mutta turkoosin värisenä! Tilattiin edellisenä päivänä ennen klo 12 ni seuraavana päivänä oli noudattavana 12 aikaan matkahuollosta. Paristi ollaan kokeiltu nyt "lainavauvan" kanssa ja tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huikeen nopeeta toimintaa! :) Mä meinasin ensin tilata ne harmaat missä turkoosi sisäosa, mutta lopulta päädyin näihin. Aivan ihanat noi turkoositkin!

   Poista