keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Hemmottele kasvot kesäkuntoon: huulihoito

*Yhteistyössä KC Clinic

Oon jo aiemmin puhunut avoimesti siitä, että käyn ottamassa silloin tällöin huuliini täytettä. Miksi ihmeessä? Se kun tehdään hyvän maun rajoissa, niin en näe siinä mitään väärää. Kyseessä ei ole pysyvä toimenpide eikä tämänkään asian kanssa tarvitse mennä äärilaidasta toiseen. Liika on liikaa, mutta tämänkin asian voi tehdä myös kauniisti. 

Huultentäytössä käytetään hyaluronihappoa, jota ihmisen kehossa on jo muutenkin. Täyteläisyyden lisäksi tämä myös kosteuttaa huulia ja hoitaa niitä. Itselläni ”ei ole” ylähuulta, haha :D Tätä kautta olen hakenut itsevarmuutta ja myös saanut sitä. Itselläni on paljon kauniimpi ja varmempi olo, kun huulia on hieman fiksattu. Pieni parantelu on aina ok, jos itse näin haluaa. Hoidolla on mahdollista saada täyteläisyyttä ja muotoa huuliin tai korjata epäsymmetrioita.

Mulle on lähestulkoon aina laitettu 1ml täyteainetta eli siis hyvin pieni määrä. Se on juuri sopivasti samaan luonnollisen ja nätin lopputuloksen. Aineita on myös eri vahvuisia ja ensimmäisellä kerralla yleensä laitetaan kevyintä. Sitä mukaa, kun huulia ylläpidetään, niin voidaan siirtyä aste asteelta voimakkaamman lopputuloksen tuoviin aineisiin. Hoitoon mennessä käydään tietysti läpi omat toiveet ja sen pohjalta ammattilainen kertoo oman näkemyksensä ja valitaan sopivat aineet.


Mulle on laitettu näitä useamman vuoden ajan ja yleensä kerran tai kaksi vuodessa. Nyt luonnollisesti raskaana ollessa tuo väli piteni. Välit ovat olleet tähän asti noin 6-10kk ja nyt mentiin jo yli vuoden tauolla. Täyteaineet olivat siis kerenneet lähestulkoon poistumaan. Yleensä ne kestävät noin 6-12kk, tämäkin on yksilöllistä. Huulia kannattaakin ylläpitää ja käydä ajoissa lisäämässä volyymia, jos näin tahtoo. Silloin huulet pysyvät kauniina koko ajan ja ylläpito onnistuu tuolla 1ml annoksella. Toki jos jossain kohtaa päättää ettei halua enää, niin antaa olla vaan. Olen elävä esimerkki siitä, että vaikutus kyllä katoaa! Sehän tässä onkin parasta, kun ei ikuisista jutuista puhuta :)

Tällä kertaa mulle laitettiin kerralla 2ml. Halusin takaisin ne mun täyteläiset huulet, jotka olivat kerenneet kadota tuon liian pitkän välin aikana. Olen aina käynyt huuleni laittamassa KC Clinicillä ja viimeisimmät kerrat ne on laittanut sairaanhoitaja Susanna, kuten myös nyt. Aineeksi valikoitui samantien Restylane Lyft, koska en ole ensimmäistä kertaa hoidossa ja halusin huuliini volyymia. Kyseessä on siis hieman vahvempi aine. Tai oikeammin sanottuna tiukemman koostumuksen omaava aine.Muistan, kun ensimmäisen kerran hoidossa kävin, niin neulakammoisena meinasin pyörtyä :D Pelotti ja jännitti niin pirusti ja mietin mielessäni, että miksi ihmeessä olen menossa moiseen ”kidutukseen”. Kerroin pelostani ja sain äärimmäisen hyvää palvelua! Mua käsiteltiin juuri oikein ja peloista huolimatta selvisin hyvin, koska mut ja pelkoni otettiin huomioon niin hyvin. Ennen toimenpidettä on mahdollista ottaa myös puudute, kyllä kiitos! Puudute ja huipputyyppi hoitoa tekemässä, kuka tahansa selviää siitä, peloista huolimatta :)


Tänne on mun mielestä aina niin ihana tulla, kunnon luksusta! Klinikka on kaunis ja seesteinen. Täällä on ihanan rauhallista ja aina ystävällinen vastaanotto. Ei kävisi mielessäkään vaihtaa paikkaa! Lopputulos on aina ollut mieleinen ja asiat hoidetaan ammattimaisesti loppuun asti. Jostain varmaan tänkin hoidon saisi halvemmalla? Luultavasti. Tää on ainakin mulle sellainen juttu, että mieluusti panostan laatuun ja tiedän saavani loistavan lopputuloksen ja kunnon palvelua, kun maksan muutaman kympin vähemmän ja käyn paikassa, josta ei ole takuita.


Tää on yksi asia, jota odotin eniten synnytyksen jälkeen! Todellista hemmottelua :) Halusin myös päästä kertomaan aiheesta teille ja mikä hienointa saatiin sovittua yhteistyö asian tiimoilta! Nyt olisi siis teille rakkaat lukijat loistava tilaisuus lähteä kokeilemaan huulihoitoa, jos sitä joskus olette pohtineet! Nimittäin sain teille -20% alennuskoodin kyseiseen toimenpiteeseen! Eli mainitse ”kckesä” varausvaiheessa ja saat alennuksen hoidosta. Alennus on voimassa 31.8.2017 asti. Muistakaa siis äidit hemmotella myös itseänne! Ja olkaa nopeita ajanvarauksessa, jotta saatte varmasti hyödynnettyä alennuksen :)*Yhteistyössä KC Clinic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti